Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

че памучното си е достатъчно здраво
    имах в предвид, че везано с памук не съври ог естетическа гледна точка.........

Коментар

С бродерия ще стане наистина много добре.
      Обикновено от вътрешната страна се слага подложка, за да не се набира плата на тениската (или каквото ще се бродира).
      Ограничението е, че там цената е на брой бодове и ако надписа е голям, то цифрата става сериозна. Иначе е ок.
      Мога да подготвя логото и/или надписа за бродерията безплатно, стига да има някакъв консенсус за това.
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
        ФЛАНЕЛКИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ
        (не и от мен)

моля темата да се заключи

който иска да се захване с нещата - нека го направи.
        Аз си държа на поръчката,ако е възможно да е преди 24 май за да
        мога на разходката на LRE да съм с нея може пък на някой да му
        хареса

Коментар

тези, които са ми заявили желание ако искат да им ги поръчам на едро - да потвърдят на ЛС

Коментар

с по-ярко зелено - хора, които вече сме изяснили всичко с тях

с по-тъмното зелено - останало за уточняване или непотвърдена поръчка

с червено - изявили желание за поръчка, но не пратили допълнителни данни

МОЛЯ тези, които виждат имената си в тъмно зелено или червено да ми изпратят по ЛС потвърждение за поръчката (ако са с тъмно зелен цвят) и допълнителни данни (или отказ) от тези, които виждат имената си в червено.

ако някой вече потвърдил поръчка иска да промени нещо - също да праща ЛС

Коментар

Искам и аз XXL на кой да дам парите ?

Коментар

nikol4o

драсни ми на ЛС:
                какво да пише на гърба
                размер
                брой
                цвят на фланелката

Коментар

didkata_s,инструктира ли всички съфорумци,как се сгъват тениски.Това е от особенно значение .Ако не си пускам препоръки в подходящия раздел за забавления.Сега
                  B+

Коментар

Ей, стига плагиатства бре, аз съм го пуснал това отдавна.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Вече всичко е готово. Както се вижда само

stojan_defender-a и sabin са останали с някои недоуточнени неща.......

nikol4o не ми е дал никакви данни на ЛС. Ако все още има желание за тениска - да драсне ЛС.

Надявам се общата сума да съберем бързо. Преди пускане на поръчката се иска капаро, което е равно на стойността на фланелките (само фланелките без щампите). Не ми се иска да пускам поръчката без да сме събрали поне половината от общата сума. Моят проблем е, че познавам не повече от..... 6-7 души........

Коментар

Корекцията за Димитър е направена

Коментар

това е вече крайният вариант на списъка.

GOLDY даде една добра идея. Предложи да помогне със събирането на сумите. Единият начин ще е при него -

Авто център" Голди"
                          Кв. Г. Баня.
                          Бул. " Никола Петков" № 54
                          Срещу комплекс "Глория Палас"
                          Раб. време от 9.00 до 18.30
                          тел. 957 61 09

Другият начин е да се уговорим да се видим и да ги дадете на мен.
                          Моят тел. монер е - 0885 317 444

Това са точните цени на всяка поръчка.Такъв списък има и при ГОЛДИ.

Коментар

Ще му занеса парите на 500 метра ми е
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Кога трябва да се занесът парите?кажете Дата.....мисля че до Голди ще ми е по лесно да стигна като имам време отколкото да се уговарям с Дидката и да не мога да отида та молбата ми е следната:краен срок за плащане(ще платя накуп)и Кога мога да го намеря Голди?а пък ако прати един телефон на ЛС ще ми е по удобно преди да тръгна да му се обадя.

Коментар

Дидке дай някаква банкова сметка да ти преведем парите, или ако имаш път към гурко може да се видим...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X