Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтиране на шнорхел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шнорхел???

Ето ви клип за размисъл,шнорхела ми е оргинален,водата беше по статистика на Гражданска Защита над 1,60м
    http://vbox7.com/play:39b4736e
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      Ето ви клип за размисъл,шнорхела ми е оргинален,водата беше по статистика на Гражданска Защита над 1,60м
      http://vbox7.com/play:39b4736e
      Бравос колега и аз си слагам шнорхел сега,че напоследък големи наводнения стават.
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Клипа е от преди 1 час в Стара Загора,успях да помогна на няколко бедстващи автомобила,минах 4 пъти през най дълбокото (20см над джама)последния път с Витарата от там едвам се измъкнах(с самоделен шнорхел)беше ми мокър въздушния вилтър и всички масла бяха за смяна,при тоя звяр нямаше грижи, 4 применавания бяха като детска игра (с оргинален шнорхел)
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ето тука са ме заснели папараци като излизам от разлива
          http://vbox7.com/play:69e03ecf

Коментар

Много впечатляващо! Поздравления!!!
            Искам България чиста!

Коментар

Абе ти си луд, изми му на оня, дето закача въжето задника бе!
              А оня с БМВ-то... дърпа ли го

Коментар

Ма много газ си раздавал. Затова ти се е качила водата насред предното стъкло.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

БМВ-то го закачи един камион от "брега",инак дадох гас чак към по плиткото,под моста беше най дълбоко, даже усетих че ми повдигна задницата,а джипа беше натоварен с около 200-250кила железарии отзаде

Коментар

Освем шнорхел , за подобна вода трябвало да се сменя и перката на радиатора - с елекрическа такава и да може да се спира . Вярно ли е ? К'во и пречи на нашите ?
                    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                      Освем шнорхел , за подобна вода трябвало да се сменя и перката на радиатора - с елекрическа такава и да може да се спира . Вярно ли е ? К'во и пречи на нашите ?
                      Нямаш никакъв проблем да газиш дълбока вода и с вискомуфа.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Перката ли се прецаква или радиатора ?

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                          Перката ли се прецаква или радиатора ?
                          Нито едното, нито другото.
                          Ако често го правиш това упражнение с дълбоката вода евентуално може да се прецака вискомуфата.
                          Иначе досега не съм имал никакви проблеми нито с перката, нито с радиатора. Като нагазиш на по-дълбокото, водата охлажда виското, то охлабва и толкова.

П.П. Естествено, горното не важи, ако някой си е зацепил виското постоянно ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Мдаа има логика........
                            Последно редактирано от didooo; 13-07-09, 10:27. Причина: правопис

Коментар

Сложих шнорхел от 70мм иноксова тръба .Не съм снимал още , но ще го свърша .
                              Забелязах , че като карам , дори и не много бързо , тръбата е доста по-студена от всяко друго желяза по колата . Дали не съм сбъркал някъде и да съм оставил някое тясно място (или му идват повече колената) ? Или си е просто бонус към другите споменати плюсчета на шнорхела (минимално охлаждане , верно преди турбината но все пак +)?

Коментар

• Монтиране на шнорхел

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0434.jpg
Прегледи:2
Размер:39.1 КБ
ID:5274208

Между другото,не съм много сигурен дали това е правилната позиция на монтаж(гледа назад)?Бутонките мятат топки кал чак на предното стъкло.Май е по добре да го обърна.Сложих го така да не смуче вода при дъждовно време.
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-05-11, 00:05.
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X