Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ми ще го играя няма проблем......

каквото и да предложа не се харесва и не се харесва....
    дори поисках мостри от тъканите на производителите и тия дни ще мина да ги взема....
    имало и двуцветни фланелки черни с бели ръкави или бели с черни ръкави (това по спомен) от друга по-хубава материя..

то дори не знаем и какво искаме.......

Коментар

Аз съм за това да има логото! Само, кое е последното?(за мен това не е проблем, просто ми е интересно)! Та, мойта идея е, от едната страна логото, а от другата кой каквото си поиска!
      RB Patrol Team

Коментар

Само кадето няма идеи нито за цветове нито за лого...
        Дайте конкретни идеи и да се опитам да направя нещо иначе в тази тема :
        http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4371
        Също имам някаква картинка... може да ви дойде нещо като идея от нея..
        Чакам конкретни изявления и идеи...
        Според мен е по-добре ник-а да е на гърба а отпред да е логото, но кой както си репи в крайна сметка
        Чакам идеите и предложенията ви :>
        Щото от тук присъстващите само аз май май си нося такава редовно с адски много любов и радост
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Ето още едно предложение..
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Хората, ще си помислят, че сме серийни убийци, а не Off-Road-ри ! По скоро някаква имитация на кал, би била по-подходяща!
            RB Patrol Team

Коментар

значи прави ги за черен фон щото мисля, че е най-подходящия пък и трябва да е нещо, което като се печата върху различни цветове
              да се вижда добре и на черно и на бяло и са зелено щото ще искат различни цветове...можеш ли да опиташ буквите да са бели със сивкаф отенък червеното да е кално кафяво а фона да е черен да видим как ще стои

Коментар

Има ли начин цената от 15лв. да стане 10лв. защото и аз съм навит за клубна тениска подобна на Диферента - Даниел, но сегашната цена ми се струва малко висока.
                Между другото цената може и да си е нормална, а просто аз не съм купувал отдавна тениски. Нося си тези които раздаваха на ендуро състезанията
                2010 CRF 250 R

Коментар

помолих жената да ми остави в магазина мостри от тъкани
                  имат и двуцветни тениски
                  примерно - черна блузка с бяло по ръкавите (и други разновидности)
                  за тия фланелки на едро не сме говорили за цена.тия дни ще мина да взема мостричките, но се съмнявам да ни смъкнат с 5 лв.... 1-2.... може
                  все пак и те си гонят интереса....

Коментар

Ами според мен идеята за двуцветни тениски не е дообмислена защото при по-лошо време някои хора ще си сложат блуза с дълъг ръкав и отгоре тениската, а ако тя е двуцветна няма да е много....!
                    Може тениските да маскировачни с бели букви, но може би ще са по скъпи!Може да са едноцветни(черни или маслено зелени или червени) с надпис на клуба отпред и на ника отзад или обратно. Но на истина ще е най добре да се оточнат няколко варианта и да се гласува и след това да се поръчат, а ако някой не е съгласен да не си взима или да каже какво иска и да му се направи срещу определено доплащане(предполагам ако се поръчат много бройки ще има намаление)! Това мисля че мислят и всички но никой не го казва!!!
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Абе вие като че ли на бал ще ходите с тези тениски!
                      Дидке направи ми и на мен като тази на диферент соул. Семпла и изчистена! Егати претенциите! Като не ви харесва отивате на битака и си купувате квато искате!

Коментар

Аз нямам претенции!!
                        Каквото направите ще си взема, пишете ме в списъка!!!
                        Пък и 10 или 15 лв. - айде за идеята това няма значение!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

за цената казах вече - ще видя да понамалят, но чак с 5 лв не ми се вярва....
                          но пък съм им редовен поръчвател, така че ще има някакъв бонус надявам се

Коментар

Нещо съм се объркал
                            Тия дни погледнах цените на тениските в магазините - ами те били по 14-15 лева

Дидке, ще искам такава като на диферент соул и дисем. Черна с бял надпис отпред - OFFRoad-Bulgaria.com и под него с по-малки букви - Димитър.

Нещо такова
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Buldog
                              Evgeni Enduro
                              Асен Василев
                              Димитър
                              disem
                              Skorpion_BG
                              go go go
                              stojan_defender-a
                              Nikolov
                              didkata_s

Коментар

А Дидке , може ли да се постажи някво лого?
                                като на пример нещо такова

или цената ще стане много дебела?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X