Аз от спаркито съм много доволен. Модела е 1050вата. Вземах го от пункт за скрап хвърлен преди 5 години за 2 кинта. Пуснах го и си заработи. Зъбчето на ключето е счупени и трябва постоянно да се държи, но не съм се и надявал че ще бачка толкова години при мене. Големите ъглошлайфи и на мене не са ми удобни, но понякога и с тях работя.
Имам три Макита и две Хитачи.Доволен съм - читави машинки.
Имах и син бош - излезе пълен боклук.
Скапа се точно когато изтече гаранцията.Три месеца вися в Киров и накрая ми го върнаха пак развален.
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Всичко споменато е добро Метабо,Хитачи,Макита,Спарки.
Обаче не евтиния особенно Райдър.Най големия боклук е той.А разликата е вече малка.
Ще си купиш нещо евтино и ще се прецака когато най много ти трябва и ще си отпсуваш.
Така миналата година издъних едно зеге Райдър в земята.От тогава съм се заклел никога да не купувам евтинийки.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Недей взема спарки,син бош,1400 вата 125 mm гледай да няма рег. на оборотите и ще го завещаеш на децата....и макита и спарки и деволт и хитачи бачкат,пусни боша и ще разбереш каква е разликата,не спарки,в никакъв случай,имам от всичко изброено в темата без деволт флекс,от макита имам 3 бр.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Аз мисля че винаги трябва да се копува българското,особенно от вече близо 2 години спарки ,спре производството на некой неща в китай и вече всичко се произвежда в България.
Коментар