Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телеподаващо

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Объркал си се здраво по принцип. Ако се замислиш малко по-задълбочено, ще разбереш, че тук от време на време( защото им е писнало да повтарят едно и също на "прости потребители") пишат хора, които са купили машини за работа а не за да си ги имат. Аз съм от тия дето си купуват, за да си имат. Когато взех моето китайче от Вито (вече ги няма на пазара) водеща беше цената. Същата машина при АИГ беше с 200 лева отгоре. Казах си като тебе - аз пък няма да храня тия форумни изедници Какво се случи - идва машината, аз радостен вадя от кашона, монтирам шлангове, бутилки, манометри. Включвам в контакта и... ядец - никакъв звук. Даже не светнаха ламБичките по нея. Звъня аз по телефона - така и така. Оттатък пауза. След малко - утре ще пратим да я вземат обратно. Идва на другия ден човек и взема машината. След два дни пристига същия човек и ми носи уж нова машина пак в кашон, пак в найлон и т.н. Вадя пред него, монтирам пак всичко, включваме - работи и даже заварява, но успяхме да пробваме само МИГ заваряването защото нямах електроди. Човека си замина, аз доволен събрах сергията.Реших да огледам машината по-подробно Бъркам аз навсякъде с фенерче в ръка и ми се вижда подозрително прашасала машинката. Накрая видях и люспите, които падат от заваръчния тел, когато минава през ролките и разбрах, че сами пратили работила повечко време машина. След няколко дни взех електроди и пробвах електрожена - дръжки! С 3.2 ралтата не върви като хората, с 4мм едвам мъца а това е заявения в описа таван на дебелината. Накрая се разбра, че не е желателно да работи с повече от 2.5мм. И цялата тая галимация идва с гордите надписи 200А Професионал. Да не говорим, че функциите против залепване на електрода и т.н. изобщо не работеха в действителност. Добре, че ръкохватката е с щипка а не на винт След смяната на машината, така и не успях да се свържа повече с "търговеца". Все едно звънях в празна къща. Ай остани със здраве! И акъла и парите са си твои.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

    Коментар


    • anvil
      anvil коментира
      Редактиране на коментар
      Разбирам те напълно,но явно ти не си ме разбрал.Аз не видях никой нищо да повтаря,понеже питам за новите машини,а по тях коментари няма.Първо не искам да спестя 200лв., а ще дам и отгоре стига да си заслужава и второ нямам нищо против нашите хора-защо задници.Предпочитам тях да ги храня,а не някакви сульовци стига да ми предложат нещо по-добро(цена или качество) от другите.Затова качих и клипа на тази машина-ебати екстрите,ебати чудото,а човека и ампер клещи ни е сложил...да гледаме и да се учим.Ще се разберем бре...с повече чешане на клавиатурата и ще стане Живи и здрави.

    • коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      А сега, след като си изгледал сите клипчета, потърси търговеца, който предлага машините, виж му ФИЗИЧЕСКИЯ магазин а не писанията и гледанията по "телевизията", пипни на живо, пусни машината дръпни няколко шева на фулл макс и тогава пиши пак. Това се опитват да ти обяснят всички писали - предлага ти се дългосрочно сътрудничество очи в очи. Има физически магазин на АИГ, където можеш да видиш и пробваш всичките възможности и екстри на машините (ако знаеш естествено как стават нещата) и тогава да вземеш "информирано решение". Само балък като мен все още ти обръща внимание, защото се опитва да те предпази от настъпване на поредното гребло. Дошло ми е до гуша от "сервизите" свързани с големите онлайн търговци. За нищо не стават и никой не може да им каже копче на всичкото отгоре, защото все някой ги покрива с чадърче - я някоя мутра, я някой приближен до мутрите и т.н. Толкоз, обещавам да не пиша повече глупости по твоите питанки!

  • Престои ми закопуване на електрожен/телеподаващо у-во.Ще го ползвам само за лични нужди от време на време,най вече за черни метали.За мен е важно да мога да правя качествени и хубави заварки,защото от скромния ми опит с електрожен това не става.Бих искал и машината да има някаква перспектива защото никой не знае какква може да му потрябва.Спрял съм се на предлаганите от АИГ но има доста неща които не са ми ясни например каква е разликата между ECO CONTROL и SELF CONTROL,защот разликата в цената не е малка?

    Коментар


    • Първоначално публикуван от bospas Преглед на мнение
      Престои ми закопуване на електрожен/телеподаващо у-во.Ще го ползвам само за лични нужди от време на време,най вече за черни метали.За мен е важно да мога да правя качествени и хубави заварки,защото от скромния ми опит с електрожен това не става.Бих искал и машината да има някаква перспектива защото никой не знае какква може да му потрябва.Спрял съм се на предлаганите от АИГ но има доста неща които не са ми ясни например каква е разликата между ECO CONTROL и SELF CONTROL,защот разликата в цената не е малка?
      Ако искаш ми звънни да обесня,че с писане ми е трудно.
      Ъ, можеш да звънниш и на АИГ.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

      Коментар


      • bospas
        bospas коментира
        Редактиране на коментар
        Дайте ми номер за връзка-/bspasov@mail.bg/.Утре ще ходя до София и ще се отида до АИГ но бих искал и друго мнение ако може!

      • bochkata
        bochkata коментира
        Редактиране на коментар
        АИГ – Заваряване ООД
        Магазин, шоурум и сервиз
        гр. София, ж.к. “Света Троица”, бл.331А
        www.aigwelding.com aigwelding@aigwelding.com В цените е включен 20% Данък Добавена Стойност.
        0889 522 036, 0889 202 949, 0883 202 204

    • Първоначално публикуван от bospas Преглед на мнение
      .... но бих искал и друго мнение ако може!
      Няма да стане братко...омертата се спазва стриктно.Бият,ако питаш за друго.Я виж само какви хора ни агитират и как ме нахрани Коко...а иначе си противоречи 5 пъти по-назад в темата...на едно място си е доволен от неговото,а на друго за нищо не стават.Направих си труда последните 2 дни да им прочета всички теми и на двамата агитатори,та да видя що за хора ме агитират...еми какво да ти кажа- от хилядите коментари няма да научиш нищо,а само честитки и спамене по темите на хората.То с контрол С,контрол V не стават нещата...трябват си ръчички,ама не по клвиатурата,а и да ги изцапаш малко,а и някой лев да прежалиш.
      И за да не съм като повечето форумни лъвове,които само си чешат пръстите и езиците предлагам следното: За да не се самообвинява Коко,че е балък за дето ми обяснява как стават нещата ,нека аз да съм балъка,който ще си дава парите на вятъра,но ми трябва съмишленик,Човек. Има ли някой сериозен мъж,майстор и ентусиаст като мен от София ,с който да направим следното упражнение -тъй като в момента нямам условия,а и както казах по-рано нямам опит с телоподаващите (особено това с толкова настройки) аз ще купя следният модел https://www.onlinemashini.bg/inverto...-sherman/63127 на моя безотговорност. Занасям му го в работилницата-цеха връзваме го и му скъсва гъза от работа ден или повече,тъй като аз нито мога да го натоваря,нито мога да го настроя и да му разбера пълния потенциал.Гледаме,снимаме и преценяваме...ако става си го оставям,ако не аз ще се оправям.Ако спечеля,печеля за цял форум,ако губя- губя само мене си.Искаше ми се да сме все още форум полезен за хората-потебителите,а не като в реламна агенция или бг-мама.

      Коментар


      • Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Ако дойдеш до Пловдив този понеделник,ще му осигуря 3 дни нон стоп работа..Аз плащам тел,газ и каквото кажеш.Днес докарах 1 тон желязо, което трябва да се качи на 3.88 метра
        До три седмици мога да му прекарам няколко ролки тел....работя с тел единица,но за тея греди и 0.8 става,ако машината е ок,ще ти я платя ако ти не я искаш.А след 15 дни още почти 1 месец интензивна работа имам за заваряване.около 4-5 тона желязо ...метални конструкции за електро шинопроводи ,конструкции за ел табла и други.
        Вчера за 11 часа работен ден,заминаха един пакет електроди бьолер 3.25 ....базачни...незнам много ли е ,малко ли е....
        Последно редактирано от Roninn; 16-03-23, 20:56.

      • Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Събота и неделя имам кола в София със монтажници....

    • Вече май 7-8 години за домашни и не съвсем домашни цели ползвам "ROEN"
      Хасковско с обърната емблема на Ситроен
      За това време е изгорило барем двайсетина черни и две-три ролки неръждаем тел. Единственото дето мога да се оплача от него е кекав телоподаващ механизъм или по-скоро тънкият корпус на който е закрепен механизма. След лек тунинг със парче шпилка си работи нормално, а шланга е къде 4м. Никакви оплаквания нямам откъм електрическата част. Та за тия пари съм предоволен.

      Коментар


      • Първоначално публикуван от anvil Преглед на мнение
        Няма да стане братко...омертата се спазва стриктно.Бият,ако питаш за друго.Я виж само какви хора ни агитират и как ме нахрани Коко...а иначе си противоречи 5 пъти по-назад в темата...на едно място си е доволен от неговото,а на друго за нищо не стават.Направих си труда последните 2 дни да им прочета всички теми и на двамата агитатори,та да видя що за хора ме агитират...еми какво да ти кажа- от хилядите коментари няма да научиш нищо,а само честитки и спамене по темите на хората.То с контрол С,контрол V не стават нещата...трябват си ръчички,ама не по клвиатурата,а и да ги изцапаш малко,а и някой лев да прежалиш.
        И за да не съм като повечето форумни лъвове,които само си чешат пръстите и езиците предлагам следното: За да не се самообвинява Коко,че е балък за дето ми обяснява как стават нещата ,нека аз да съм балъка,който ще си дава парите на вятъра,но ми трябва съмишленик,Човек. Има ли някой сериозен мъж,майстор и ентусиаст като мен от София ,с който да направим следното упражнение -тъй като в момента нямам условия,а и както казах по-рано нямам опит с телоподаващите (особено това с толкова настройки) аз ще купя следният модел https://www.onlinemashini.bg/inverto...-sherman/63127 на моя безотговорност. Занасям му го в работилницата-цеха връзваме го и му скъсва гъза от работа ден или повече,тъй като аз нито мога да го натоваря,нито мога да го настроя и да му разбера пълния потенциал.Гледаме,снимаме и преценяваме...ако става си го оставям,ако не аз ще се оправям.Ако спечеля,печеля за цял форум,ако губя- губя само мене си.Искаше ми се да сме все още форум полезен за хората-потебителите,а не като в реламна агенция или бг-мама.

        Имам нови 250А шланг 4 метра,ролки 1 и т.н Ти си на ход...токови дюзи хром цирконий
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230225_131240.jpg Прегледи:0 Размер:410.9 КБ ID:6916304 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230225_131228.jpg Прегледи:0 Размер:208.3 КБ ID:6916305
        Последно редактирано от Roninn; 16-03-23, 21:01.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

        Коментар


        • Първоначално публикуван от anvil Преглед на мнение
          Няма да стане братко...омертата се спазва стриктно.Бият,ако питаш за друго.Я виж само какви хора ни агитират и как ме нахрани Коко...а иначе си противоречи 5 пъти по-назад в темата...на едно място си е доволен от неговото,а на друго за нищо не стават.Направих си труда последните 2 дни да им прочета всички теми и на двамата агитатори,та да видя що за хора ме агитират...еми какво да ти кажа- от хилядите коментари няма да научиш нищо,а само честитки и спамене по темите на хората.То с контрол С,контрол V не стават нещата...трябват си ръчички,ама не по клвиатурата,а и да ги изцапаш малко,а и някой лев да прежалиш.
          И за да не съм като повечето форумни лъвове,които само си чешат пръстите и езиците предлагам следното: За да не се самообвинява Коко,че е балък за дето ми обяснява как стават нещата ,нека аз да съм балъка,който ще си дава парите на вятъра,но ми трябва съмишленик,Човек. Има ли някой сериозен мъж,майстор и ентусиаст като мен от София ,с който да направим следното упражнение -тъй като в момента нямам условия,а и както казах по-рано нямам опит с телоподаващите (особено това с толкова настройки) аз ще купя следният модел https://www.onlinemashini.bg/inverto...-sherman/63127 на моя безотговорност. Занасям му го в работилницата-цеха връзваме го и му скъсва гъза от работа ден или повече,тъй като аз нито мога да го натоваря,нито мога да го настроя и да му разбера пълния потенциал.Гледаме,снимаме и преценяваме...ако става си го оставям,ако не аз ще се оправям.Ако спечеля,печеля за цял форум,ако губя- губя само мене си.Искаше ми се да сме все още форум полезен за хората-потебителите,а не като в реламна агенция или бг-мама.
          Здрасти колега,имам въпросната машина от около две години, заявените ампери и екстрите които предлага са напълно реални, относно пулсовете и синергетиката само с газова смес.
          Минусите и за мен са:
          -малките бутони тип пуканки
          -кабелите (само изглеждат като медни)
          -дължината на шланга който е в комплекта(3 метра)
          Гледам Deltech предлагат няколко модела на тази марка но с техния бранд.
          Ако имаш конкретни въпроси пиши на лично.

          Коментар


          • Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Синергетиката работи с цо 2...

        • На въпроса за ECO Control и SYNERGIC Control.

          ECO Control е с аналогово управление инверторно телоподаващо (MIG) и електрожен (ММА).
          Управление с потенциометър на скорост на телоподаване, напрежение на работната точка, индуктивност и бутонче за бързо зареждане с тел.

          SYNERGIC Control е с дигитално управление.
          1. Имаш възможност за избор между ЕЛЕКТРОЖЕН (ММА) Аргон с контактно палене (Lift TIG) и Телоподаващо (MIG)
          2. Можеш да си зададеш вида на газа с който ще работиш и диаметъра на тела (СО2 с тел 0.6 , 0.8 , 1.0 ; Ar 80% + CO2 20% с тел 0.6 , 0.8 , 1.0)
          3. Спусъка на шланга можеш да го настроиш за 2 или 4 такта
          4. Бързо подаване на тел.
          Когато избереш Телоподаващо (MIG) можеш да си направиш и корекция на дължината на дъгата ARC LENGHT (Arl) от -5 V до + 5 V и корекция на индуктивността (IND) от -5 до +5.
          С едно завъртане на енкодера на предния панел променяш едновременно стойностите на напрежение на работната точка и скоростта на телоподаване (движиш се по синергичната линия), като машината ти запазва и направените корекции на дължина на дъгата и индуктивността.
          Има и сервизно меню, но там като пипнеш и ще трябва да идваш за пренастройка.
          В режим на ММА имаш възможност да коригираш твърдост на характеристиката.
          Малко по мощно е по мой наблюдения.
          АИГ-Заваряване ООД
          Производител на заваръчни апарати "DEL"
          http://www.aigwelding.com
          0889 522 036

          Коментар


          • Първоначално публикуван от sstenly1 Преглед на мнение

            Здрасти колега,имам въпросната машина от около две години, заявените ампери и екстрите които предлага са напълно реални, относно пулсовете и синергетиката само с газова смес.
            Минусите и за мен са:
            -малките бутони тип пуканки
            -кабелите (само изглеждат като медни)
            -дължината на шланга който е в комплекта(3 метра)
            Гледам Deltech предлагат няколко модела на тази марка но с техния бранд.
            Ако имаш конкретни въпроси пиши на лично.
            Здравей,давай да не е на лично,тая машина има ли възможност да си направиш собствени настройки и да ги запамети...примерно таван (ток 200А напрежение 20) Вертикал (ток 150А напрежение 25В) примерно и да ги викнеш тея настройки сравнително бързо ?

            Днес говорих с някакви търговци на тея машини...били полски ...да бе знаем..! Сервиз има ли...засега не....как стои въпроса ако му пукна екрана...ми незнаем,обръщате се към нас..и вие какво ще направите ?
            Мога ли да я пробвам тая машина с тези настройки.......ми не..Не може...продавате ли ги изобщо...да...продаваме и то не малко...баси...това е все едно да си харесам кола по интернет и да я поръчам ..без да съм я видял на живо даже ?
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

            Коментар


            • Sherman e полска марка на която машините се произвеждат в Китай, просто си ги поръчват там за тяхната марка. Като нашия Райдер, българска фирма, но си поръчва машините от Китай. Казват, че са полски, защото нашите търговци ги внасят от Полша, по-лесно и евтино им е, защото Полша е в Европейския съюз и не им се налага да плащат мита и ДДС, а и транспорта предполагам им е по-бърз и евтин. Затова се появиха така масово тия Шърмани.
              Заваръчна техника, която наистина е произведена в държава от ЕС струва дебели пари.

              Коментар


              • Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                Разбира се,то е ясно....Чудя се,да викна ли една машина за тест ....скучно ми е!

              • KingofROAD
                KingofROAD коментира
                Редактиране на коментар
                Аз пък смятам да сменям Струната с Синерджик на АИГ. Някакви отзиви?

              • Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                Аз имам три машини от АИГ ,като каза струна ...250 А имам и Вики Б също...Всички работят отлично.Но ми трябва нещо различно ...в смисъл ....ще пиша дълго...
                Последно редактирано от Roninn; 24-03-23, 20:05.

            • Продължение от горния пост....Сглобяваме една метална конструкция над 200 метра дълга и на около 4 метра височина....Няколко тона желязо ...За месец и половина,тая вечер стигнахме точно средата.....

              За два следобяда ,машината изразходва една ролка тел и така от месец и нещо....проблема ми е че шевовете са къси по 14 см средно и са във всички пространствени положения ,това много ме напряга вертикал,под бива...но .таван и хоризонтал със таван иска други настройки и през 3 минути съм на копчетата ,губя много време,псувам като се наложи да донастройвам ....абе тегава работа с много хамалогия.В някои случаи и дебита пипам в различните пространства и още повече псувам като каруцар...а работата е много и часовника ми тиктака.

              Та ми трябва машина в която да настроя таван ....и да запамети програма първа
              Вертикал програма 2
              Хоризонтал програма 3

              И т.н Взех да ровя ,гледах тея шърмън,мърмън....



              ​​​​​Не ме интересува синерджик,пулс и т.н Трябва ми бърза и проста настройка за различните ситуации....

              Гледах някакъв модел ,май само той има тази възможност по 20 програми за всеки режим...мма,миг и тиг общо 60 програми....звънях да поръчам...пише че има...но няма наличност.....предлагат друг...но мен ми трябват памет....

              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2023-03-24-13-24-25-125_com.android.chrome.jpg
Прегледи:444
Размер:242.8 КБ
ID:6917140
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

              Коментар


              • Другия който хваща окото е този......Пише че има пулс .... много важно,няма програмите...Този горния няма пулс ...но има каквото ми трябва....Наличност обаче няма...чакаме!
                Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230324_210127.jpg Прегледи:0 Размер:248.9 КБ ID:6917143
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

                Коментар


                • Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Другия който хваща окото е този......Пише че има пулс .... много важно,няма програмите...Този горния няма пулс ...но има каквото ми трябва....Наличност обаче няма...чакаме!
                  Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_20230324_210127.jpg Прегледи:0 Размер:248.9 КБ ID:6917143
                  Питал ли си Асен? Месля,че имат машина на която можеш да си запаметяваш програми.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

                  Коментар


                  • Roninn
                    Roninn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Не съм,видях две ,но са трифазни,за монтажни дейности трябва да е монофазна...

                  • aig
                    aig коментира
                    Редактиране на коментар
                    Не си видял всичко значи. ;-)

                  • Roninn
                    Roninn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Давай де....че времето лети..

                • На дизайн са я докарали много успешно,като знам какво ще я направя,чак жал ми става да я извадя от кашона...

                  Пробвах как работят и дали работят функциите за запаметяване на предварителни програми....работят ....40 програми май имаше.Бях харесал една по евтина но 210 Амперова машина,само за нея пишеше че има възможност за запаметяване .но нямаше пулс.......и нямаше наличност....Тая е 200 А по документи,но има синергичен режим и двоен пулс ,памет и т.н...Това е и най хваления модел из нета....

                  В нета един момък сваля ролката като развива гайка ф8 и сваля ролката...а то се. Оказа че ,фланеца е с обратна резба и всичко е отлично измислено.....

                  За тая никъде не пишеше че може да помни няколко режима,даже търговеца ми каза че неможела....да обаче аз видях че може ,на дисплея има такива копчета и се оказа че наистина е така.....Тея дни ще влезе в бой...Без да искам уцелих най правилната ,остава да видим как работи.


                  Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230328_203411.jpg Прегледи:0 Размер:290.5 КБ ID:6917694 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230328_203329.jpg Прегледи:0 Размер:182.6 КБ ID:6917695 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20230328_203415.jpg Прегледи:0 Размер:195.2 КБ ID:6917696
                  Последно редактирано от Roninn; 28-03-23, 22:06.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

                  Коментар


                  • Кабелите за маса и ръкохватка за мма са пълен ташак....

                    Шланга е добре,гумен и жилав ....бива го....уникален дизайн...дисплей ,визия...

                    Не съм я пробвал още,че се занимавам с други машини тая вечер....

                    П.п Изглежда много сложна за работа,но на практика е много юзер френдли и се чука като тетрис ...а с предварителните настройки ,не мисля да пипам нищо
                    п.п 2 Има дистанционно на шланга което е ....бахти кефа..
                    Последно редактирано от Roninn; 28-03-23, 22:14.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

                    Коментар


                    • Roninn
                      Roninn коментира
                      Редактиране на коментар
                      Оня ден купих няколко ...червени игъл май пишеше ...много съм доволен от тая марка ,ще купувам букси ...там за байонет ли се викаха....та ще ги погледна тези есаб ...мерси.

                    • KingofROAD
                      KingofROAD коментира
                      Редактиране на коментар
                      Дай снимка на шланга да киризим. И аз се замислям за нова машинка, та още не съм набелязал. Тази на каква цена я взе?

                    • Roninn
                      Roninn коментира
                      Редактиране на коментар
                      В онлайн машини е 1500-1600 лв....

                  Активност за темата

                  Свий

                  Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X