Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване на титанова сплав

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заваряване на титанова сплав

Питай Владо. Завоя към въглеводородите направи той, като ми приписва думи,които не съм казвал....едва ли не от манометъра ще шурне ацетон .

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
      Мдааа, то ако бъдем точни ацетона е с арилна група.
      А нещо за карбонилна група да си чувал ?!

Питай Владо. Завоя към въглеводородите направи той, като ми приписва думи,които не съм казвал....едва ли не от манометъра ще шурне ацетон .
      Уточних защо по- нагоре употребих ацетон . Очевидно не си схванал сарказмът ми.

Но то и няма как да го схванеш , щото ти продължаваш да си вярваш , че това , което си казал - цитирам : "...Получават се сложни кетонни съединения от патината и аргона..." - е истина.

... и "завоя" го направих единствено защото се забавлявах с бисерите , които постоянно ръсиш ( включително и за " звънящата стомана" ) .

.... иначе по темата , защо не завариш рамката на човека с тел 309 ( все пак по твоите твърдения си го правил многократно) , а аз ще дойда да гледам . Белким , като технолог науча нещо ново .

Ако има нужда , аз ще осигуря смес от аргон и хелий в каквито кажеш пропорции.
      Последно редактирано от Vlado_Ts; 23-01-15, 10:13.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

.... иначе по темата , защо не завариш рамката на човека с тел 309 ( все пак по твоите твърдения си го правил многократно) , а аз ще дойда да гледам . Белким , като технолог науча нещо ново .
        Ами заповядайте,.... Литомерице, Устецки край,.... няма проблем със заваряването.....на тебе специално ти поемам пътните разходи, щот си ми готин, па може глупостите да ти аресат . Ама вземи нещо да снимаш за да отнесеш доказателствата във форума, после пак дерзай по темата. А, и си вземи дипломата, да я видя
        щото ти продължаваш да си вярваш , че това , което си казал - цитирам : "...Получават се сложни кетонни съединения от патината и аргона..." - е истина.
        Това са ми казвали, това ви казвам........излишно е да проверявам достоверноста на източника си. А и не е по темата, освен ако не търсиш конфронтация.

Коментар

....
          Това са ми казвали, това ви казвам........излишно е да проверявам достоверноста на източника си...
          Подозирам , че са ти го казали същите , които са ти казали и за "арилната група" , така че един съвет от мен : поискай им дипломата , за да не се излагаш тука. Освен ако нещо не си разбрал докато ти обясняват , което е по-вероятното.

А моята диплома ще имаш основание да я искаш тогава , когато решиш да те уча аз нещо . Съветът ми е безплатен за разлика от лекторските ми.

И вярно , че не е по темата , но не : не търся конфронтация . Просто както вече споменах : написаното остава . Заблуждаващата информация - тоже.
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

А моята диплома ще имаш основание да я искаш тогава , когато решиш да те уча аз нещо . Съветът ми е безплатен за разлика от лекторските ми.
            Нема нужда да се уча, най-малкото от технолог, който унищожава електродите в Раховеца и кара ремонтите да са за сметка на заварчиците, които са следвали идиотската му технология.
            Абе ти при Венетко ли се подвизаваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X