Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъглошлайф?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ъглошлайф?

Не съм искал да засегна никого! Съжалявам, ако така изглежда!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      И сигурно чакаш да те спасят?
      Колега моите уважения...ама или незнаеш или не си виждал за какво става въпрос.....ще те спасят и още как .......флекса с въртящ се диск да те удари ще те спасят......очилата са с силиконова подложка и прилепват плътно до лицето а имат отстрани отвори против изпотяване......3М...
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Очилата спасяват - гърмяли са ми дискове в ръцете
        не е приятно
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега,ако диска излети,не чакай да те спасява нещо ако те удари по главата.Виждал съм как се чупи диск на голям флекс.случи се на един познат,явно кофти диск ,счупи се одве, излетя назад,като пътем му резна "пържола" от крака и продължи.Просто стана за секунда,незнам дали усети нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Не се наемам да споря, кое е по-голяма дивотия, но аз видях 125мм за пръв път тук в България, след като се прибрах. Ония ще да са по-големи балъци.
            Колкото до предпазителя, не режа и едно болтче без предпазител, та ако ще и 10 диска да сменя.
            Сигурно съм балък , ама за мен е така.
            ПП: Нищо лично, колега!
            И аз не работя без предпазител . Мисълта ми беше че предпазител ограничаващ размера на диска на 115 мм на българските машини поне аз не съм видял. 115мм за първи път го видях на китайските машини . Нашите поне до преди години бяха лицензни на АЕG а в Германия такъв стандарт 115 мм няма.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На Спарки са хубави,но да го купиш от работник,понякога
              им дават машинки вместо заплати,аз моя го ползвам от 5.г.
              Оборотите се регулират от 2800 до 11000.хил.
              Прикачени файлове
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Колега такъв няма да намериш....това е от времето когато освен спарки на машините пишеше Пежо.....и аз имам два перфоратора жълти и една акумолаторна отверка и вече 8 години бачкат като изключим батерията.....но те са с лагери..(перфораторите) ..сегашните са с втулки и заминават бързо....такъв шлайф и аз бих си купил като твоя....
                Последно редактирано от Roninn; 07-05-10, 18:13.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Колега такъв няма да намериш....това е от времето когато освен спарки на машините пишеше Пежо.....и аз имам два перфоратора жълти и една акумолаторна отверка и вече 8 години бачкат като изключим батерията.....но те са с лагери..(перфораторите) ..сегашните са с втулки и заминават бързо....такъв шлайф и аз бих си купил като твоя....
                  Колега ти виждал ли си разглобен перфоратор СПАРКИ които е с втулки аз никога.Не се изказваите неподготвени.Този саит е за да си помагаме,не за да се заблуждаваме.И машините винаги са били на СПАРКИ просто изнасяха за Франция и Пежо си слагаше бранда

Коментар

Отпред вретенето на старите е с лагер на новите е втулка ....износва се бързо ,семеринга заминава и от кутията омазнява всичко....ползвам пробивни инструменти и отговарям за монтажници и инструменти поради тази причина всички перфоратори вече са макита......минали сме по цялата гама сдс+ и сдс макси......Лятото сме ви разпробили всички средни училища в пазарджик.....и околията.....

п.с Сегашните нямат нищо общо с тези на които пишеше пежо.....не си ми далеч и мога да ти го докажа......макар и да не виждам смисъл в тоя спор.

Коментар

Баце ти много ме разсмя.Грес избива когато машината се прегрее и греста стане на масло.Вретеното все още е с лагер иглен.И ако сте пробили всички училища в Пазарджишко може би сте минали поне с една машина и през моя сервиз.И да ти кажа за да знаеш за напред,лагерите на вретеното са последното нещо,което ще се счупи.В редукторната кутия се чупят цилиндъра и люлеещият лагер

Коментар

Баце със сигорност не съм минал през теб но нямам против да мина да се видим.....работим с томика от 8 години....абсолютно всичко е купено от тях ...незнам що ме питаш дали съм виждал разглобен перфоратор .... да след като измия чарковете от греста се сглобява като лего.....един от колегите ми е човека който ремонтираше машините на киров в водната палата.....На мен ми плащат да работя с тези машини а не да ги ремонтирам...като се чупи нещо и трябва да си свърша работа разглобявам машината ....Проблемите на перфораторите спарки са повече със съединителите...и там им слагаме една шайбичка която блокира почти напълно съединителя...(това за да знаеш ако незнаеш) а...
                        и О-пръстенчетата ще си ги сменяме профилактично....Май никой не е случаен тука......

п.п Защо ми се струва че в твоя сервиз връщате отремонтираните машини на клиентите обгърнати с някакъв особен вид ореол....
                        Извинявай не се заяждам ама работата може да си я свърши всеки средностатистически техник който разполага с час два.....виж организирането ,поддържането и доставката на резервни части ,персонала и всички глупости са си труд и главоболия....!

Коментар

Колега, за другите незнам, но при мене всичко е Макита - просто, здраво, безотказно . Аз съм в чужбина и за предпочитанията в България незнам, но само да ти кажа /понеже постоянно обикалям по заводи и фирми по работа, де/, че тук във Франция може би 80% от машинарията е Макита, другите 20% - Метабо и Бош. Извода е твой, избора също. Успех .

П.П. Момчета, моля ви, като работите с такива машинки ВИНАГИ с предпазител, очилата са за стружки и песъчинки, а ако се счупи диска? Колегата преди малко казваше за пържола от крака, а аз преди години в Люлин видях как на един приятел му проби дупка във вратата на мазето - никой не пострада, но после и двамата дълго мълчахме, забили погледи във въпросната дупка ............ Усещането е много странно, сякаш си изпаднал в безтегловност, не чуваш, не виждаш .....
                          Последно редактирано от мишоци; 08-05-10, 00:51. Причина: допълнение
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Колега спор няма за макита ....тя и темата беше за друго ама се отплеснахме......в Франция как са цените на макита....щото тука някои машини струват до три пъти по скъпо от колкото в Англия....Аз и затова си набавям макита от там през последните 1 година освен ако въпроса не е спешен....Комплект акум.бормашина 6280 14.4 волта 2 А часа с зарядно и куфар и две батерии излиза около 170-180 лв. до бг....с печалба за доставчика който ми носи нещата а в Бг. само една единствена батерия струва 208 лв.....

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              Колега спор няма за макита ....тя и темата беше за друго ама се отплеснахме......в Франция как са цените на макита....щото тука някои машини струват до три пъти по скъпо от колкото в Англия....Аз и затова си набавям макита от там през последните 1 година освен ако въпроса не е спешен....Комплект акум.бормашина 6280 14.4 волта 2 А часа с зарядно и куфар и две батерии излиза около 170-180 лв. до бг....с печалба за доставчика който ми носи нещата а в Бг. само една единствена батерия струва 208 лв.....
                              Олеееееееееееее , как толкова много, бе? Ако имаш някой артикул предвид дай данни, ще ти дам цени и ще ти го пратя, аз ползвам отстъпки директно от вносителя, понеже взимам от тях машини за продаване /виж в профила на започнати теми/. Само кажи и другата седмица пътува към теб.
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Петьо, само не взимай Спарки с регулатор на оборотите. По скъп е а на мене регулатора ми изгоря два пъти и леееееко го напътих в кофата. Сега си карам без регулатор. Спаркито ми се струва по-работливо от всичко друго което ми е попадало. Макитата и Боша са хубави но се пази от ефтините серии. Имам един Бош който е пълна трагедия. Не, че не работи. Работи ама имам чувство, че не дига и 800оборота. Макита имам доста машинки и са читави ама някак не изглеждат еднакво. Последно взех един плосък шлайф. Бе, Макита е ама на китаец прилича.
                                Откровено китаиски флекс не бих си купил. Пробвал съм два пъти....мъка. Върти бавно и никаква сила няма в него. Може просто аз да съм уцелил хипер ментета, ама нали знаеш като тръгне приказка за сестра ти...

Пробвай ги на звук и на кило. Няма начин да е здрав, мощен и да тежи 200 грама.
                                И основно гледай от къде го купуваш, че нали знаеш разликата между STIHL и STHIL
                                Последно редактирано от drukman; 08-05-10, 01:46.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X