Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулаторен гайковерт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е, не издържах , и поръчах това:

https://www.milwaukeetool.eu/m18-fue...onefhiwf12-eu/

1898Nm макс на отвиване, 1356Nm работни.

480лв в Германия.

Взех и още една 5Ah батерия - 120лв, пак от там.

...и съвсем ще точа лиги още 2 седмици, докато дойдат.

5Аh батериите са си направо далавера в момента.

Смятам че съм си решил всички "гайковрътни" нужди форевър. Сега вече трябва да си напазарувам хубави камъни, защото тия от обикновено гедоре ще станат на салата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      В Бг предлага ли се и колко струва?

• Ивайло Александров
      Ивайло Александров коментира
      Редактиране на коментар
      Тук цената е ужасна. По 2, че и по-скъпо. И двата с по две батерии и зарядно по 1100 лева комплекта. И то на промоция. С 5 години гаранция.

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      Уфф , ужас - много се колебая с коя марка да се вържа - Милуоки или Девалт. Забелязвам, че професионалистите залитате към първата, ама на мен разумът ми казва да избера втората или бюджетен вариант...

• Няма да съжаляваш! Аз освен голямото Милуоки взех и на 1/2 M18 FMTIWF12-502X в комплект със зарядно и две батерии 5.0Ah. Батериите и на двата уреда са еднакви, и сега разполагам с 4 батерии едновременно. Камъни взех от Евромаркет. Ударни на FORCE. Евтини и качествени.
    Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
    VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Е, не издържах , и поръчах това:

https://www.milwaukeetool.eu/m18-fue...onefhiwf12-eu/

1898Nm макс на отвиване, 1356Nm работни.

480лв в Германия.

Взех и още една 5Ah батерия - 120лв, пак от там.

...и съвсем ще точа лиги още 2 седмици, докато дойдат.

5Аh батериите са си направо далавера в момента.

Смятам че съм си решил всички "гайковрътни" нужди форевър. Сега вече трябва да си напазарувам хубави камъни, защото тия от обикновено гедоре ще станат на салата.
      Това е много сериозна машина. През Блутут и казваш какъв момент на притягане искаш. Ръждясала гайка на каре на кола с предно я отвива без замисляне. Ще бъдеш доволен като прасе на успоредка
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение

В Ще бъдеш доволен като прасе на успоредка
        Може ли да го разтълкуваш? Или снимка как изглежда прасето на успоредка?!

Чичо Гугъл нищо не знае за този израз

В 

Коментар

• Честита играчка! Сдъвкани си имал до сега с това чудо ще разбереш какво е да се чупи на поразия всичко дето не е баш читаво. С пневматика на 1500нм вече колекция от какви ли не ударни счупени съм събрал.

Коментар

• Спарки, това е буца, имат един модел на 12в, ако го видиш на живо ще се влюбиш .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=jqa9oXA6wnk
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• Знам го това. Мъничко си имам и пневматично, и батерийно. Баш буца с много нютони исках.

На 12V бих взел това:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:M12FIR14-0-600.jpg
Прегледи:689
Размер:20.8 КБ
ID:6563907
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  ...На 12V бих взел това:
                  Ми, след една нощ "размисъл", взех го. 115 лири от UK + 2 x 2Ah батерии за по 20 евро от Германия.

Впрочем в немския eBay е фраш с батерии менте за Milwaukee.

Изкушавам се да купя една само за да проверя дали ако и сменя елементите с читави няма да стане истинска.

Коментар

• disko04
                    disko04 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Много е вероятно и без намеса да си работи добре. Аз съм купувал за роднина 18в. за Макита, не оригинална и си работи много добре по неговите думи.

• Аз преди година си взех китайче 340 Нм с две батерии за 60-70 паунда специално за развиване на гайки на амортисьори и биелетки. Върши идеална работа, но .... това чудо къса всичко позапекло, дори и шпилки 10 мм. А твоето с тия 1900 Нм ..... не ми се мисли колко шпилки и резби ще оправяш ....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

• Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Аз преди година си взех китайче 340 Нм с две батерии за 60-70 паунда специално за развиване на гайки на амортисьори и биелетки. Върши идеална работа, но .... това чудо къса всичко позапекло, дори и шпилки 10 мм. А твоето с тия 1900 Нм ..... не ми се мисли колко шпилки и резби ще оправяш ....
                    То си има степени бре. На първа е 200. Какво и дали нещо може да се настройва през Bluetooth ще гледам като дойде.

Пневматичния ми гайковерт продавача твърди че е 1100 нютона. Ми не е толкова, илипоне с маркуч 8мм и налягане 10 бара не е толкова. Категорично. А е Hazet, дето уж не трябвало да лъжат. Не можа да отвие 3 от 7 болта на маховика, привсе че се виждаше че подмръдват с около милиметър, а заводски ги дават да се стягат на 180. Но пък ми отви гайката на шайбата на коляновия вал - 42мм, с преходник 1/2-3/4, което пишат че се стяга с 350-400Nm.

Ще го видим що за куче е. Горе в клипчето 12 волтовия мъник даже си надмина спецификациите, нищо че пак с преходник към 3/4.

Пък и си имам и малък Einhell на 215 нютона. Реални са - това поне е тествано вече.

Коментар

• Няма ли китайски кутии за батериите на милокито ?
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                      Няма ли китайски кутии за батериите на милокито ?
                      Има. 18 долара барабар с платката.

PP: И за 12, в алиекспрес.

PPP: Но, както и да го смятам, твърде далече от 120лв за 5Ah батерия не мога да постигна. Вътре са 10 елемента Samsung INR18650-25Q, които са към 70-80лв. С кутията станаха 100. За заварки като ми вземат още 20, и го докарах на нова оригинална батерия от Германия.
                      Последно редактирано от sparkybg; 23-02-20, 23:36.

Коментар

• Впрочем, викнах и това:

По спецификация го дават по-късо от 12 волтовото даже. При 80 лири цена, не се сдържах.

Тук с цената му направо са се оакали до ушите - със все "промоциите" е почти двойна.

Дават го 226Nm, на което обаче не знам кой преходник би устискал. Взех DeWalt, Makita и Milwaukee преходници към 1/2.

Това е клипче за стария модел със 180 нютона:
                        Последно редактирано от sparkybg; 28-02-20, 12:45.

Коментар

• Kirilpm
                          Kirilpm коментира
                          Редактиране на коментар
                          Нито на девалт, нито на милоки преходниците издържаха на лидълския винтоверт, а той е само 180 нютона.Ако питаш мен заеби тая работа с преходниците и си го ползвай с камъни 1/4 и битове.Незаменими са за отвиване на ръждясали болтове, особено тези с фрезенкова глава по стартери динама и дискове.Не си спомням откога не съм вадил ударната отвертка, просто с винтовертчето е по-удобно.В момента имам един останал преходник на милоки и го пазя за "специални" случаи, преди си правех експерименти с болтове на джнати, даже и една шайба на колянов вал бях успял да развия, но разходът на преходниците е много висок.

• То на тоя на DeWalt си пише че е максимум 87Nm. На другите не пише нищо.

Аз не очаквам чудеса де. Не виждам от какво може да се направи преходник с тоя диаметър, дето да устисква на над 100-ина нютона.

Коментар

• Kirilpm
                          Kirilpm коментира
                          Редактиране на коментар
                          Пробвал съм от парче Г образен шестограм набито с много малък конус в квадрата и заварка за фиксиране.При по-сериозно натоварване се ускува онея шарените близалки от панаирите, хем шестограма е от читава марка.Заводските имат едни допълнителни изтънявания, които хич не ми е ясно за какво са при ударните преходници и точно там се къса.Просто не са предвидени за такава работа, освен това не могат и да си покажат целия въртящ момент, понеже преходника поддава.

• Roninn
                          Roninn коментира
                          Редактиране на коментар
                          Имам малък девалт с 205 нютона ,никакъв преходник не устисква,пробвах някакви на Милуоки,ударни даже,потроши ги за норматив.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X