дори има и боксери с надпис отпред - железния кон....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клубна тениска.... е готова вече
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Ами днес е 30 кво да кажа
Иначе:
Нече искам да се бъркам нито да натяквам нещо, но мисля че много по добре би му стояло "little" отколкото "litlle". Но все пак синът ти си знае!Втората по същия начин , като първата, на вместо GAD, да пише litlleGAD.
Това го пиша зада не стане някоя голяма грешка все пак ще се показваме пред хора с тениските
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Сине, благодаря ти!!!Първоначално публикуван от stojan_defender-aАми днес е 30 кво да кажа
Иначе:
Нече искам да се бъркам нито да натяквам нещо, но мисля че много по добре би му стояло "little" отколкото "litlle". Но все пак синът ти си знае!Втората по същия начин , като първата, на вместо GAD, да пише litlleGAD.
Това го пиша зада не стане някоя голяма грешка все пак ще се показваме пред хора с тениските
Че и LittleGAD e на твойте години и щеше яко да ме подиграва за "правописната" грешка, добре че се отказа....!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GADБрей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???
Ке те тепам, да знаеш.............(на Войната) !!!!
1- ГАД престани да мрънкаш
2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
4 - следващият път ще са още по-шубави.
и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти
Коментар
-
Не се притеснявай за отсядането и в Карлово, тя е голямо момиче и ще се оправи !Първоначално публикуван от GADАко няма къде да спиш, имам къща в Карлово...?!
Там ли ги печатате тениските, щото дядо ми е собственик на текстилната фабрика(преди 09.IХ. 1944г.)?![CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
1.Не мрънкам, а мръвкам...!Първоначално публикуван от didkata_sПървоначално публикуван от GADБрей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???
Ке те тепам, да знаеш.............(на Войната) !!!!
1- ГАД престани да мрънкаш
2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
4 - следващият път ще са още по-шубави.
и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти
2.Ти си знаеш....
3.Глей да станат..! Стоян дифендъра може да си я получи от мен в Пловдив, а на Димитър мога да я пратя с куриер, щом ти не можеш.
4.Надявам се да не са наистина по-шубави, т.е. да са за зимата?!
5.Кой - кого е ясно, за колко пъти, не гарантирам......!
Имай предвид, че и други чакат и...
КЕ ТЕ УТЕПАТ БЕ ДИДКАС......!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар