Дидке дай някаква банкова сметка да ти преведем парите, или ако имаш път към гурко може да се видим...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клубна тениска.... е готова вече
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от DEKКога трябва да се занесът парите?кажете Дата.....мисля че до Голди ще ми е по лесно да стигна като имам време отколкото да се уговарям с Дидката и да не мога да отидата молбата ми е следната:краен срок за плащане(ще платя накуп)и Кога мога да го намеря Голди?а пък ако прати един телефон на ЛС ще ми е по удобно преди да тръгна да му се обадя.
Щом при Голди е по-удобно няма проблем. Пък и ако не беше предложил да помогне........ Телефон на Голди има малко по-на горе в един мой пост.
Първоначално публикуван от didkata_sтова е вече крайният вариант на списъка.
GOLDY даде една добра идея. Предложи да помогне със събирането на сумите. Единият начин ще е при него -
Авто център" Голди"
Кв. Г. Баня.
Бул. " Никола Петков" № 54
Срещу комплекс "Глория Палас"
Раб. време от 9.00 до 18.30
тел. 957 61 09
Другият начин е да се уговорим да се видим и да ги дадете на мен.
Моят тел. монер е - 0885 317 444
Това са точните цени на всяка поръчка.Такъв списък има и при ГОЛДИ.
Коментар
-
Момчета днес е 15.06. Срокът за събирането на парите за фланелките е до края на месеца - 30.06. До днешна дата са платили gele,Edobg,Skorpion_BG,Жоро XR 600,balkanjiata.Вече ще започна лекичко да ви подбутвам, за да можем да ги съберем в рамките на месеца, сащото в противен случай биха се проточили доста нещата. А както ми каза Асен Василев - "Не искам да си нося тениската зимата."
ето как можете да платите
Първоначално публикуван от didkata_s
Авто център" Голди"
Кв. Г. Баня.
Бул. " Никола Петков" № 54
Срещу комплекс "Глория Палас"
Раб. време от 9.00 до 18.30
тел. 957 61 09
Другият начин е да се уговорим да се видим и да ги дадете на мен.
Моят тел. монер е - 0885 317 444
Коментар
-
Споко, до дни съм там, и без това имам да давам на Голди пари за мивкатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар