Това е интересно.
На Паджерото имаше едно като буркан на маркуча от смукателя до филтъра което събираше по-големите прашинки и дребни камъчета. Лятото се пълнеше за 1 седмица.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
На мотокарите входа на филтъра е на 50 см. от земята. И беше доста прашно. При всяка смяна на маслото(почти всеки месец) сменяхме и въздушен филтър, силно замазан от всякаква гняс. След като изнесохме с маркуч входа на тавана на мотокара, филтъра си изглеждаше като нов. А и ремонтите престанаха... Иначе на година-година и половина-двигателя в Пловдив за ремонт.
Стигнахме ли до консенсус , поне , накъде да е насочена последната кривка на шнорхела , тая над купето ? Напред или назад ?
напред
кога е имало спор по тая тема?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ааа... от време на време, трябва да се обръща назад.
Ем то ясно, ама нали ония пичове от Сафари с тяхната шапка претендират че няма нужда да се върти назад
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Тия от Сафари са правени за сафарита, а сафаритата са в Африка.
А в Африка не е като у нас, тоест у нас има повече гори и дървета и смукателчето може да остане на някой клон, или най-малкото да се задръсти с шума.
При двигатели с карбуратор, ако е обърната напред при висока скорост, ако изключиш от скорост двигателя гасне. Това е защото шнорхела създава положително налягане в карбуратора и спира да работи системата за празен ход. При двигатели с инжекцион мисля, че ще помага на пълненето. За офроуд кривката категорично назад!
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Моля , снимайте си правените шнорхели , да обмениме идеии , щото не издържам вече-ще режааа ! Как , например , сте ги закрепили за тенекиите(купето) - не там , където излиза от калника , а подължината на тръбата ?
Моля , снимайте си правените шнорхели , да обмениме идеии , щото не издържам вече-ще режааа...
Завиждам ти. И аз бях в подобна еуфория като правих моя. Няколко съвета, да те предпазя от грешките които допуснах:
За моя мотор 2,8 ТД Ф 60 е малко. Проблема го реших, като отворих допълнителен смукател на филтърната кутия, който обаче при газене трябва да затапвам. Следващия размер е Ф 76. Колкото по тънка - по добре. Обърни внимание на водосборника, който е с дупка, която при газене също се затапва. Хващането към колонката става с две планки - едната към колонката с нитове, или заварка, другата към тръбата на заварка и свързани с болтова връзка. За друг начин не се сещам.
Успех!
Андро , благодаря много! Оригиналната кутия на Патрола , няма ли водосборник , щото на Тойотата ми има огромен ? Мислиш , че оригиналните не са достатъчни ли?
Приготвил съм тръба Ф65-инокс , с едно коляно по-малко от при теб ще бъде . Ще дупча и аз , ако не му стига въздуха , но дължината на шнорхела ще бъде по-малка от оригиналните въздуховоди а и в момента изхода на филтърната кутия е с Ф60 .
Последната ти кривка - над покрива , винаги ли ти глрда назад и има ли някакъв проблем ? Тойотата не я карам с повече от 250км/ч .
Коментар