Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за компресор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте съвет за компресор.

То въпроса е какъв гайковерт и за колко време .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Не съм много в час с гайковертите но примерно амортисьора на макферсона с ключове не се развъртя с контри и какво ли не ,а с въздушен гайковерт се развъртя за секунди без контра ! Първо компресора пък после ще гледам за аксесоарите,но все пак трябва да става и за тях!
      Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.

Коментар

Аз съм с 25л метабо и си работя с бояджийски пистолет и гайковерт без проблеми. Джанта на Витара, която не е стегната зверски я развива без да чакам да напълни, пистолета е блу пойнт 1/2 . С пистолет 3/4 почти не става, иска си голяма бутилка и сочен маркуч .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Върти си гайковерт без проблем, като по-хубавите, по-добре ги върти... Добър гайковерт гълта по-малко. Това скоро го научих...

Коментар

Значи се ориентирам към 50 литров с мощна глава.Днес гледах едни в баумакс 50 литра 350 на входа на главата и около 250 на изхода италианска ,ще помъдрувам още малко и ще взема някакъв!
            Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.

Коментар

като измислиш сподели...че и аз трябва да купувам.

Коментар

По въпроса за "фирмените" продукти - имам няколко електроинструмента купени от Лидъл с марката Парксайд. Някои от тях са експлоатирани зверски и още работят безпроблемно и то в условията на строителни ремонти. От това някак придобих доверие към тази фирма. Последния продукт, който купих обаче беше точно компресорче. Когато го разопаковах се оказа, че е маскиран Аинхел(бил произведен по поръчка на Аинхел) . Та вече който и да ми говори за "маркови" продукти, го подминавам със снизходителна усмивка. За колегата - все пак бих погледнал компресорите на Абак, които са име в това направление. При Киров има един ABAC B2800B/100V230 за 999лв, който лично за мен е добър. 4 компресорни глави на Абак работят под мое наблюдение вече пвече от 5 години и не са мръднали. Казвам глави, защото и трите компресора са самоделни с трифазни двигатели и бутилки по 300+ литра. Успех в избора!
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Малките промоционални компресорчета в технологично отношение са компромис от всякъде . Вътре няма бутало а един тефлонов пръстен между 2 шайби .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И аз до скоро бях пред тази дилема какво да е и до колко пари и прецених че като се дават пари то поне да е качествено.Компресора който взех е на американската фирма Чикаго пневматик и е двубутален 90л за дебита забравих колко беще.Ползвам го интензивно всеки ден и съм много доволен а и има 2г. гаранция.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                      И аз до скоро бях пред тази дилема какво да е и до колко пари и прецених че като се дават пари то поне да е качествено.Компресора който взех е на американската фирма Чикаго пневматик и е двубутален 90л за дебита забравих колко беще.Ползвам го интензивно всеки ден и съм много доволен а и има 2г. гаранция.
                      Всичко е така както казваш, ама тяхната цена много хапе!
                      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Малките промоционални компресорчета в технологично отношение са компромис от всякъде . Вътре няма бутало а един тефлонов пръстен между 2 шайби .
                        И аз от мераци за икономия на някой лев не си взех МЕТАБО от Киров, а тази смешка понеже я ползвам мно-о-о-о-го рядко. От месец и половина даже не съм го включвал в контакта!
                        Из "Златния телец"

Коментар

Колеги аз съм малко новобранец може ли някой да даде съвет за компресор от ИФАL60.Мисля да го монтирам на 100л.бутилка.Предварително мерси

Коментар

Първоначално публикуван от milen-kiro Преглед на мнение
                            Колеги аз съм малко новобранец може ли някой да даде съвет за компресор от ИФАL60.Мисля да го монтирам на 100л.бутилка.Предварително мерси
                            Този компресор не удачен избор.С водно охлаждане е без него веднага ще затегне.Термосифонно охлаждане няма да върши работа ще трябва водна помпа поради това,че отворите за студената и топлата вода са разположени не подходящо.Принудително мазане-задължително иначе лагерите веднага затягат,а и куплирането не е удачно за шайба.Често се чупят пластините на клапаните,а и дебита му не е много голям.Мисля,че от него директно се предаваше движение на хидравличната помпа.
                            Всичко това го знам защото дълги години имах ИФА L60 и ми се е налагало да базикам компресора.

Коментар

мерси за информацията колега

Коментар

Колеги, някой може ли за даде отзиви за компресор марка Херкулес от Баухаус. Днес гледах един със 100 л бутилка, триглав компресор и входящ дебит 600л. Цената е 820 лв. Естествено произведен в Китай, но то вече кое не е. Та питането ми е какво да се очаква от него като надежност? И тези 600 л дали са близо до истината?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X