Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на язовир Въча обща дискусия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Танасе
    отговори
    До: Язовир Въча-почистване

Няма място за скара, иначе всичко му е 6. Освен тези 11 К ще иска поне 5 да стане както искаш.

Сега говорих с човекът, отговарящ за лентите на работата ми. Той каза, че това, което търсим го има по хлебозаводите или по предприятия от ХВП. Идеята ми е за лента съставена от 2 вериги свързани помежду им с тръби от неръждавейка, да може да поема боклукът, водата да си остава.
    Последно редактирано от Танасе; 09-02-09, 15:27. Причина: допълнение

Остави коментар:

• rumbata
    отговори

Това долу е с товароносимост 7т при плаване. и гази 1,5м.
    Продават го за 11Клв.
    И ще ни отива на зелените глави

Остави коментар:

• greenflag
    отговори

Днес ми се обади представител на хората от понтоните. След нашите сигнали за новото замърсяване са ги натиснали.
    Имат желание да се включат в почистването. За следващото мероприятие ще осигурят хора и лодки, като ние ще ги организираме.
    Так ще можем да разчитаме на още 20 - 30 човека.
    Вчера поогледахме етикетите на новите боклуци, имаше отпадъци от 2005 до 2009 година.Има и по-стари но на тях етикетите са се изтрили.

До първото мероприятие, което се очертава да е доста масово, ще заградим каквото можем на стената и по заливите.
    Нека продължим да мислим и за някаква механизация като се има в предвид , че този път боклуците и дърветата са в съотношение 50:50.

Остави коментар:

• rumbata
    отговори

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
    Четох,четох и...респект!!!Мога да помогна да ,,докарам'' боклука до този вид....
    Боклуци ми дайте...
    Всяка помощ е добре дошла!
    Лошото в случая е че боклука първо трябва да се извади от язовира та да го дадем на някой.
    За вече извадения има доста желаещи.

Остави коментар:

• Фани
    отговори

Днес в Пловдив има работна среща между областния управител, басейнова дирекция, кметовете на общините Пловдив, Кричим, Стамболийски и представител на фирмата спечелила търга за изграждането на пречиствателното съоръжение за водата от яз.Въча.
    Ж.С.Р. там ли ще сте?

Последно редактирано от Фани; 09-02-09, 10:06. Причина: доп.

Остави коментар:

• n960
    отговори

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
    К'ат гледам групата на "боклукчиите"
    се заформя и като производствено звено,
    днес на бонови заграждения
    утре на специализирани лодки, кораби и т.н..
    Та исках да кажа...,
    давайте да произвеждаме, там е истината!!!
    А после ще продаваме на държавата
    и от това ще печели "синдиката",
    а щом печели "синдиката" печелят всички
    и хората и природата и т.н....!
    Четох,четох и...респект!!!Мога да помогна да ,,докарам'' боклука до този вид....
    Боклуци ми дайте...
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• Тануцо
    отговори

Новите бонови заграждения как се държаха?

Остави коментар:

• rumbata
    отговори

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    Шапка свалям на Станко и Румбата, които бяха зарязали топлите си домове и шетаха из язовира днес в проливен, студен дъжд!
    И Жоро и Жоро, той беше в другият край на язовира
    Благодаря, Петя, посвършихме това-онова, но положението е повече от зле.
    Сега гледах кадрите, които заснехме и пак ми се реве.

Остави коментар:

• Петя
    отговори

Шапка свалям на Станко и Румбата, които бяха зарязали топлите си домове и шетаха из язовира днес в проливен, студен дъжд!

Остави коментар:

• jenia7812
    отговори

Случайно попаднах на това и ми се обърна направо всичко.

Последно редактирано от Тихомир; 08-02-09, 19:59.

Остави коментар:

• NIKSD
    отговори

Браво! Красавци! Трябват само едни гумени напречници по лентата за да не се пързалят ла...та по наклона и да може да загребва боклука от бодата. Това, ако има как да отиде до водата и да товари директно в ремаркето ще е идеално. Ще станете супер производителни и народа около язовира ще утрои темпа на изхвърлянето, но с тая техника нямате настигане. Абе знаех си, че в авиацията е истината. Като ги гледам няма и да са толкова скъпи тия машинки. Някой знае ли как се поправя Уаз?

Остави коментар:

• Ivanov
    отговори

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Уаз , с лента! Край, сега някои ще падне по гръб и ще се улигави от кеф. Майтапа на страна, ама това може много работа да свърши. Ако ще ги купувате тия Уазки имате от мен $ 100.00. Искам обаче снимка как някои кара лентата по Цариградско.
    Ето няколко снимки, които големият ми син си е свалил в "неговата" папка.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• NIKSD
    отговори

Уаз , с лента! Край, сега някои ще падне по гръб и ще се улигави от кеф. Майтапа на страна, ама това може много работа да свърши. Ако ще ги купувате тия Уазки имате от мен $ 100.00. Искам обаче снимка как някои кара лентата по Цариградско.

Остави коментар:

• Ivanov
    отговори

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Катамарана го забравете. Прекалено голям, лошо маневрен, трябват ви 2 двигателя и куп други неша. Правен е за бегачка, от Ферари микробус не става.
    Това с лентата звучи добре. Виждъл съм лентов транспонтьор/товарач по мините. Ще потърся сега снимки, пък дано намеря нещо за идея.

Я гледай какво е лъскаво! Само лошото е, че ще ти тече по главата. Това го има по летищата. Мисля си че няма да е трудно за се направи нещо опростено. Ако задвижването е хидравличнo например, няма да се плаши и от вода. Далеч съм, но ако има с какво да помогна, казвайте.

Напишете на Google belt loader и идеи колкото искаш. Знам, че само с идеи не става ама ...
    Сега се сещам, че в mobile.bg наскоро имаше обяви за УАЗ-ки с такива транспортни ленти. Доколкото навързах информацията, УАЗ-ките са купени от Летище Бургас и Летище Варна.

Остави коментар:

• NIKSD
    отговори

Катамарана го забравете. Прекалено голям, лошо маневрен, трябват ви 2 двигателя и куп други неша. Правен е за бегачка, от Ферари микробус не става.
    Това с лентата звучи добре. Виждъл съм лентов транспонтьор/товарач по мините. Ще потърся сега снимки, пък дано намеря нещо за идея.

Я гледай какво е лъскаво! Само лошото е, че ще ти тече по главата. Това го има по летищата. Мисля си че няма да е трудно за се направи нещо опростено. Ако задвижването е хидравличнo например, няма да се плаши и от вода. Далеч съм, но ако има с какво да помогна, казвайте.

Напишете на Google belt loader и идеи колкото искаш. Знам, че само с идеи не става ама ...
    Последно редактирано от NIKSD; 06-02-09, 21:27.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X