Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Чисто китайска. Което не значи лоша по принцип. Сигурно от 20-ина минали ми през ръцете машини, дето внесох от тоя търговец групово за колеги от форума, до сега никой не е изпищял. Но не бяха точно такива. Имаше няколко от същото, но без резак (което вече си е читава машина). От друга страна, една фирма му беше официален представител, и в последствие се отказа, според слуховете заради кофти партида, пък и доста бяха понадули цените, без реално зад това да стои нещо повече от чиста търговия.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

О да... но не е от най-долнопробните.Спарки, за фирмата на Калоян ли става дума?Скоро купих от тях една...

Коментар

Мисля да рискувам с една от тези пък каквото ще да става.

Коментар

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
          О да... но не е от най-долнопробните.Спарки, за фирмата на Калоян ли става дума?Скоро купих от тях една...
          Не, друга фирма ги внасяше преди нас, за сега сме ние, но повечето си ги внасяме директно с малка корекция на окомплектовката при някои машини:
          http://www.stahlwerk-schweissgeraete...locations.html
          Та от китайците които ги произвеждат съм чул че комбинираните машини били компромис и не ги препоръчват. Точно тази не съм я продавал, но съм продал десетки CT520 (TIG 200A, MMA 200A и Plasma 50A) и са безпроблемни.

Коментар

Какво ще рече примерно 60% by 200A или 100% by 155А и тн..

Коментар

Първоначално публикуван от Emil_Pz Преглед на мнение
              Какво ще рече примерно 60% by 200A или 100% by 155А и тн..
              ПВ, иначе казано "Полезно Време". Ако работиш на макс - може да работиш 6 минути и после 4 почива. На 155 можеш да работиш постоянно.

...ама при любителска работа на ръка да достигнеш 60% натоварване е почти невъзможно.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
                За Контрол Център говоря. Не знам какво проават в момента. Знам че ги бяха спряли по едно време.

Коментар

Мисля да рискувам с една от тези пък каквото ще да става.
                  А колко паунда и искат ?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  ...ПВ, иначе казано "Полезно Време"...
                  Тук-там му казват и "Продължителност на Включване" , но смисъла е същия
                  Последно редактирано от Vlado_Ts; 15-09-13, 12:44.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Към 680 + доставката до Бг.

Коментар

Към 680 + доставката до Бг.
                      680 какво? Долара, паундове, евра?

Коментар

паундове

Коментар

паундове

И донгове да са, на мен ми се вижда лоша инвестиция. Най-малко заради комбото и сервиза. Съмнително евтина за анонсираните възможности и съмнително скъпа за китайска изработка (измишльотина)......

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение

И донгове да са, на мен ми се вижда лоша инвестиция. Най-малко заради комбото и сервиза. Съмнително евтина за анонсираните възможности и съмнително скъпа за китайска изработка (измишльотина)......
                            Цената е съвсем нормална за такава машина (ако твърдиш друго ще трябва да посочиш пример). Не сравнявай това с електрожен за 500 кинта. Има доста повече неща вътре, които струват каквото струват и даже китайците не могат да ги направят кой-знае колко по-евтини.

В по-предно време проблема на тия машини беше резака. Същите машини, но без резак, си работят най-безгрижно сума години, и могат съвсем всичко анонсирано - лично имам такава, и лично и знам и последния резистор вътре какво прави. Въпросната не мога да знам колко е сполучлива, защото виждам доста разлики от широко разпространените тогава - повече потенциометри и най-вече отделен извод за резака. Какво са подобрили, и най-вече как работи, няма как да знам. Търговеца е на пазара отдавна и 5 годишната гаранция вероятно си е съвсем истинска. Въпроса е че покрай нея се харчат едни минимум 60-70 кинта за да я изпратиш, и минимум 2 седмици стоене без машина, даже ако търговеца на другия ден след като получи твойта ти изпрати нова машина обратно.

Някога имах DC машина с резак. Продадох я на съфорумец. До колкото знам още работи, въпреки тормоза от една групичка съфорумци в един сервиз. Ама е DC, а не AC.

Сега имам AC машина + отделен резак + телоподаващо. Все китайски. С никое от трите нямам грижи.
                            Последно редактирано от sparkybg; 18-09-13, 01:05.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Някога имах DC машина с резак. Продадох я на съфорумец. До колкото знам още работи, въпреки тормоза от една групичка съфорумци в един сервиз. Ама е DC, а не AC.
                              Потвърждавам и аз съм я тормозил никакви грижи .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Щом казвате....Аз нямам впечатление от тази марка. Но съпоставям с други апарати и цената хич не се връзва. Даже без резак, но с АС, полупрофесионални качествени машини започват от 4 хилки на горе. Колеги заварчици и до днес не се изкушават да си вземат такава екзотика въпреки смешната цена. А съм сигурен, че знаят какво е тормоз и има ли той почва у нас. . Ако наистина са що-годе здрави машини, то за домашния майстор е идеалния вариянт, но с едно на ум.....
                                Аз като заварчик съм далече от електрониката, но пък съм спец. в "тормоза" и при мене е лесно да кажа коя машина става (си струва и може) и коя не. До сега от тая марка нищо не ми е попадало в ръцете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X