Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за компресор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за компресор.

Нямай грижи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

каква марка е резака.Разясни.
      Цената също и откъде си го купил и аз се замислям дали да не пробваме една такава машинка.

Коментар

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=370008760690

Марката е.... китайски.

Ще видим що за стока е. Това е 3 в едно. Прецених че разлика от 150-200лв си струва да дам. Дори и да не ползвам TIG-а, със сигурност все ще ми се наложи да ползвам ръчно все някога, когато ми е невъзможно да свърша работата с телоподаващото.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

на колко горе долу ти стъпва като дойде?
          Цената я видях ,но за доставка ,мито и т.н.

Коментар

Вероятно някъде към 1200-1300, като имаш в предвид че ще я освобождават DHL, срещу 70лв такса. Просто нямам времето и желанието да се разправям лично, но тогава пак има едни 30-ина лева за попълване на декларация и разни таксички.

Като ми го донесат, ще ти кажа точно. То много зависи и китаеца как го е декларирал. Абе има много "зависи", особено като пазаруваш от Китай. Тия са на светлинни години от нас по мошеничество.

Покупната цена е точно 1000лв, с комплект резевни електроди за резака - 150 части, който струва някъде 80-ина лева.

Има и по-евтини варианти - примерно 40А само резак. Ще се върже някъде 700лв. покупна цена. Има и 30А, със 70-80 лева надолу.

Коментар

И аз се ослушвам за компресор и поисках ценовата листа от Казанлъшката фирма. Ами те много скъпи! Най-малкият - КВП 25 е 450 лв, а ми прилича на играчка. По-сериозните са над 1 000! От класа на КВП 25, по Метро и Практикер, са от порядъка на 200 лв.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

еми моето мнение е или взимаш нещо професионално за над 1000лева,или зимаш боклук за 200лв. чакаш го да се строши и му ползваш бутилка,мотор ,пресостати и т.н и третия вариант е правиш си го сам и имаш гаранция ,че ще е вечен...
                А някой гледал ли е вътрешно какво представлява резака,електроника и т.н
                Ако има някой по запознат да пусне малко инфо за незнаещите като мен.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  И аз се ослушвам за компресор и поисках ценовата листа от Казанлъшката фирма. Ами те много скъпи! Най-малкият - КВП 25 е 450 лв, а ми прилича на играчка. По-сериозните са над 1 000! От класа на КВП 25, по Метро и Практикер, са от порядъка на 200 лв.
                  Тези за 200 лева са със пласмасови сигменти.
                  По-горе дадох линк. Гарантирам че машините са добри и са професионални. Няма да се излагам пред целия форум
                  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

И няма цени! Най-малкият - колко?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      И няма цени! Най-малкият - колко?
                      До първи Септември цената е 325 лв
                      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Благодаря! Не е за професионални цели и много малко ще се ползва. Затова се питам, дали да взимам. Аз съм от хората "да имам" пък, ако потрябва - добре, ако не - пак добре...

Коментар

Става ли да пуснете малко повече информация за компресори както и цени, интересува ме литри в минута, бутилка, тегло, захраване моно/три фазно ???

Благодаря предварително!
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Става ли да пуснете малко повече информация за компресори както и цени, интересува ме литри в минута, бутилка, тегло, захраване моно/три фазно ???

Благодаря предварително!
                            Жоре, по-нагоре има линк. Вътре има параметрите.

Ето: http://www.powertools.euromarket-group.com/?cid=22

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                              А някой гледал ли е вътрешно какво представлява резака,електроника и т.н
                              Ако има някой по запознат да пусне малко инфо за незнаещите като мен.
                              Гледал е... Не специално тоя, ама те са еднотипни горе-долу. Не са зле направени, и са ремонтопригодни.

Към електрониката на телоподаващото ми нямам никакви забележки. Няма и един SMD елемент. Силовите транзистори са качествени. Не съм успял да го прегрея, въпреки че опитвах. Има си термозащита.

При ПВ 60% на максимална мощност, смятай че много трудно и рядко би могло да прегрее.

Коментар

Мислим дека онзи 105 КГ най-ще ми пасне на изискванията , остава и цената да пасне )
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X