Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
    Ндааа... а днеска докато бях при вас за телта и шланга, седях и си мислех "нещо друго трябваше ли ми... абе май всичко си имам... нищо не ми липсва..."
    Гъвкавата човка живо ме интересува, фингърче вече си имам, щанцовата ножичка все забравям да питам колко и е цената , телата обаче какво представляват?А магнитната щипщица и магнитната стойка?
    Предлагам ти да наминеш пак. Ще опитам в понеделник да сложа малко снимки тук и видео за щанцовата ножица. Цената е 60 лв. за комплекта с късото рамо и 80 лв. за комплекта с дългото рамо.
    Относно "тела-та" за безгазовото заваряване се е получила грешка, извинявам се за което. Става дума за тръбнофлюсов ТЕЛ за безгазово МИГ заваряване.
    АИГ-Заваряване ООД
    Заваръчни апарати "DEL"
    http://www.aigwelding.com
    0889 522 036

Коментар

Асене моля те качи снимки че някой няма как да дойдем до магазина че сме далече.Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
        ...гъвкава човка за МИГ горелка МВ15...
        Голяма благинка е това.От днеска снабдих любимата си ръкохватка с такъв, е няма такъв кеф-като и е леко на ръката, шева се лее-душата пее.

Коментар

Първоначално публикуван от resora Преглед на мнение
          Асене моля те качи снимки че някой няма как да дойдем до магазина че сме далече.Благодаря предварително
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Магнитен триъгълник.JPG
Прегледи:1
Размер:7.9 КБ
ID:5621968 Магнитен триъгълник Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Магнитна щипка маса.JPG
Размер:8.4 КБ
ID:5621971 Магнитна щипка-маса Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Щипки разни.JPG
Размер:9.8 КБ
ID:5621972 Щипки разни
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Магнитна стойка ВИГ.JPG
Размер:8.6 КБ
ID:5621969 Магнитна стойка ВИГ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Магнитна стойка МИГ.JPG
Размер:8.5 КБ
ID:5621970 Магнитна стойка МИГ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TIG фингър.jpg
Размер:7.5 КБ
ID:5621973 ТИГ фингър

Клипа с щанцовата ножица за ламарина остана за утре.

За повече търговски подробности моля обръщайте се на л.с.
          АИГ-Заваряване ООД
          Заваръчни апарати "DEL"
          0889 522 036

Коментар

Благодарско за снимките.Асене за какво служи магнитната стойка за МИГ?

Коментар

Магнитната маса е удобство ако нямаш къде да щипнеш нормалната маса или детайла трябва да се върти.
              Тази маса е ЕСАБ и е в два размера - 400А и 600А
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              0889 522 036

Коментар

Ти пък,за закрепване и удобство
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Ти пък,за закрепване и удобство
                  ... на ръкохватката.Това е поставка за нея.

Коментар

Ми за каквото служи и тая за ВИГ - да си закачиш ръкохватката!Един вид магнитна закачалка!
                    П.П. Е тоя път поне се надявам поста ми да дава някаква информация!
                    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Тази за миг на мен ми е много неудобна за телоподаващото, трябва много внимание да вкараш горелката и използвам горната част на другата, там мога да я сложа почти без да гледам .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Благодаря на всички за отговорите.
                        От малък град съм и до сега не бях виждал такива благинки

Коментар

Днеска си купих тел за неръждавейка. До сега съм си заварявал хромникела с обикновенна тел и се получава, но шева ръждясва. Трябва да отбележа че не е нещо специално, просто няколко ламарини искам да ги съединя, но не искам да има ръжда, понеже ще го ползвам за мед. А ако имам успех, ще си сглобя и кошница за центрофугата.

Коментар

Ако не искаш ръжда ще трябва да обработиш шева с химикали след заварката. Дори с неръждаема тел и газова смес каквато трябва, не го ли обработиш ще ръждяса. Трябва да се махнат окисите от заварката до чист метал, за да може неръждавейката да си направи защитния слой. Иначе ръждясва.

Трябва ти и Аргон+4% CO2 или Аргон + 2% кислород. С чист аргон е тегаво, а и не знам какво става с метала на и около шева. С CO2 не става. А и мята едни гадни остри люспички докато изстива - задължително трябват очила.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Става с цо2, но грозно, с чист аргон има малко чалъм (със селф контрола, с друго не съм пробвал) , но при всички положения с ВИГ най-приятно се работи .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Ако не искаш ръжда ще трябва да обработиш шева с химикали след заварката. Дори с неръждаема тел и газова смес каквато трябва, не го ли обработиш ще ръждяса. Трябва да се махнат окисите от заварката до чист метал, за да може неръждавейката да си направи защитния слой. Иначе ръждясва.

Трябва ти и Аргон+4% CO2 или Аргон + 2% кислород. С чист аргон е тегаво, а и не знам какво става с метала на и около шева. С CO2 не става. А и мята едни гадни остри люспички докато изстива - задължително трябват очила.
                                Имам няколко метра ламарина от перални съединени с телоподаващо и неръждаем тел,не съм чистил,ползват се за храна и вода,не корозират,и няма и следа от ръжда ,понеже ползвам цо-2 газ,шева не ми харесва на външен вид,като изстива хвърчат люспи и трябва да си пазиш очите,но корозия няма.

п.п Дъното на една от пералните се ползва за вода на кучето и е 24 часа 365 дни в годината на мокро,също няма следа от корозия !
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X