хм

Моля за извинение Sj410, допуснал съм малка неточност

Проблема при заваряване е и интензитета на светлината.
Можеш да заваряваш със опушено стъкло, може би няма да се осветиш, но товариш очите.
Затова съществуват заваръчните маски, затова и има стандарти.

UV и IR мисля (без да съм на 100 процента сигурен) че се спират с отразяване (чрез разлагане на светлината) а не с поглъщанe.

За протокола отбелязвам , че не търгувам с такава група продукти.
					Моля за извинение Sj410, допуснал съм малка неточност
Проблема при заваряване е и интензитета на светлината.
Можеш да заваряваш със опушено стъкло, може би няма да се осветиш, но товариш очите.
Затова съществуват заваръчните маски, затова и има стандарти.
UV и IR мисля (без да съм на 100 процента сигурен) че се спират с отразяване (чрез разлагане на светлината) а не с поглъщанe.
За протокола отбелязвам , че не търгувам с такава група продукти.

Само че когато няма конкуренция - няма култура в търговията. Затова европейците ни го казаха - проблема в бившите соц. идва и от там, че нямаше първоначално натрупване на капитал. Разбирай: "мафия сте отвсякъде..."
 Само че когато няма конкуренция - няма култура в търговията. Затова европейците ни го казаха - проблема в бившите соц. идва и от там, че нямаше първоначално натрупване на капитал. Разбирай: "мафия сте отвсякъде..."

. Сега като я ползвах на курса за аргона, забелазах, че при затъмнено положение има в двата краища от ляво и дяснопо една ивица около 5-10мм. в която не е затъмнено както трябва но незнам дали тябва да е така или е някакъв дефект
 . Сега като я ползвах на курса за аргона, забелазах, че при затъмнено положение има в двата краища от ляво и дяснопо една ивица около 5-10мм. в която не е затъмнено както трябва но незнам дали тябва да е така или е някакъв дефект .
. , а при наща си маска нямам такива проблеми
, а при наща си маска нямам такива проблеми 

Коментар