До: GYSMI 165 (IMS-1700) или KiTIn 165

Колега, мойте уважения !
!
Обаче е много важно за професионална техника. Щом си професионалист, трябва да го знаеш. Не искам да излагам хората и имена и фирми няма да казвам, но като купувах Чебората (а там продават и въпросните GYSMI) човека ми каза - Китайски са, нищо че пише франсе . А това па хич не ми харесва. Разликата в цената е смешна за машина с която ще се изкарват пари, и според мен не си заслужава.
. А това па хич не ми харесва. Разликата в цената е смешна за машина с която ще се изкарват пари, и според мен не си заслужава.

Първоначално публикуван от welderargon

Преглед на мнение

!
!Обаче е много важно за професионална техника. Щом си професионалист, трябва да го знаеш. Не искам да излагам хората и имена и фирми няма да казвам, но като купувах Чебората (а там продават и въпросните GYSMI) човека ми каза - Китайски са, нищо че пише франсе
 . А това па хич не ми харесва. Разликата в цената е смешна за машина с която ще се изкарват пари, и според мен не си заслужава.

. Да си пише чайна по иде. Мойто и на Спарки са еднакви. Ама хората са точни и си пишат чайна.
. Да си пише чайна по иде. Мойто и на Спарки са еднакви. Ама хората са точни и си пишат чайна.

Коментар