Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компресор
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
До: Компресор
Без значение,стига да ми влезе в употреба. С компресора взех и едно зарядно за акумулатори /с ампер и волт метри,с реостат .много ми хареса на външен вид/ Чак когато се опитах да си заредя акумулатора видях че минималният волтаж е 110волта.Така и зарядното отиде при компресора/в мазето/ Поздрави.Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеА,за какво би го заменил?
Коментар
-
Дидо колко пари взе компресора и колко литра е .Джантите с какъв пясък ги мина-Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеГотов съм вече.Компресорчето тръгна. Ето снимки и малко така на бързо за демонстрация на песъкоструя с новия компресор една джанта и тръба от генерация.
Коментар
-
Компресора е самоделка.Главата е нова на АВАС на сайта на АГРО-МАРКЕТ я има 401лв, бутилка 120л.Пясъка е неизвестна едрина.Вуйчо ми го даде,беше пълен с боклуци само го пресях със сито за брашно,но в интерес на истината е много фин не оставя никакви следи по алумина.Дори пробвах парче от стара дограма с неизвестен брои слоя боя-всичко хвръкна и остана перфектно чисто дърво без дерлуги и други неравности.Просто супер.
П.п. Сега експериментирам пробвах и с керамика(тухла
) изчиства я все едно никога не е била ползвана
"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
карам си днес колата и гледам в един двор разглабят някакъв камион. ама само шасито и гумите стоят . Питам си аз каква е тази машина пак ти ми отговарят ЗИЛ.
Питам ги момчетата къде е двигатела и по точно компресора че имам интерес към него . Компресора си стоеше в/у двигателя и беше перфектен . Тъкмо се пазарихме и дойде собственик който ми обясни че днес се е спазарил с човек от Шумен за целия двигател .
. Но човекът беше доста любезен и ми обясни къде има разглобен Урал .
Коментар
-
Мерси за информациятаПървоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеКомпресора е самоделка.Главата е нова на АВАС на сайта на АГРО-МАРКЕТ я има 401лв, бутилка 120л.Пясъка е неизвестна едрина.Вуйчо ми го даде,беше пълен с боклуци само го пресях със сито за брашно,но в интерес на истината е много фин не оставя никакви следи по алумина.Дори пробвах парче от стара дограма с неизвестен брои слоя боя-всичко хвръкна и остана перфектно чисто дърво без дерлуги и други неравности.Просто супер.
П.п. Сега експериментирам пробвах и с керамика(тухла
) изчиства я все едно никога не е била ползвана
пясак и аз мога да си намеря с различна едрина от предпазители но си мислех че трябва да е еднакво едър за да върши работа за алуминия си мислех нещо по финно но като казваш значи става
Коментар
-
Колега в Горна Оряховица има един скрап където ходя често и със сигурност има няколко зиловски компресора.Само да са пооправи времето и ела не е толкова далеко от Габрово, а пък съм в отпуск и съм свободен.Хубавите нища ги отделят и са под навес така, че и сега да дойдеш няма да ровим.Първоначално публикуван от maladec Преглед на мнениекарам си днес колата и гледам в един двор разглабят някакъв камион. ама само шасито и гумите стоят . Питам си аз каква е тази машина пак ти ми отговарят ЗИЛ.
Питам ги момчетата къде е двигатела и по точно компресора че имам интерес към него . Компресора си стоеше в/у двигателя и беше перфектен . Тъкмо се пазарихме и дойде собственик който ми обясни че днес се е спазарил с човек от Шумен за целия двигател .
. Но човекът беше доста любезен и ми обясни къде има разглобен Урал .
"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
Колега къде може да се намери пистолет за пясъкоструене?Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеГотов съм вече.Компресорчето тръгна. Ето снимки и малко така на бързо за демонстрация на песъкоструя с новия компресор една джанта и тръба от генерация.
И на колко атм. се работи?........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Коментар
-
Практикер,Бриколаж,ако има при вас,в София и на Илиенци.Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнениеКолега къде може да се намери пистолет за пясъкоструене?
И на колко атм. се работи?Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Ще направиш ли една снимка - да видим какво представлява, че да не се излагам като отида да си търся?Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПрактикер,Бриколаж,ако има при вас,в София и на Илиенци.
Suzuki GSXR
VW Touareg
Mitsubishi Pajero II
Коментар
-
Колега ето тук има много информация за модели и от къде да си купиш http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34371 пък и Гугълчо също предоставя много такава.Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнениеКолега къде може да се намери пистолет за пясъкоструене?
И на колко атм. се работи?
Ако имаш въпроси след това пиши
Коментар
-
По спомени беше 260 мм канала на ремъка е 17 мм конуса на вала не го помня на мога да го премеря и да го сметна колко градуса идва. Конуса е същия и на ифовите компресори качвал съм ифови шайби на зилов компресор поради липсата на оригиналната.Първоначално публикуван от maladec Преглед на мнениеНякой колега може ли да ми даде информация за ремъчната шайба на компресора на зил .Въпросът ми е за оригинална такава .Интересуват ме размери, като най-вече външен диаметър .
Благодаря предварителноБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар