Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Имам няколко метра ламарина от перални съединени с телоподаващо и неръждаем тел,не съм чистил,ползват се за храна и вода,не корозират,и няма и следа от ръжда ,понеже ползвам цо-2 газ,шева не ми харесва на външен вид,като изстива хвърчат люспи и трябва да си пазиш очите,но корозия няма.

п.п Дъното на една от пералните се ползва за вода на кучето и е 24 часа 365 дни в годината на мокро,също няма следа от корозия !
    Явно все съм попадал на такава, дето ръждясва.

А с CO2-то проблема не е във външния вид само. За неотговорни неща може да е ОК, но до колкото ми е известно с тоя газ заварката като металургия не е това, дето трябва да е. Външен вид с малко играчка се докарва, поне на дебелина половин милиметър и нагоре. По-тънко не съм си играл да опитвам.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз съм заварявал с СО2 и обикновенна тел хромникел. Заварката става, даже където ползвам съвсем леко прихващане с малко добавъчен тел не се получава корозия. Това което искам да направя е една вана за събиране на восъчна разпечатка. Ще се опитам да го направя плътен шева за да не пропуска. Няма да е отговорно и външния вид не е от значение за мене. Следващото нещо ще е кошница от хром-никелова тел 3мм. Трябва да се точкува само.
      За сега ползвам една хромникелова тава 400х800мм. Фабрична е, сега е обърната на обратно и инвентара ми е нареден по тавата. Избива лека ръжда където е мокро и има предмет, но се измива много лесно и не пречи на хранителните качества. Така че се надявам да постигна подобен резултат.

Коментар

Става добре заварката с хромникеловата тел с СО2. Не пука шева при изстиване. След зачистване на заварката с ламелен диск не може да се познае къде е шева. Баща ми като видя че става добре и поиска да му направя едно казанче за вода от хромникелова тръба, но се притеснявам от шупли в шева и че ще пропуска.
        Ако имате не отговорни детайли за заваряване, става с такава тел.
        Съжалих че не си купих 0.6 че миналата година купувах за пчелите една ролка 0.5 - 8лв за 100 грама.

Коментар

Посягайки към неръждавейката е добре да се оборудваш с подходящ газ, с СО2 се заварява черно.

Коментар

За целите, за който ще ползвам изделието, не мисля че си заслужава инвестиция в нова бутилка и търсене на място където да ми я напълнят. За СО2 нямам проблеми с пълененто. А имам съвсем малко още за момента да работя с неръждавейка и свалям ролката за неопределено време.

Коментар

Ти си знаеш, инвестицията не е голяма

Коментар

Трябва ми СО апарат за домашни нужди. Ще го ползвам рядко - най-много няколко пъти в месеца.
                Разглеждах хасковските китайчета - пуснали са 180А инвертор с еврошланг за 300лв.
                Открих в ОЛХ варненски китайчета, фирмата е стар производител на качествени и много тежки трансформаторни електрожени.
                Казват, че са китайски, но имат и нещо от тях. Дават само 1г гаранция.
                Страх ме е да взема инвертор, като изгори и край. Трансформаторното има по-малко неща да му горят ми се струва.
                Дано да не се сметне за реклама, нямам нищо общо с фирмата:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zavar.jpg
Прегледи:1
Размер:180.8 КБ
ID:5632256

Харесал съм си най-евтиния, разбираемо защо.
                Последно редактирано от nickbochev; 30-12-14, 01:24. Причина: снимка, вместо линк

Коментар

Супер несериозно изглеждат,мое мнение е че без да го продбаш как заварява не го взимай.Иначе тук във форума имаше снимки на китайски инвертор от ефтините и правеше поне на снимките супер заварки.
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."

Атанас Буров (1875 - 1954)
                    Панайот Бърдарски
                    0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                      Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."

Атанас Буров (1875 - 1954)
                      Лошото че и най скъпото във България не значи качествено.(В момента)
                      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

pansim, ти разбра ли смисъла на това, което пейстна?
                        Къде пише, че искам Кемпи за 300лв?
                        Ходих да пробвам варненските, тествах най-евтиното. Според мен заварява доста добре, дори на първа степен с тел 0.8. Утре ще намеря някой който повече разбира да го погледне и го отнасям.
                        Твърдят че са сглобявани тук с китайски компоненти. Клапана за газта е в машината.

Коментар

Кое най-евтино, трансформаторно или инвертор ?
                          Ако е трансформаторно не е добра идея .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            Страх ме е да взема инвертор, като изгори и край.
                            Отдавна нямаш никакво основание за тоя страх. Като вземеш и нещо с реален сервиз тук пък хептем. Трансформаторите са умряла работа вече, освен ако основната ти цел е докато работиш да направиш и някой мускул.

Говоря за читаво такова, не от olx и подобни.

ПП: И, остави ги какво твърдят. Ако иде реч за въпросните от olx, като ги гледам сглобяването тук се състои в изваждане от кашона.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                              Твърдят че са сглобявани тук с китайски компоненти.
                              Тука казват а....вЕрно ли?

А сега сериозно - евтина или хубава машина, ще го разбереш малко по-късно....като поработиш. Сега и да ти казвам, няма да хванеш вяра.
                              Успех!

ПП - аз телоподаващи не продавам
                              Панайот Бърдарски
                              0887 60 77 22

Коментар

Моето Редко купувано около 97г. Продължава да се продава същия модел и днес.Явно нямат развитие.
                                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X