Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тия петна по снимката да не би да са от калта?

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
      Понеже идеята с тениските, на мен лично много ми допадна! И понеже е явно, че на мнозинството не му харесва дизайна, аз предлагам, някой който разбира от такива работи, да предложи нещо по-оригинално като надписи и шрифт! Different_Soul има много интересни идейки, и може да го помолим да ни измисли нещо!
      Добра идея,стига "Different_Soul" да е съгласен да се помъчи с дизайна! В неговата глава се въртят страшни идеи-пък ако се навие ще му направим подаръче!!!
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

1-во да кажа.... че тениската изобщо не е грозна...
        2-ро Според мен е по-добре семпло и не натруфено отколкото натруфено и грозно..
        3-то Това което прочетох до тук ми е абсолютно недостатъчно....
        Трябва да ми кажете към какво да се ориентирам.. само към надпис.... или някакво "лого" с надпис или де да знам нещо такова.. и ще има много по-голям избор между другото ако не изявявате желание да бъдат на кирилица имената ви отзад на тениската...
        Кажете точно какво се иска.. и ще се опитам да направя нещо...няма проблеми...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Моята идея е следната:
          тениска-цвят по избор(но не всички цветове отиват на свичко) и логото на клуба на гърба, а от пред на гърдите никът на свеки. Просто и семпло. Не съм много сигурен за настоящото лого на клуба(мисля че е онова със забранителния елемент), но на мен лично ми харесва онова дето offroad-bulgaria.com е написано едно върху друго и инма едни покачени гуми на него!
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

и на мен ми дапада идеята

Коментар

то както е тръгнало - 100 човека - 150 идеи

Коментар

Няма идеи но с удоволствие ще си взема такава тениска. Ето каква имам от един руски клуб (може да даде на някой идея):
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

исках да кажа претенции, не идеи....
                  на никой нищо не му харесва а и не казват как биха искали да е ...
                  ето няколко шрифта, които на мен ми харесват.

Коментар

мен ми харесват 2, 3, 6, 7, 9, в лявата колонка и 1 в дясната
                    другите не се четат а това е идеята-хората да разберат че има такъв саит и клуб
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

при по-голям шрифт си мисля, че и другите ще се четат на мен последното от лявата колона ми харесва, като ми идва на ум нещо от сорта - бели контури на черен фон

Коментар

нещо такова

но си мисля, че черният фон е идеалният вариант

Коментар

аз мисля че решението трябва да се вземе от собствениците на сайта, все пак логото си е тяхно

иначе браво, хубаво е че някой се захвана с тази дейност, все пак да има нещо, по което да се разбира че сме клуб и в реалния живот, не само в нета.
                          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                            аз мисля че решението трябва да се вземе от собствениците на сайта, все пак логото си е тяхно

аз полугих разрешение от Венци Петров за ползване на логото

Коментар

На мен ми харесва първия вариант - най изчистен е !!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

ааааа, хаванала си се на хорото ще го играеш

дискусията по въпроса е много хубаво нещо, но си мисля че крайното решение трябва се вземе от руководството

другия вариант е да се синтезират 3 - 4 предложения и да се направи анкета
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X