Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ако искаме КАЧЕСТВЕНА цветна щампа - имаме минимална бройка - 500
    а ако искаме некачествена формат А5 на едро е 3 лв - ТЕ ИЗБЕЛЯВАТ СЛЕД ВРЕМЕ, ЗАЩОТО НЕ СА СПЕЦИАЛНА ГУМА А СА ПУСНАТИ САМО НА НЯКАКЪВ ПРИНТЕР

Коментар

Съжалявам, че съм пропуснал дискусията до момента, но Дидка ме вкара в час.

Като начало искам да поясня, че се занимавам с реклама от 15 години и въпросът с тениските не ми е съвсем чужд.

1. За цената не тениската:
      зависи от качеството на плата, грамажа му, качеството на шиене и ... печалбата на търговеца. В този дух в София могат да се намерят тениски по около 3 лв., както и такива по 30 лв.

2. По отношение на цвета на тениската:
      важното тук е, че върху черна тениска надписите на ситопечат ще прозират, ако не се минат 2-3 пъти, което не е фатално.
      С черните тениски може да се отиде и на друг вариант за надписване, който положително ще е по-скъп. Давал съм за надписване спортни екипи - материал видеофлекс. Надписът стои като гумиран, но ... цената е по-висока и се смята на кв. см.

3. По отношение на надписите:
      Когато всички тениски са с един и същ надпис, то цената за надписване е драстично по-ниска. Този вариант, обаче, изключва слагането на ника отзад (или отпред). Ако искаме и ника, то ще се примирим с по-висока цена. Също така цената се увеличава и с увеличаването на броя цветове.
      Навремето правих едни тениски с едно мастило, което като изсъхне става релефно. Беше доста интересно - трябва да попитам дали още има такова.

4. Количеството:
      Ами вероятно всички се досещате, че колкото повече е броят на поръчваните тениски, толкова по-добра цена може да се постигне. Не само от това, че ще се пазаруват на едро самите тениски, а и от цената за надписване. Тук работата, с която се е захванал Дидка никак не е лека! Направо си е кошмарна!
      Дидке, да беше клиент да ти каже точно какво иска си е друго, а в случая стой да видиш!

Изводи:
      - нека да поставим някаква цена, която търсим и съобразно нея да намерим най-доброто, което ще ни предложат по отношение на самата тениска;
      - нека измислим дизайн, който ако Венци Петров каже, мога да възложа и на моите дизайнери да изработят (тук не трябва да се впускаме в излишно скъпи шарении);
      - като имаме идея за тениска и дизайн, тогава можем да помислим и с кой вид печат ще е най-добре да се направи. Даже може и оферти да съберем.

Иначе аз съм ЗА идеята, но съм против да се прави нещо каквото и да е, само и само да го има.
      Готов съм да помогна, ако стигнем до някакво решение по горните въпроси.
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas
        Готов съм да помогна, ако стигнем до някакво решение по горните въпроси.
        Незнам.... тука съм в пълен шах...... До тук доста ора изявиха желание да си вземат. Някои искат само надписа offroad-bulgaria.com от пред - без други надписи, други искат дуги, трети трето, но основата - offroad-bulgaria.com всеки иска да я има. Слагането или неслагането на имената не е проблем.

относно картинките - вече казах, че за качествена гумена щампа искат мин прой поручка от 500 тениски. Тая бройка не ми се струва достижима. Има и други цветни щампи, които избеляват след време. Мисля си да се измисли някакво лого, което да може да се печата само в един цвят (Нещо като последната картинка, която боркозин е пуснал) да е някаква кунтурна...... знам ли...

Коментар

Може ли и аз да си купя таниска?...пишете ме в списъка

Коментар

оки
            кажи размер
            цвят
            какво да пише на гърба

Коментар

Ограничението за 500 бр. при мойте надписвачи го няма, т.к. гумирания материал (видеофлекс) е на кв. м и няма проблем за к-вото и вида на надписите. Значение има само размера и броя на цветовете.
              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

оки
                действай тогава

Коментар

ФЛАНЕЛКИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ
                  моля, съответните хора с права да заключат темата
                  тези, които са ми заявили желание ако искат да им ги поръчам на едро - да потвърдят на ЛС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas
                    Ограничението за 500 бр. при мойте надписвачи го няма, т.к. гумирания материал (видеофлекс) е на кв. м и няма проблем за к-вото и вида на надписите. Значение има само размера и броя на цветовете.
                    Супер, аз съм за, само и фланеките да са качествени ;-) да не вземе надписа да искара повече от плата ;-)
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                      ФЛАНЕЛКИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ
                      (не и от мен)

моля темата да се заключи

който иска да се захване с нещата - нека го направи.

Коментар

gele - работата отпада на половина

решиха, че съм се заела с цел лични облаги
                        поради тая причина се отказвам
                        който все още иска ще ги поръчам на едро, което ще рече 17 лв (ако се съгласи съответният човек)
                        ако не - нямада се прави нищо и това е

нямам право да отговарям на лични съобщения в срок на една седмица
                        получавам ги, но не мога да отговарям

Коментар

Вие тук се втелясвате, а аз днес ходих да проверя при едни образи. Там извезват разни лога и други емблемки върху трикотаж. Мисля че е далеч по-хубаво от щампи. Обаче проекта се плаща отделно, иначе цена на тениска с везано лого на нея е около 7-8 лева. Та, въпросът е че всички трябва да са еднакви. Ако има утвърден краен вариант на лого, то се дава там, заплаща се проекта (сиреч прехвърлянето от файл за Корел дроу в такъв с бодове за машината) еднократно и после вече цената на отделните тениски. Още не съм разбрал цената на проекта каква е, но веднъж заплатен може да се ползва и да се извезва върху всичко, от шапки до фанелки и шалчета и кавото си поискате. Помислете върху това предложение, а аз ще гледам да разбера колко струва всичко, иначе не им е проблем партия от 20 броя да речем.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А ми гледам, че темата не е заклчючена и пиша:
                            Аз мисла че идеята за везани тениски наистина е по добра, защото това издържа много повече, а и може да речем на различни цветове тениски да сеслагат различни конци и така идеята за лого с един цвят ще е по-добра Аз попринцип не съм художник, но имам приятел, който може да направи добро лого с един цвят(всъщост 2 ако се брои и фанелката )Ще се радвам ако стане нещо!
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

quadra виж при твоят човек ка са цените
                              везани биха били супер
                              но ще трябва да е и по-добра материята, защото на обикновена памучна..... не ми се връзва....

Коментар

Да наистина трябва да са от малко по здрава материя, че иначе около везаното щесе поразвали пък и цената е доста по приемлива А дали можеда не е фанелка
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X