До: GYSMI 165 (IMS-1700) или KiTIn 165

Честито и от мен.Пожелавам ти да ти служи вярно и безотказно!
А за Вежена пробвай го на права полярност.По принцип си го дават така да работи на (-) когато е на прав ток.

Първоначално публикуван от Roninn

Преглед на мнение

А за Вежена пробвай го на права полярност.По принцип си го дават така да работи на (-) когато е на прав ток.

Те хората са си го написали на кутията ама кой да погледне!
Те хората са си го написали на кутията ама кой да погледне! 

на плюс.....
на плюс.....

. Бяха ми казали да званна май месец да ми предложат и аргонов апарат. Щях да си купя още един, че друго си е и аргон да ползваш! А те ми преработиха моя Стандарт (безплатно - промоционално
. Бяха ми казали да званна май месец да ми предложат и аргонов апарат. Щях да си купя още един, че друго си е и аргон да ползваш! А те ми преработиха моя Стандарт (безплатно - промоционално  ) И сега - кеф ти ММА, кеф ти - ТИГ
) И сега - кеф ти ММА, кеф ти - ТИГ 
 ) . В софийския Арго маркет с продажбите се занимава едно много свестно момче Калоян Драгозов на почти всички машини имат демонстрационни бройки и можеш на място да пробваш и винаги измислят някъква промоция която важи в момента точно за това което ти трябва на наща машина ми свали от цената  50 лева .
 ) . В софийския Арго маркет с продажбите се занимава едно много свестно момче Калоян Драгозов на почти всички машини имат демонстрационни бройки и можеш на място да пробваш и винаги измислят някъква промоция която важи в момента точно за това което ти трябва на наща машина ми свали от цената  50 лева .

Коментар