Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"
За парите от горните линкове ще си вземеш по две от тези в подписа ми. И при мен не изтича промоцията.Първоначално публикуван от djinko Преглед на мнениеЗдравейте!
Извинявам се за лаишкия въпрос, но някой от по знаещите и компетентни колеги, може ли да обясни, какво означава,
вложките да са тип „заключващи” - “super lock“ sockets и вложките да са обикновени?
Каква е разликата между тях?
Може ли някакъв коментар конкретно за тези два комплекта гедоре:
http://www.profi.bg/show_product.php?pr_num=567
http://zimber-tools.com/gedore-kombi...-zl-4171k.html
Двата комплекта са идентични по отношение на набора от инструменти.
Двоумя се между тях.
Благодаря предварително за всяко мнение и съвет!
Коментар
-
Благодаря, за разяснението!Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМай никой не знае разликата. Пак ще изкарам една бира. Вземай обикновения вариант. Разликата е във формата на шестограма на камъните. На обикновените е обикновен шестостен, а на супер дуперите е като на снимката.
[ATTACH=CONFIG]714759[/ATTACH]
Разбирам, че ако избера обикновените, няма да сгреша в избора си.
За бирата съм на среща по всяко време.
Коментар
-
Не, няма да сгрешиш. Единте са по-удобни в едни случаи, другите - в други. Моите са само такива като на снимката. Понякога е малко досадно, защото спрямо обикновените имат лек луфт напред-назад. Понякога пък ти помага.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Доста опит имате с различните марки инструменти, за това искам да ви помоля за съвет. Искам да си взе едно куфарче с вложки и се колебая между два варианта. Единият е Force 108 части, другият BGS 94. Моля, сравнете като качество. Ще се ползват доста за Пежо 307 и всичко друго.
Force явно доста се славят за парите си и се ползват и от професионалисти. Освен това тези женски торкс вложки май май ще влязат в употреба за Пежо 307. Към комплекта на BGS ме привлича цената и два елемента, не знам как се наричат точнно. Единият е "мека връзка", другият е преход за отверката от 1/4 към 1/2. Тези двете мисля че в комплекта на Force ги няма.
Коментар
-
Проба му е майката, ако не ти хареса БГС-а винаги можеш да го подариш на приятел. Не си спомням къде по Пежо има женски Торкс, ама може и да са сложили де. Виж мъжки със сигурност ще трябва и то почти всички размери.Първоначално публикуван от nik1488 Преглед на мнениеДоста опит имате с различните марки инструменти, за това искам да ви помоля за съвет. Искам да си взе едно куфарче с вложки и се колебая между два варианта. Единият е Force 108 части, другият BGS 94. Моля, сравнете като качество. Ще се ползват доста за Пежо 307 и всичко друго.
Force явно доста се славят за парите си и се ползват и от професионалисти. Освен това тези женски торкс вложки май май ще влязат в употреба за Пежо 307. Към комплекта на BGS ме привлича цената и два елемента, не знам как се наричат точнно. Единият е "мека връзка", другият е преход за отверката от 1/4 към 1/2. Тези двете мисля че в комплекта на Force ги няма.
Коментар
-
Форс нямам но BGSa който имам е по-кофти от комплектите на Майстора за 99 кинта.
Имам го от 3 месеца и една вложка вече се разлисти. Не е напъван повече от Майсторските.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
12стенните са по-удобни за работа със рамо/тръба/, можеш да я нагласяш, например при сваляне на гумите на камионите, е по-добре 12стенни, та зависи за какво ще ги използвашПървоначално публикуван от nikolay lyutov Преглед на мнениеКакво мислите за комплект вложки ВАНСО S560 1/2 и 1/4 56 части? Цената беше около 200.
И какви вложки предпочитате - 6-стенни или 12-стенни?
Но по-добре 12стенни
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Не знам какво ти дават за тия 200лв. но каквото съм ползвал на тая фирма, всичко е било на ниво. Далеееч, далеч по-добро от всек'ви Форси Риковции пр. недоклатки.Първоначално публикуван от nikolay lyutov Преглед на мнениеКакво мислите за комплект вложки ВАНСО S560 1/2 и 1/4 56 части? Цената беше около 200.
И какви вложки предпочитате - 6-стенни или 12-стенни?
По-добри са 6-стените, ако мислиш да работиш за тебе, ако ще правиш коли за продаване и 12-стените стават.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Те на колата няма как да нанесат повреда ама при убити ръбове на болтовете от много кратно завиване и развиване често превъртат. И аз съм на мнение,че 12-стените си имат понякога предимства особено при звездите когато се работи на ограничено пространство.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар