Отдавна не отговарям на провокативните постове на този "веселяк" Всъщност, както се видя и от "направи сам" основно цитира неща прочетени тук-там...и обикновено писани от такива като него т.е. пълни с неточности и даже грешки.
Ми моите тръби са сплав. Неръждавейка някаква с титан. И са меки като говно. Тази конструкция няма как да е чист титан защото няма никакъв смисъл. А както писах по горе се заварява с обикновен променливотоков електрожен и електроди от магазина.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Ми моите тръби са сплав. Неръждавейка някаква с титан. И са меки като говно. Тази конструкция няма как да е чист титан защото няма никакъв смисъл. А както писах по горе се заварява с обикновен променливотоков електрожен и електроди от магазина.
А сега вече вдянах. Обаче неръждавейка легирана с титан си е все пак стомана и няма нищо общо с титана. Все едно една черна стомана легирана с алуминий да кажеш че е алуминий. А иначе има огромен смисъл тази конструкция да е от титан защото е лек, здрав и много устойчив на умора. Не корозира издържа на високи и ниски температури.......
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
А сега вече вдянах. Обаче неръждавейка легирана с титан си е все пак стомана и няма нищо общо с титана. Все едно една черна стомана легирана с алуминий да кажеш че е алуминий. А иначе има огромен смисъл тази конструкция да е от титан защото е лек, здрав и много устойчив на умора. Не корозира издържа на високи и ниски температури.......
И кое му е здравото?? Донесоха ми преди време от облицовката на боен самолет някакъв. От сплото, баш дето плюе огън. Пробвах го с ъглошлайфа-трагедия. Диска свършва със страшна скорост. С калпава ножица за ламарина се реже като салам. И се гъне с 2 пръста.
Тарга, едното е слива, а другото круша. Не ги бъркай.
Шлайфа реже посредством стопяване на метала, и после от въртенето стопеното желязо се изхвърля.
А в едно самолетно сопло ако не се използват материали устойчиви на топене-не знам къде другаде... Та и затова не можеш да го режеш с шлайфа-защото много трудно се топи.
И ако в изискванията към материала не се изисква някаква по-специална здравина-нищо не налага да е супер яка стомана.
А какъв и е състава-надали някой извън конструкторското бюро което е мислило двигателя може да ти каже.
Въобще не ги бъркам. Знам защо не искаше да го реже. Просто искам да подчертая, че няма как да е от чисти титан, защото е мек и не става за никакви конструкции. Освен ако вместо пилот ще носи ядрен реактор без охлаждане. А като е сплав, няма да е титан с мед или цинк, щото ще е същото говно. И остава да е вода с олио, а такова съм заварявал безгрижно. Анадън му?
И кое му е здравото?? Донесоха ми преди време от облицовката на боен самолет някакъв. От сплото, баш дето плюе огън. Пробвах го с ъглошлайфа-трагедия. Диска свършва със страшна скорост. С калпава ножица за ламарина се реже като салам. И се гъне с 2 пръста.
И като ти го донесоха сигурно в сертификата за материала си видял какъв е материала и ако е титан то си разбрал точно какъв е и после го сравни с този от снимката?
И като ти го донесоха сигурно в сертификата за материала си видял какъв е материала и ако е титан то си разбрал точно какъв е и после го сравни с този от снимката?
Коментар