От: Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"
Днес ходих до Киров имам приятел който работи там,питах за Unior отговора му беше ,че имало неща които са добри но доста от продуктите им не си заслужават парата.Предложи ми да изпробвам една нечувана до сега марка Wiesemann в момента са на разпродажба взех 21х23 16х17 12х13 18х19мм за 20лв.Сравнени една до друга с тези на Unior изглеждат по-хубави на външен вид пробвах тази 19мм издържа на скачането по нея,но времето ще покаже колко ще изкарат.
Днес ходих до Киров имам приятел който работи там,питах за Unior отговора му беше ,че имало неща които са добри но доста от продуктите им не си заслужават парата.Предложи ми да изпробвам една нечувана до сега марка Wiesemann в момента са на разпродажба взех 21х23 16х17 12х13 18х19мм за 20лв.Сравнени една до друга с тези на Unior изглеждат по-хубави на външен вид пробвах тази 19мм издържа на скачането по нея,но времето ще покаже колко ще изкарат.
фокусирам бавно, но братлето питаше за лули не за гаечни
но ако беше обърнал малко внимание преди да ме бастисаш щеше да видиш( понеже казваш, че знаеш) ,че надписа "по-здрав от всеки болт" е само на лулите, а усуканите са "отворена кутия 13", аз също харесвам много Щалвиле, но уви има Хазет и те наистина са специални .Именно заради "сериозните" фирми качих тоя тест и най вече за това дали си струват парите
Коментар