Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GYSMI 165 (IMS-1700) или KiTIn 165

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: GYSMI 165 (IMS-1700) или KiTIn 165

Първоначално публикуван от Kikko Преглед на мнение
    Ами вече имат и ТИГ . Бяха ми казали да званна май месец да ми предложат и аргонов апарат. Щях да си купя още един, че друго си е и аргон да ползваш! А те ми преработиха моя Стандарт (безплатно - промоционално ) И сега - кеф ти ММА, кеф ти - ТИГ Евала на момчетата!
    ТИГ- опцията с контактно или безконтактно палене е ?
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

С контактно,българска работа
      Скоро гледах в Харко модела Стандарт160 беше към 700лв с виг функцията.Ако не се развалят си заслужава според мене

Коментар

С контактно палене е, но той е отговорил вече колегата. А аз го взех направо от Казанлък - 669 лв., шланг си купуваш отделно. Не знам дали са еднакви навсякъде цените.

Коментар

здравейте и аз си взех стандарт 160т -и направо се обаждате вьв фирмата която е базирана в село енина и ви го пращат по куриер ,цените са приемливи и са с 20 процента надолу -аз от тиг заваряване не разбирам но като електрожен работи добре фирмата е вики-б и я има в интернет с телефоните и тн -благодаря на всички които тук ме насочихте за да си избера нещо добро като качество и цена -успех

Коментар

Да споделя малко пресни впечатления от служебното ми GYSMI 165 за една седмица интензивна работа на вилата (около кутия и половина електроди 2.5 и 3.25 мм базични) нито един изгорял бушон и въпреки постоянните колебания на тока машината работи прекрасно. За първи път от двайсет години не гася телевизорите на съседите като почна да заварявам аз работя а те вместо да ми вдигат скандали ми носят студена биричка . Определено ще си купувам такова .
            Прикачени файлове
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Айде и аз да отбележа че KitIN 165 е желязна машина.....това в къщи

Това на 35 метра вишка .....

Изключително доволен съм....пък и днес се сдобих с 250А телоподаващо от което съм очарован..........
              И за да не си мисли колегата че само той е спирал тока на телевизорите......
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Да споделя малко пресни впечатления от служебното ми GYSMI 165 за една седмица интензивна работа на вилата (около кутия и половина електроди 2.5 и 3.25 мм базични) нито един изгорял бушон и въпреки постоянните колебания на тока машината работи прекрасно. За първи път от двайсет години не гася телевизорите на съседите като почна да заварявам аз работя а те вместо да ми вдигат скандали ми носят студена биричка . Определено ще си купувам такова .
                А ми да инверторите почти не правят смущения ,само понякога ако съвпадне честота на инвертора с честотата на някоя радиостанция -тогава радиото малко се смущава ...
                Някой от колегите тук във форума беше писал че регулирането на ампеража с тъч бутоните не е удобно !?
                А на ВИГ пробвал ли си го ?
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

На мене лично бутоните са ми много удобни. Не съм го пробвал като ВИГ защото не остава време да прескоча до Арго Маркет да му купя ръкохватката но за мене ще си го купя направо комплект с нея. Телевизорите на вилата ги гася не по честотен път а защото тока е много палав волтажа непрекъснато играе и със стария електрожен няколко къщи около мен стават дискотека и със съседите (старци над 80) стигахме почти до бой.

Коментар

За ръкохватката и бутилката приготви около 300 лв....Аз скоро минах по тоя път..!Ръкохватката беше 218 лв...преходници ако няма 18 лв....бутилката в зависимост от обема......300 лв...не стигат с часовниците...
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Бутилки и манометри имам поне пет комплекта включително и бутилка аргон така че ми остава да купя само ръкохватка.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        бутилката в зависимост от обема......300 лв...не стигат с часовниците...
                        Мога да кажа за 7 литорва бутилка. - 70 и няколко лева + около 40-50 лева кран+тестване. На Орион - крана и тестването.

Бутилката е за CO2 пожарогасител, чисто нова. Вече имам 2 такива.

За по-големи бутилки вероятно цената на бутилката е друга, но останалото си е същото. Регуцир+регулатор продават в Струна например, но не помня цената (въртят ми се в главата пак някакви 30-50лв). Италиански са някакви.

Тоест, рекапитулацията за 7 литорва бутилка, нова, тествана, с кран и редуцир - около 170лв.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

не са ли малко високи цените,за бутилка,верно,че са нови,но на старите нищо и няма трябва само един тест да и се направи.
                          преди време дядката купува една кислородна бутилка за 300лв. незнам колко е обема,но от най-големите,

Коментар

Може и стари, разбира се. Вървят по 20-50лв седем литровите.

Само не знам дали няма да оцапат аргона, поне при първото пълнене.

Нова бутилка на по-ниска цена от тая (70-ина лева), не съм намерил. Ама не съм и търсил много де. На мен ми трябва още една само, че аргона нещо ми свършва бързо. Ама все нямам време да отида да си купя.

По фирмите за заваръчна техника продават и пълни, с кран, и тествани. Ама само пълната бутилката с крана е около 200 лева, по спомен.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Миналото лято в Месер газ тестване на седем литрова бутилка беше 18 лева крана беше около 20 лева и смяната му е безплатна.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Миналото лято в Месер газ тестване на седем литрова бутилка беше 18 лева крана беше около 20 лева и смяната му е безплатна.
                                Е явно на орион са същите цени. Ония 40-50 са кран+тестване+пълнене с аргон. Точната цена не помня.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X