Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за хидравличните ситроени - предимства и недостатъци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мнение за хидравличните ситроени - предимства и недостатъци

И пипай чат пат задните дискове, когато се предполага, че трябва да са студени. Особено ако бързо ти пада задницата след като угасиш. Може разхода да не е само от обущата.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• Re: От: Мнение за хидравличните ситроени - предимства и недостатъци

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
      И пипай чат пат задните дискове, когато се предполага, че трябва да са студени. Особено ако бързо ти пада задницата след като угасиш. Може разхода да не е само от обущата.
      Паля и тя пада малко под средно положение, но когато е в покой не. Дискове си бяха умрели от старост. Новите са с нормално за пробега износване не съм забелязал да задържат или да топят тасове. Остава да е от джапанките.
      Ако баща ми примерно кара ще е друг разхода, но той кара Русе-София като автобусен шофьор-5часа и половина. И на Обнова би спрял да хапне...

Коментар

cecoa1 има предвид да следиш за заминаващ спирачен кран - започва да пропуска и да задържат спирачките (без да са натиснати). Но това е в напреднала фаза.
        "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Да ми е честита третата поредна Ксантия!
          2.0 HDI 110 к.с. комби. Със шест "топки".
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Е убава работа ...голем скок ...от джип та надолу ...да ти е честита и безавариино
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

С 6 топки е най читавата хидравлика.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Е убава работа ...голем скок ...от джип та надолу ...да ти е честита и безавариино
                Eeeee, адаш Ръждилка не си я давам!

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                С 6 топки е най читавата хидравлика.
                Да, обикновен хидропневматик с антисинк. Не ми се занимава с Хидрактиви.

Коментар

Ми, честито !

Аз, последният си ВХ го разкарах преди 6-7 месеца, а му бях сменил съединител, семеринги и синтетични масла по скоростите и двигател, ремъци, ролки, водна помпа, нови разпръзквачи, абе и още бая работи, но не можех да го карам, че като се качвам в него, трябва да слизам, а в момента ми е невъзможно, и така ми стоеше повече от година и половина.
                  1.8ТД, с дълги скорости, и по магистралата се движеше 190-200, но не за малко, а постоянно. Верно, разхода отиваше към 10, но пък постоянно нЕкой Гагич и нЕкой БМВист се нервираше, че нЕкъв цървул с дрЪт цитрон го е изрезАл, и се опитваше да ми се доказва, и така 5 до 7 мин., ама толкова им издържат нервите.

Много искам ХМ 2.0 турбо автомат, но намирам само английски обяви, и то на бая пари.
                  ... но, може би, някой ден...
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Пожелавам ти го!

Коментар

Пожелавам ти го!
                      Благодаря, въпреки че хидравличните Ситроени са някаква форма на зависимост, та не знам колко добре за пожелание.

Коментар

• Мнение за хидравличните ситроени - предимства и недостатъци

Преди 7-8 години и аз се зарибих за хидравличен ситроен.
                        Четох много, питах много по форумите и аха аха да се навия да си взема.
                        Отидох до Германия за автомобил с човек от Силистра запален почитател докарващ по някой друг ситроен всеки месец.
                        Но вече в Германия някаква интуиция що ли ме спря да си взема ксантия а си купих ........ вектра
                        Човека от Силистра си изяде топките от недоволство че съм си взел друго.
                        Ходихме обикаляхме из Германия и накрая той купи заветната си ксантия за свои хора.
                        На връщане обаче тази неговата ксантия почна да тече като лейка и забравих вече колко литра от онова специалното червено масло отидоха по пътя и колко време загубихме в търсенето му по бензиностанциите но помня че по някое време така маркираше пътя че нямаше нужда да го виждам за да го намирам карайки зад него
                        От тогава съм страшно добре имунизиран от всякакви хидро-пневматични "произведения"
                        Последно редактирано от rosen_offroad; 01-11-16, 00:23.
                        Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Да, обикновен хидропневматик с антисинк. Не ми се занимава с Хидрактиви.
                          Това си е БХ с още една заключваща сфера . След 10 години с БХ душицата ми е още там някъде около резервоара със зеленото
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ксантията не е лоша, но си има някой особености, пък и още се карат и държат цена тез дъргели

Тръбичките на хидравликата трябва да се огледат отдолу, особено от страни които пръскат с луга зимата, защото са железни и почват да гният, въпреки покритието си..

Височинните коректори често засичат, преди покупката трябва да се провети дали се вдига и сваля ситроена..

Клапана на налягането не трябва да цъка интензивно, цък цък цък защото после ще стане язък

Но е удобен за дълъг път, и достатъчно мощен за това купе 110 конски сили а разхода не превишава 10 на 100 съчетан с ZF автоматик и хидро окачване си е направо перфектно за дълъг път...

Пред опел вектра и ситроен ксантия бих избрал ситроена, въпреки че ги делят десет години разлика..
                            Да го караш със здраве много хиляди километра колега...

ПС. и аз карам ситроен, ама майка му е била ситроен а пък баща му е бил голф явно щот съ е пръкнал с пружини това изчадие недно управлението му е стабилно като на ситроен, дизайна му красив като на ситроен, пък друса като голуффф хахах ма карай да върви..
                            Последно редактирано от Traqn Savov; 01-11-16, 06:23.
                            Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              .. хидравличните Ситроени са някаква форма на зависимост...
                              Ситрофрения и се вика, и е трудно лечима ако те хване....мамаму, добре че нямам пари, че още си спомням моите ......
                              Последно редактирано от дядо владо; 01-11-16, 09:05.
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Сега си знам и тази диагноза.

Имам мотивиран сантимент и към още една марка, но не е за тази тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X