Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за компресор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте съвет за компресор.

От около 20 години Блек&декер са китайска марка. Просто ги купиха
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Вземи метабото 25л , от две години не е мръднал, а го ползвам за всичко що потрябва, никога не съм му доливал масло и си стои на мах. Изпръскал е десетки литри боя .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        От около 20 години Блек&декер са китайска марка. Просто ги купиха
        Да знам, но и цената е по-ниска сякаш. Ще го видим след време, колко ще изкара.За сега се държи, но и аз не съм го тормозил много...

Коментар

Да отговоря на въпроса дали в Метабо има нещо германско.Ами то така няма как да разбера, но в документацията му имаше и няколко листа с йероглифи.Нека запознатите кажат какво значи това.Иначе поне според мен е доста по-качествен от където и да го погледна спрямо тези в хипермаркетите.

Коментар

Днес ходих да ги гледам в "Киров", но за 300лева вместо 25 литров "Метабо", мога да взема 50 литров "Херкулес"
            А какво ще кажете за тази марка "Херкулес"....???

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Днес ходих да ги гледам в "Киров", но за 300лева вместо 25 литров "Метабо", мога да взема 50 литров "Херкулес"
              А какво ще кажете за тази марка "Херкулес"....???
              Тая мярка съм я виждал някъде по строителните хипермаркети . Със сигурност е китайски произведен за тях . От хасковските търговци китайски 50 литров беше някъде 180 лева .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колеги май и аз вървя по вашите стъпки дайте съвет,като хора вече имащи опит!Та дойде време и за компресор ,но не искам аз да го правя ,искам да взема готов ще се ползва за любителски цели но все пак и да става за нещо !Разглеждам моделите в агро маркет и съм в дилема; (50 литров дебит 255л/м 2HP 10 бара)ще става ли за бояджйски пистолети и пясакоструй за малки елементи ? Знам че е малко 50 литра но все пак дайте мнение , или да гледам по големия брат 90 литра дебит 320 л/м 3HP 10 бара,за по голям просто нямам място ! И дали в агро маркет дават отстъпка за съфорумци
                Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.

Коментар

Вземи най-голямото, което можеш. Аз с моя 50 литра около 250 л/ч и 8 бара пръскам с бояджийски пистолет безгрижно. Мисля и пясък ще може. Все пак по-голяма бутилка означава, че ще се пуска една идея по-малко и не така често като малката.

Коментар

Разгледай Херкулесите в баухаус. Арго са скъпчии от всякъде!

Коментар

Колега, ако озвучиш примерен бюджет, ще имаме по-голям шанс да ти дадем полезен съвет.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

1000-1100лв горе долу с този бюджет и да кажа няма да отварям сервиз ,за лично удоволствие и реставрация на един на сърце wartburg от 62 г. но за тази цел компресора трябва да може да боядисва,гайковерт и мини песакоструй (с моя помощ разбира се ),а и си падам по качествена техника нищо че е за хоби! Благодаря !

Коментар

Е аз моя го взех за под 400 и ги прави тия неща, нищо дето е китаец... За толкоз пари може да е бая по-голям от 100 литра. Та дето се вика като нямаш проблем с бюджета, вземи си най-голямото дето ти влиза в помещението и да знаеш, че бая тресе , дори най-малкото компресорче.

Коментар

Да но тъй като няма да го ползвам професионално а и ще го разнасям до вилата и обратно щото там ми е ретро машината а и като я направя няма да го ползвам много много освен за гуми и да пръсна нещо от време на време за повече от 100 литра ми се струва огромно а и гаража не ми е много голям ,по скоро съм се ориентирал това да е макса на размер. Така ,че търся минимален размер с яка компресорна глава ,за да върши тия неща без проблем,та и ако 50литрова бутилка поддържа примерно пистолет за боя на SATA бих взел такъв,нищо ,че ще поработва повечко!Гледам има някакви двубутални?

Коментар

Е така де, мисълта ми е, че си отделил дори повече пари от нужното за читав компресор с размерите, които ти трябват.

Коментар

за 400лв може ли да върти гайковерт?и ако да, какъв ти в компресора?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X