Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клубна тениска.... е готова вече

Набират се желаещи за покупка на клубни тениски.

Разнообразие от размери и цветове.

Има дори и за дечица на по 3-4 годинки като размер.

Цена на едро е 15 лв за брой.

Със сигурност са заявили поръчка:

Evgeni Enduro
    Асен Василев

Такава не искам и цената не ми харесва.
    Като смените дизайна, шрифта и цвета ще си помисля...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Предложи тогава дизайн и шрифт. Както казах - зарнообразие от цветове има.

Коментар

http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=1455

Коментар

Първоначално публикуван от ®yMeH
          Даа доста по-добро предложение за същите пари,
          аз мисля че ще е хубаво тениските да са и с логото на клуба, ако може да се направят такива аз ще искам, иначе надписи всеки може да си направи каквито иска.
          no signature no problems

Коментар

Понеже идеята с тениските, на мен лично много ми допадна! И понеже е явно, че на мнозинството не му харесва дизайна, аз предлагам, някой който разбира от такива работи, да предложи нещо по-оригинално като надписи и шрифт! Different_Soul има много интересни идейки, и може да го помолим да ни измисли нещо!
            RB Patrol Team

Коментар

интересно ми е кой прибира печалбата тва на дидката далавера ли е

Коментар

Не, просто и е интересно да се занимава детето, пък и нека се чуства значима все пак.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

аз всъщност пуснах линк, за да видите цени и по принцип колко трудно става организацията. Иначе за красота ... винаги може още.

Виждал съм сайтове, които правят всякакви тениски и ги пращат по пощата. За 15 кинта беше когато го гледах едно време. Може да се разтърсите из нета и да ги намерите.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                    Първоначално публикуван от ®yMeH
                    Даа доста по-добро предложение за същите пари,
                    ами тази, която е на снимките е правена за супер отрицателно време и за това не е измислено нещо по-добро
                    който има идеи - да казва

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                      интересно ми е кой прибира печалбата тва на дидката далавера ли е
                      ми хуу
                      щом някои има съмнения спрямо мене - нямам нищо против да се захване друг.но..... благодаря Kaishin........ благодаря (определено се засегнах, но както и да е )

защо когато някой иска да направи нещо добро (поне според мен това е такова) винаги гледате от отрицателната страна и си мислите, че иска да ви прецака.......защо?

междо другото имаше идеи и за камуфлакни тениски
                      проверих на две места - 2,50 и 3,00 лв - цени на едро.
                      попитах и за ловни елечета - тези хора, които правят щампите, имат връзка с фирма за производство на елечета, но трябвало да е голяма поръчка - "за 20-30 няма да се навият". така ми каза жената от щампите.

Коментар

не бе пиленце не се обиждай повдигната е темата но не за лошо всеки може да е наясно и да тръгне бизнеса, като станат по готини ще си купа, само че ника ми треа да е на японски

Коментар

вече ми мина не се притеснявай.....

след като имаш собствено виждане - представи ни го за да го обсъдим

и определено не съм на далавера
                          защото предишният път взех мостри и ги плащах аз щото бяха скъсани
                          да не говорим и парите по таксита, щото лекинко ми беше непосилно да мъкна мънинките и сдалинки торбета....

пък и там, където аз предлагам да ги пуснем няма ограничения в бройката

просто вече правя няколко поръчки на това място
                          и от двете поръчки сме доволни
                          пък и като за познат човек се надявам да има някакви преференции и повечко старание....

тази тениска на снимката не е изпипана, защото в последният момент реших да направя малко подаръче на човекът с въпросното име, което е на тенистака и ми трябваше буквално за два дни.... това, което е ан тениската е първото нещо, което ми дойде на акъла.... за друго нямаше време..........

да - може да е грозно, но подаръкът е от сърце

Коментар

оо нямам време да се занимавам с графичен дизайн, ако имате вие сложете некви картинки ала бала

Коментар

е защо пък трябва да да е графично...
                              напиши си идеята и..... ще видим как ще я визуализираме
                              ти имаш една идея....друг ще попромени мънинко
                              трети още мънинко и се надявам все пак да се стигне до някакво консенсосче......защото ми е пределно ясно, че не може всички да са "ЗА"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                              X