До: Язовир Въча-почистване
Може би по-голям катамаран, с мрежеста "палуба" и възможност за потапяне, гмуркане под боклука и изплаване. Мотор не е задължителен. Помпата може да е и в лодката а поплавъците могат да бъдат от заварени един за друг варели.
Това е бюджетно решение, което може да се реализира бързо и сравнително лесно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване на язовир Въча обща дискусия
Свий
X
-
Не забравяйте катамарана. Нека да видиме за какво става въпрос. Лента ще е трудно да свърши работа. Няма подходящо място. Или трябва много дълга (скъпа и тежка)лента. Понтон по би свършил работа. Боклука трябва да се балира на място, на понтона(катамарана) и да се вади балиран. По лесно е. На катамарана не му трябват 1000коня мотор. Поне не за тая работа. Практически може да мине и без мотор.
Поздрави.
Остави коментар:
-
Поздравления Румба. Филмът е прекрасен и убедителен.
Остави коментар:
-
Малиии няма да си пускам вече чешматаПървоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеВенци, благодаря за линка!
А сега вижте откъде ще пият вода пловдивчани:
Клик /33Mb/
Кадрите са от миналия уикенд.
Държавата е член на ЕС.
Язовирът е същия, след поредното замърсяване!
.
Обаче те повечето пловдичани даже и не подозират какво става
.
Остави коментар:
-
Няма страшно ще чистим независимо от абсурдите , които ни заобикалят
.
Остави коментар:
-
Това рано или късно се очакваше да стане
.
Нищо утре ще си присвоят и целият труд. Даже ми е известна и схемата, по която се прави.
Така, де пречистването на водите, започва с почистване на язовира.
А известно е, че още в 681 година, световноизвестната фирма Путк@си Майна Девелопмънт, имаше някои идеи, относно цялостната концептуална рамка за чистота на язовира
))
Остави коментар:
-
Ами то и без това други хора чистят язовира, така че защо да оставяме да се мъчат от фирмата
.
Остави коментар:
-
Ами, направо да вземаме концесията на пловдивската вода ли, що ли?Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеНякаква фирма взима над един милион само , за да направи проекта и даже не го прави , а ние чистим боклуците с голи ръце , Ж.С.Р правят боново с чук и клещи и се чудим каква механизация да измислим .
Остави коментар:
-
Някаква фирма взима над един милион само , за да направи проекта и даже не го прави , а ние чистим боклуците с голи ръце , Ж.С.Р правят боново с чук и клещи и се чудим каква механизация да измислим .
Остави коментар:
-
Мда, защо ли не съм изненадана - "По думите на областния управител Тодор Петков спечелилата фирма „Фейбъл Монсел" до този момент само е пропиляла 45 дни".
Напоследък много ми върви да научавам за такива световно неизвестни фирми в тази област и за некадърните им проекти.
Дори не си правят труда да направят достоверни проучвания на население, производства, бъдещи проекти и планове за развитие, анализи на водите и пр. важни и необходими неща, ами си карат по литературни данни от незнайно коя година, или по изсмукани от пръстите такива...
Само и само едни хора да вземат едни пари! 
Е, не става така, имаме си добри и технолози и проектанти, привлечете ги поне за консултанти бре!!!
Извинете ме за отклонението, но много ми се е насъбрало напоследък!
Остави коментар:
-
-
Нали всички тези идеи, са горе долу на шега ?
Защото ако чете някой страничен човек, дето не ни познава, да не си направи грешни изводи.
Апропо, Стефан може ли да провери на колко моточаса се гресира тоз леген и какво ТО изисква ?
Остави коментар:
-
Това , ако работи ще трябва само гориво за него и пилот .
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Остави коментар: