Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за компресор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте съвет за компресор.

За надежността му нямам мнение, но дебита на изхода ще бъде около 60% МАКСИМУМ от входния. Ако такъв дебит може да захрани наличния пистолет, тогава поне от тази гледна точка компресора ще върши работа.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от geodj Преглед на мнение
      Колеги, някой може ли за даде отзиви за компресор марка Херкулес от Баухаус. Днес гледах един със 100 л бутилка, триглав компресор и входящ дебит 600л. Цената е 820 лв. Естествено произведен в Китай, но то вече кое не е. Та питането ми е какво да се очаква от него като надежност? И тези 600 л дали са близо до истината?
      За тая цена и с 5г. гаранция, мисля 1е си струва.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
        ......... Ако такъв дебит може да захрани наличния пистолет, тогава поне от тази гледна точка компресора ще върши работа.
        Пистолета също предстои да се взима, но мисля първо да е компресора. Като цена и ТТДанни ми се струва добре, но не знам нищо за марката.

Коментар

Пистолета също предстои да се взима, но мисля първо да е компресора. Като цена и ТТДанни ми се струва добре, но не знам нищо да марката.
          Това си е марка на Баухаус. В Германия се продава над 10г.

Коментар

Пистолета също предстои да се взима.... .
            Тогава, каквато и марка да е, трябва да може да се задоволи с 300л/мин, иначе ще трябва да пръскаш на "почивки".
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              ........... В Германия се продава над 10г.
              Това го приемам за +.

Коментар

Здравейте,
                Да използвам темата на колегата, че и аз съм пред същата дилема т.е. дали да си купя един компресор от някой строителен хипермаркет за около 250 лв. или да взема един от службата, който е на доста години и някаква работилнишка сглобка и шефа ми го дава за 120 лв. Става въпрос за този от снимката.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 434.jpg
Прегледи:1
Размер:89.7 КБ
ID:5567490

Коментар

Колега Херувим според мен ако си работил с компресорчето и го знаеш в какво състояние е няма да имаш ядове!
                  И аз да попитам нещо понеже съм пред голяма дилема, искам по голям компресор около 100л. но тия цени около 1000 лв нещо не ми харесват. С чисто любителска цел се закупува компресора, няма да се използва редовно но ей така нещо отвътре ме човърка и искам и аз да си имам абе общо взето като се наложи не да се чудя кво да правя а да имам решение. И така стига общи приказки да си питам кой бихте избрали 50 литра около 350-400 лв от Баумакс "Стенли" или от Практикер горе долу същата цена "Айнхел" или 540 лв 100 литра от Практикер "Бъджет"

Коментар

То само ел двигателят е по-скъп! Ако въпросният компресор е действащ и читав го взимай! Имам точно такъв и го ползувам от 15 г , без проблеми (сменял съм масло и веднъж шлайфах клапанчетата). Е малко е шумен ,но... няма всичко хубаво на едно място!Ето ти го същия , с малко подобрения:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0102.jpg
Прегледи:3
Размер:103.8 КБ
ID:5567719
                    "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
                    Ат.Буров.

Коментар

• От: Дайте съвет за компресор.

Ти да видиш, оказва се, че това не е някаква самоделка тогава. Явно са се произвеждали.
                      Везните се накланят към него. Успях да го пусна - работи.

Коментар

Произвеждани са в едно ТПК някъде из брезнишките села . Като изпълнение е пълен т@ш@к но ако не го напъваш много работят .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от vladislav.dobrev Преглед на мнение
                          Колега Херувим според мен ако си работил с компресорчето и го знаеш в какво състояние е няма да имаш ядове!
                          И аз да попитам нещо понеже съм пред голяма дилема, искам по голям компресор около 100л. но тия цени около 1000 лв нещо не ми харесват. С чисто любителска цел се закупува компресора, няма да се използва редовно но ей така нещо отвътре ме човърка и искам и аз да си имам абе общо взето като се наложи не да се чудя кво да правя а да имам решение. И така стига общи приказки да си питам кой бихте избрали 50 литра около 350-400 лв от Баумакс "Стенли" или от Практикер горе долу същата цена "Айнхел" или 540 лв 100 литра от Практикер "Бъджет"
                          А какви са параметрите на трите?

Коментар

Бъджет 2 кВ 2,7 к.с. 8 бар, днес гледах един Райдър 100 л. 2,2кВ 370л вх. и 310л изх. 8 бар , за тоя Райдър днес продавачката ми обясни, че не бил лош купували го хората и не се е случвало да връщат за рекламация ама аз на продавачи мн не вярвам и аз да съм на тяхното място сигурно и аз така ще говоря. Стенли и Айнхел ги бях гледал преди няколко седмици и забравих какви точно параметри имаха утре ще се разходя да ги видя.

Коментар

Това 370 => 310 няма как да се случи и то с Райдър. На изхода са 65-70% от входа максимум.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Моето лично мнение, е че бих взел по-хубав компресор с по-малка бутилка... Ако се наложи винаги може да си вземеш допълнителна бутилка и да я свържеш с основната... Пак ще имаш литрите... спестяваш някой лев и място в гаража

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X