До: Техника с която снимате
Canon PowerShot A470. 7.1 мегапиксела.
Мисля, че е един от най-добрите в този клас.
					Canon PowerShot A470. 7.1 мегапиксела.
Мисля, че е един от най-добрите в този клас.
 ))
))

...
...

. Олимпус Е-410 двоен кит - с обективи 14-42 и 40-150. Честно казано не знам защо ми е, при положение, че и Панасоника ми идва леко голям за удобно носене, но като го видях случайно на прИмоция на цената на сапунерка... и дебитната карта сама излезе от джоба
. Олимпус Е-410 двоен кит - с обективи 14-42 и 40-150. Честно казано не знам защо ми е, при положение, че и Панасоника ми идва леко голям за удобно носене, но като го видях случайно на прИмоция на цената на сапунерка... и дебитната карта сама излезе от джоба  .
.

. Олимпус Е-410 двоен кит - с обективи 14-42 и 40-150. Честно казано не знам защо ми е, при положение, че и Панасоника ми идва леко голям за удобно носене, но като го видях случайно на прИмоция на цената на сапунерка... и дебитната карта сама излезе от джоба
. Олимпус Е-410 двоен кит - с обективи 14-42 и 40-150. Честно казано не знам защо ми е, при положение, че и Панасоника ми идва леко голям за удобно носене, но като го видях случайно на прИмоция на цената на сапунерка... и дебитната карта сама излезе от джоба  .
.

. И аз взех едно такова, много леко и удобно е
И аз взех едно такова, много леко и удобно е Което хич не е маловажно
Което хич не е маловажно Да е жив и здрав колегата prado
Да е жив и здрав колегата prado

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар