Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъглошлайф?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ъглошлайф?

Марката е много читава,ако и цената е добра го вземай без да се колебаеш грам.

Коментар

Милуоки произвеждат само професионални инструменти - ако цената е добра вземай,ще останеш доволен.
      0884 987 137
      В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

125.. по-добре от 115 мм. Днес купувах дискове и 115 мм 2.00 лв. за черно и неръждавейка,за 125 мм. 2.08 лв. пак за черно и неръждавейка,за 230 мм. 2.50 лв. Няма справедливост !
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

На машината пише,че е произведена в германия по-стар модел е,във сайт в България пише цена 330лв.За тези пари би трябвало да е здраво,обаждах се на тези представители питах за части ако се наложи.Казаха,че имали всичко но били здрави и нямало да ми се наложи,това беше яка реклама според мен.

Коментар

Аз ползвам големите доскове за стационарна бързорезка. Като намалеят на големия ги слагам, след това и на малкия. Намерих една торба преди две години с малки дискове. Определено макия ползвам повече, че е по-удобен. Цената на Ф230 е най-добрата. Големите са по 5лв, но пък на стационара е много по-лесно разкрояването. Режа си и заготовки за струга на стационара без проблеми. До Ф60 плътно съм рязал.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              125.. по-добре от 115 мм. Днес купувах дискове и 115 мм 2.00 лв. за черно и неръждавейка,за 125 мм. 2.08 лв. пак за черно и неръждавейка,за 230 мм. 2.50 лв. Няма справедливост !
              А кое според теб би било справедливо ? Цената да е правопропорционална на диаметъра на дисковете ?

Между другото , тези цени за каква дебелина са ? Предполагам говориш за 3 мм. ? И цена за единична бройка ли са , или на едро ?
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

При нас в Русе тази цена е за единична бройка, но на различни марки. Има 115 и 125 по-евтини около 1,50лв. Ф230 е на Прамех 2,50, а на булфлекс е 3,00лв. Не знам какво е качеството, поне аз не намирам разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  А кое според теб би било справедливо ? Цената да е правопропорционална на диаметъра на дисковете ?

Между другото , тези цени за каква дебелина са ? Предполагам говориш за 3 мм. ? И цена за единична бройка ли са , или на едро ?
                  Цени на дребно с отстъпка,по тънки са от 3 мм. утре ако не забравя ще ги снимам ! На булфлекс знам на 1.8 лв на дребно без отстъпка.....На едро цена малко над лев,но за количества които няма как да направя !Инъче в баумакс има в пакет по 5 диска за 2-3-4 лева ОК или подобни !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Без никаква реклама мога да кажа, че съм впечатлен от дисковете на бош. И по-точно за инокс. Доста пробвах /115мм/ докато оправях Самурая. Тия от 50ст. са на едно завъртане.... с диск за 3-4лв. можеш да режеш 1 седмица. Ще го снимам да покажа за кой става въпрос.

Коментар

Цени на дребно с отстъпка,по тънки са от 3 мм. утре ако не забравя ще ги снимам ! На булфлекс знам на 1.8 лв на дребно без отстъпка.....На едро цена малко над лев,но за количества които няма как да направя !Инъче в баумакс има в пакет по 5 диска за 2-3-4 лева ОК или подобни !
                      Излъгах се и аз преди време от тази далавера. Шум и прах доволно, ряз нулев... веднага ги изхвърлих да не ме е яд да ги гледам, че си дадох парите..
                      Ползвам за рязане дискове 1мм.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

...

Коментар

[IMG][IMG]Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1402866298725.jpg
Прегледи:1
Размер:84.3 КБ
ID:5593695[/IMG][/IMG]Ето тия ползвам...

Ето тия ползвам...

Коментар

[IMG][IMG][ATTACH]719068[/ATTACH][/IMG][/IMG]Ето тия ползвам...
                            Това са най-качествената марка дискове, който съм ползвал.
                            В Пловдив си ги намирам на цена от около 1,80 лв. за 125 мм./1 мм. за метал.
                            В момента съм на края на света(Нови Уренгой, Русия) и не ми дойдоха дисковете, та ползвам някви на хилти, е няма такъв шит.

Коментар

Един искаше да му продам едни фтулки заварени за греда. Казах му че ако си ги отреже ще му ги подаря, но да си носи и ъглошлайф че ме достраша да не изгори моите. Донесе си един малък ъглошлайф на спарки и 4 тънки диска 1мм нови. Тръгна да реже и всичките се отчупиха точно около шайбата за захват на диска. Предполагам че ги е заклинил, но не можа да изреже едната фтулка. Дадох му 2 диска от моите ползвани на голям ъглошлайф. Накрая му вземах 10лв заради дисковете и ми вика, прав беше че ще е трудно да се изрежат фтулките.
                              Имам два такива тънки диска и ги ползвам за тънки детайли да режа, където после трябва да се заварява.

Коментар

Няма никакъв проблем с рязането на дебели железа с тънки дискове. Просто тябва да се ползват качествени такива, че има уникални боклуци.
                                Посочените на Ферд са много качествени и по възможност ползвам само тях.
                                Честно казано, за рязане с малък шлайф, тънкия диск е за предпочитане, защото става много по добър сряз и не се товари машинката толкова.
                                Аз лично режа само с тънки дискове( 1 мм.) и ако трябва да режа нещо с дебел просто няма да се случи тая докато не си набавя тънки.
                                Дебелия диск хвърля ужасно много стружки а аз режа без предпазител и ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X