До: Техника с която снимате
Canon 350 D, 18 - 55 f/3.5-5.6
EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS Image Stabilizer USM.
Canon 350 D, 18 - 55 f/3.5-5.6
EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS Image Stabilizer USM.

, съм Много доволен! В някой случай е НЕЗАМЕНИМ!

), но е тежък, обемист и иска скъпи, качествени и НеУниверсални Обективи за да се развихри
), но е тежък, обемист и иска скъпи, качествени и НеУниверсални Обективи за да се развихри

(Браво Никон
). Не издържах дълго "без апарат" (само с малкият
) и помолих едно приятелче да ми донесе D300s - не съм виждал по голямо разочарование
- Прекрасен Апарат, но След D700 Бледнееше.... не устисках дълго и в един прекрасен момент - продадох всичко - Чанатата, Апарата, Обективите, Светкавицата... всичко. За да си купя новият хит - Sony NEX5 - Прекрасен апарат който и сега винаги е с мен поради наистина малките си размери и страхотното качество на снимките!!! Но пак "греда", той е малък с малкият обектив, който освен за пейзажи, за друго не е много подходящ
. Пък и един ден Жената влезна в стаята (беше разглеждала старите снимки
) и каза "Искам пак D700"
- какво да се прави, трябваше си - ФулФреима наистина има някой Предимства! Но да се връщам пак там където бях? Не, ще се ходи в нова посока, та така сега снимам (от 2-3 месеца) със Sony Alpha A850 - Страхотно апаратче, а скоро чакам и новият фърмуеър с "Още по-добър фокус и качество на картината" (пак слухове - не че му трябва
)...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар