До: Язовир Въча-почистване
Има доста работа за всички.
Например:
- заграждане на плуващите боклуци, дори и днес имам информация за ново петно на стената извън боновото.
- разделяне на боклук от дърва
- събиране на боклуците от заливите и по бреговете, които са останали там при отдръпване на водата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване на язовир Въча обща дискусия
Свий
X
-
Значи кранист, сигналист евентуално един командващ акцията.
И проблемът се решава, по заповед на Щуката
!!
Останалите до 40 участника от предишни почиствания, какво правим ?
Уволнени ли сме ??
Остави коментар:
-
Кранистът е наше момче-люлинчанче, и е печен професионалист. Ще седи на парапета за по-добра видимост.
Остави коментар:
-
Ще я пия бавно пред тебе, без да ти давам. За да те убедя, че прогресират и детекторите за лъжа.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение...
П.С. А ако се самоубедя в прогреса, какво ще стане с бирата?
Остави коментар:
-
То хубаво, но нека да е некоя жена, че аз знам ли за къде да го фана?Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеТова е чудесно. Значи сигналистът ще държи краниста да не се катурне в язовира като се навежда повечко
Последно редактирано от Танасе; 11-02-09, 22:32.
Остави коментар:
-
По длъжностната характеристика краниста не може да си клати краката от бетонни парапети в работно време. Трябва да кранира!
Ясен не е прав!
П.С. А ако се самоубедя в прогреса, какво ще стане с бирата?
Остави коментар:
-
Това е чудесно. Значи сигналистът ще държи краниста да не се катурне в язовира като се навежда повечкоПървоначално публикуван от greenflag Преглед на мнениеКранистът има джойстик и може да управлява крана седнал на парапета.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЗначи трябва поне една радиостанция със слушалка, за краниста. Аз нямам ни една гарнитура.Предлагам каса бира на човека, който убеди Стефан в съществуването на технически прогрес в днешно време.Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнениеКранистът има джойстик и може да управлява крана седнал на парапета.
Остави коментар:
-
Кранистът има джойстик и може да управлява крана седнал на парапета.
Остави коментар:
-
Готово, имамеПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЗначи трябва поне една радиостанция със слушалка, за краниста. Аз нямам ни една гарнитура.
Остави коментар:
-
Това от снимката е играчка в сравнение с вашия КРАН. Кофата е интересна. Ако се направи по голяма, плитка и да може да се отпускат двете въжета от едната страна за да изсипва направо в камиона ще е супер.
Остави коментар:
-
Значи трябва поне една радиостанция със слушалка, за краниста. Аз нямам ни една гарнитура.
Остави коментар:
-
Сигналистът на крана (който осигурявам напълно безплатно, макар и еднорък в момента
) каза, че крана няма да се катурне в язовира, както се опасяваше Стефан. Имате неговата една ръка
Остави коментар:
-
Фани , имаме това:
Остави коментар:
-
Хе, това от снимката е супер, но има няколко "но" - например - ще позволят ли "Язовири и каскади" монтирането на подобно съоръжение, и не само това, ами трябва да се заложи поставянето му още във фундамента, за да може да е устойчиво. Освен това зависи каква е товароносимостта му и т.н.
Все пак, колега NIKSD няма ли там при вас нещо подобно да се подарява?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: