До: Язовир Въча-почистване
Няма място за скара, иначе всичко му е 6. Освен тези 11 К ще иска поне 5 да стане както искаш.
Сега говорих с човекът, отговарящ за лентите на работата ми. Той каза, че това, което търсим го има по хлебозаводите или по предприятия от ХВП. Идеята ми е за лента съставена от 2 вериги свързани помежду им с тръби от неръждавейка, да може да поема боклукът, водата да си остава.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване на язовир Въча обща дискусия
Свий
X
-
Това долу е с товароносимост 7т при плаване. и гази 1,5м.
Продават го за 11Клв.
И ще ни отива на зелените глави
Остави коментар:
-
Днес ми се обади представител на хората от понтоните. След нашите сигнали за новото замърсяване са ги натиснали.
Имат желание да се включат в почистването. За следващото мероприятие ще осигурят хора и лодки, като ние ще ги организираме.
Так ще можем да разчитаме на още 20 - 30 човека.
Вчера поогледахме етикетите на новите боклуци, имаше отпадъци от 2005 до 2009 година.Има и по-стари но на тях етикетите са се изтрили.
До първото мероприятие, което се очертава да е доста масово, ще заградим каквото можем на стената и по заливите.
Нека продължим да мислим и за някаква механизация като се има в предвид , че този път боклуците и дърветата са в съотношение 50:50.
Остави коментар:
-
Всяка помощ е добре дошла!Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеЧетох,четох и...респект!!!Мога да помогна да ,,докарам'' боклука до този вид....
Боклуци ми дайте...
Лошото в случая е че боклука първо трябва да се извади от язовира та да го дадем на някой.
За вече извадения има доста желаещи.
Остави коментар:
-
Днес в Пловдив има работна среща между областния управител, басейнова дирекция, кметовете на общините Пловдив, Кричим, Стамболийски и представител на фирмата спечелила търга за изграждането на пречиствателното съоръжение за водата от яз.Въча.
Ж.С.Р. там ли ще сте?
Остави коментар:
-
Четох,четох и...респект!!!Мога да помогна да ,,докарам'' боклука до този вид....Първоначално публикуван от dag Преглед на мнениеК'ат гледам групата на "боклукчиите"
се заформя и като производствено звено,
днес на бонови заграждения
утре на специализирани лодки, кораби и т.н..
Та исках да кажа...,
давайте да произвеждаме, там е истината!!!
А после ще продаваме на държавата
и от това ще печели "синдиката",
а щом печели "синдиката" печелят всички
и хората и природата и т.н....!

Боклуци ми дайте...
Остави коментар:
-
Новите бонови заграждения как се държаха?
Остави коментар:
-
И Жоро и Жоро, той беше в другият край на язовираПървоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеШапка свалям на Станко и Румбата, които бяха зарязали топлите си домове и шетаха из язовира днес в проливен, студен дъжд!
Благодаря, Петя, посвършихме това-онова, но положението е повече от зле.
Сега гледах кадрите, които заснехме и пак ми се реве.
Остави коментар:
-
Шапка свалям на Станко и Румбата, които бяха зарязали топлите си домове и шетаха из язовира днес в проливен, студен дъжд!
Остави коментар:
-
Случайно попаднах на това и ми се обърна направо всичко.
Последно редактирано от Тихомир; 08-02-09, 19:59.
Остави коментар:
-
Браво! Красавци!
Трябват само едни гумени напречници по лентата за да не се пързалят ла...та по наклона и да може да загребва боклука от бодата. Това, ако има как да отиде до водата и да товари директно в ремаркето ще е идеално. Ще станете супер производителни и народа около язовира ще утрои темпа на изхвърлянето, но с тая техника нямате настигане. Абе знаех си, че в авиацията е истината. Като ги гледам няма и да са толкова скъпи тия машинки. Някой знае ли как се поправя Уаз?
Остави коментар:
-
Ето няколко снимки, които големият ми син си е свалил в "неговата" папка.Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеУаз , с лента! Край, сега някои ще падне по гръб и ще се улигави от кеф. Майтапа на страна, ама това може много работа да свърши. Ако ще ги купувате тия Уазки имате от мен $ 100.00. Искам обаче снимка как някои кара лентата по Цариградско.
Остави коментар:
-
Уаз , с лента! Край, сега някои ще падне по гръб и ще се улигави от кеф. Майтапа на страна, ама това може много работа да свърши. Ако ще ги купувате тия Уазки имате от мен $ 100.00. Искам обаче снимка как някои кара лентата по Цариградско.
Остави коментар:
-
Сега се сещам, че в mobile.bg наскоро имаше обяви за УАЗ-ки с такива транспортни ленти. Доколкото навързах информацията, УАЗ-ките са купени от Летище Бургас и Летище Варна.Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеКатамарана го забравете. Прекалено голям, лошо маневрен, трябват ви 2 двигателя и куп други неша. Правен е за бегачка, от Ферари микробус не става.
Това с лентата звучи добре. Виждъл съм лентов транспонтьор/товарач по мините. Ще потърся сега снимки, пък дано намеря нещо за идея.

Я гледай какво е лъскаво! Само лошото е, че ще ти тече по главата. Това го има по летищата. Мисля си че няма да е трудно за се направи нещо опростено. Ако задвижването е хидравличнo например, няма да се плаши и от вода. Далеч съм, но ако има с какво да помогна, казвайте.
Напишете на Google belt loader и идеи колкото искаш. Знам, че само с идеи не става ама ...
Остави коментар:
-
Катамарана го забравете. Прекалено голям, лошо маневрен, трябват ви 2 двигателя и куп други неша. Правен е за бегачка, от Ферари микробус не става.
Това с лентата звучи добре. Виждъл съм лентов транспонтьор/товарач по мините. Ще потърся сега снимки, пък дано намеря нещо за идея.

Я гледай какво е лъскаво! Само лошото е, че ще ти тече по главата. Това го има по летищата. Мисля си че няма да е трудно за се направи нещо опростено. Ако задвижването е хидравличнo например, няма да се плаши и от вода. Далеч съм, но ако има с какво да помогна, казвайте.
Напишете на Google belt loader и идеи колкото искаш. Знам, че само с идеи не става ама ...Последно редактирано от NIKSD; 06-02-09, 21:27.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: