Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
    Непомеднения тел има три основни предимства и още четири "изсмукани от пръстите" та общо седем.
    Сега да се пробвам да ги докарам до толкова...
    1. Няма проблеми с калибровката. Няма възможност да се отложи някъде в повече мед.
    2. Използва се лубрикант при изтеглянето, както за неръждаем тел. Лубриканта не се маха повече и остава върху тела. С това се осигурява по-мазно подаване на тела и по-добро токопредаване. В резултат по-добър шев с по-добри характеристики и външен вид.
    3. Заради лубриканта по-малко износване на дюзите и бронята.
    4. Няма опасност от появата на медни включвания в шева.
    5. Минимални количества мед в пушеците.
    6.
    Последните две когато се сетя
    Може би едното беше особено добро за роботизирано заваряване....

Всичко това по-скоро са търговски трикове на продавачите на тел .
    Лубрикантът е доказано ефективен при кожен електрод и ....тясна дюза , но да му отдаваме роля при "избутването" на тела през контактната дюза ....

Иначе при един и същи химсъстав на тела и при еднакъв защитен газ , след стопени стотици ролки тел , аз разлика между помеднен и непомеднен тел не виждам.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Здравейте колеги,
      да попитам някой купувал ли е такова телоподаващо
      http://www.ebay.de/itm/MIG-MAG-Schwe...91042854738%26
      и имате ли мнение за него.

Поздрави!!!
      Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
      лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ако някой си хареса нещо от тук:
        http://stores.ebay.de/BEN-ROYAL-INVERTER-SCHWEIsTECHNIK

, сега му е времето да казва. Ако се съберем повече колеги е възможно да се издействат отстъпки. Машините са с 2 години гаранция в Германия, и в най-лошия случай, когато трябва да се върне машина, шипинга до там с куриер дори за най-тежката (около 30 кила) е 65 евро. При евентуални по-леки повреди търговеца изпраща части.

За да е ясно - нито съм му дистрибутор, нито печеля нещо от тая работа. За пореден път (не ме питайте защо), просто правя услуга на приятели, които иначе трудно се справят с интернет пазаруването. Вече има няколко такива машини внесени в България, и до сега не е имало сериозни оплаквания, с изключение на една извадена букса.

Схемата е: Записвате се тук, разбираме се как да ми изпратите или преведете парите, след което на предварително обявената тук дата заплащам техниката през PayPal, и след около 5-6 дни ми я носят до вратата, след което (а може и предваротелно) се разбираме как да ви я изпратя или кога/къде да минете да си я вземете. Всички платежни документи, с които съм се разплащал с търговеца при проявен интерес ще бъдат снимани и постнати тук.

Краен срок за записване - до вторник другата седмица. Каквото е заявено и за каквото съм получил парите се поръчва и плаща в сряда, и предполагаемо ще ристигне около 5 до 7 дни по-късно.

Всякаква допълнителна информация - на ЛС, 0осем8907две757 или sparky(маймун)omegatim(точка)com.

Цените в сайта са в евро, и в най-лошия случай, без отстъпка. Поради курсови разлики и прочие полюции, едно евро се смята по 1.97лв. Транспорта на машините до България е между 20 и 40 евро, но при групова поръчка може да падне и по-ниско, цените евентуално също ще паднат, ако се съберем достатъчно хора, че да успея да измрънкам отстъпка, която евентуално в най-най-оптимистичен вариант може да достигне и до 20%.

Търговеца е регистриран по ДДС, но ако искате ДДС фактура на фирма ще трябват допълнителни договорки с търговеца, понеже плащането ще трябва да се направи отделно, по банков път, или през фирмена дебитна карта на купувача/ите, което ще трябва да свършите сами.

Ако има въпроси - питайте.
        До тук твърдо се е записал колегата gustav 6x6 с AC/DC аргонова машина.

Ето цените:
        - за ВИГ 200А AC/DC + пулс - 660 евра
        - за ВИГ 200А DC + пулс - 320 евра
        - за ВИГ 200А DC без пулс - 250 евра

Това са цени заедно с транспорта.
        Мисля че е дори по-добре от очакваното.
        здравейте някои можели да каже ето този апарат дали си струва да се порача http://www.ebay.de/itm/MIG-250AI-Sch...-/380517310579 изглеждами доста добре

Коментар

Здравейте интересувам се ето от това телоподаващо + мма 2 в1 някакви мнения и дали си струва покупката?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:47.jpg
Прегледи:1
Размер:157.2 КБ
ID:5554871
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-01-14, 16:59.

Коментар

Един колега от форума май си поръча такова но му дойде доста очукано при транспорта .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Здравей колега аз си поръчах ето това телоподаващо
              http://www.ebay.de/itm/MIG-MAG-Schwe...10818430894%26

пристигна добре опаковано,без драскотина.
              Първите ми впечатления са доста добри,съмнявам се само че тези 250А са реални,но с тел 0.8 волтажа на мах. и скоростта на тела мако над половината на дисплея показа 197А,предполагам че с тел 1.0 и всичко на мах. може и да ги вдигне,но на мен никога няма да ми потрябва.

Поздрави!!!

Коментар

колко излезе като крайна цена със доставка и всичко

Коментар

Първоначално публикуван от bojidar xristov Преглед на мнение
                  колко излезе като крайна цена със доставка и всичко
                  830лв.

Поздрави!!!

Коментар

Това споол гън за какво е !
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Тези дни ще ти покажа, само да имаш време, че трябва да инсталираме с теб едни неща при мен .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Предполагам че е за тия ръкохватки на който ролката с тел седи на самата ръкохватка.
                        В комплекта има и другата част на буксата,но без кабели.

Поздрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от piars Преглед на мнение
                          Здравей колега аз си поръчах ето това телоподаващо
                          http://www.ebay.de/itm/MIG-MAG-Schwe...10818430894%26

пристигна добре опаковано,без драскотина.
                          Първите ми впечатления са доста добри,съмнявам се само че тези 250А са реални,но с тел 0.8 волтажа на мах. и скоростта на тела мако над половината на дисплея показа 197А,предполагам че с тел 1.0 и всичко на мах. може и да ги вдигне,но на мен никога няма да ми потрябва.

Поздрави!!!
                          До към 180-190, евентуално 200, може и да вдигне. 250 твърдо няма да вдигне. И не му гледай дисплея - пемери.

Ако пък постнеш и някоя и друга снимка да му видим карантиите - още по-добре.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            До към 180-190, евентуално 200, може и да вдигне. 250 твърдо няма да вдигне. И не му гледай дисплея - пемери.

Ако пък постнеш и някоя и друга снимка да му видим карантиите - още по-добре.
                            Здравей,
                            не знам дали тези снимки ще свършат работа,но повече ме е страх да разглобявам защото хал-хабер си нямам от тези електроники .

Поздрави!!!

Коментар

Достатъчни са. Еднотактник. Платката с електрониката на това струва 60-80 долара. И със сигурност някъде 150-160 на MMA и 180-200 на MIG му е лимита, и то при хубаво мрежово напрежение. Общо взето струва това, което си платил за него.

Еми, милион безаварийни, дето се вика. Подлежи и на ремонт, ако нещо не дай боже, макар че при домашно ползване надали.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еми, милион безаварийни, дето се вика. Подлежи и на ремонт, ако нещо не дай боже, макар че при домашно ползване надали.
                                Мерси,
                                да разбирам ли че по качество се доближава до ВИКИ-Б.
                                И със сигурност някъде 150-160 на MMA и 180-200 на MIG му е лимита, и то при хубаво мрежово напрежение. Общо взето струва това, което си платил за него
                                Има ли начин в домашни условия да премеря амперите без някаква специална техника.

Поздрави!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X