Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алтернатор с водно охлаждане - как се прави?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Алтернатор с водно охлаждане - как се прави?

Аха .. и аз ходих да киризя спота на "северняците".
    Явно днес или утре ще пишат какво става, ама аз в Петък паля мАторя към Каварна. Пърпъл не са за изпускане.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Аха .. и аз ходих да киризя спота на "северняците".
      Явно днес или утре ще пишат какво става, ама аз в Петък паля мАторя към Каварна. Пърпъл не са за изпускане.
      Абе може и повече от ден да им отнеме преди да пишат. Брата, ако не е на зор, може да не кара вечер по тъмно- в проливирв Хуан Де Фука плуват цели тополи и вечер не се препоръчва карането ма пластмасови играчки. Ама като го знам колко му е акъла...
      Не изпускай пърпъл!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тополи нямат ма имат борове,е преди малко друснахме един,вода не пуска поне от носа ма пуска от ляв стабилизатор.

Време уцелихме и то ни уцели нас,моя алтернатор вече зарежда колкото да ми писнат пищялките,че са ми не заредени батериите.Странно защо някой келеш е вързал стартовата към трьстерите и при маневра пиши та се кине.Последните 70 мили на генератор,че Алтернатора май пръсна някой и друг диод / Краси слезе и отнесе късмета с него ма пък как слезе......той ше си каже/.

Провеждам нощни занятия,няма няма,утре летим и караме вечер.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X