Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отработено двигателно масло, като алтернативно гориво!
Свий
X
-
На Господина псевдоеколог ще кажа, че ми е много приятно да минавам покрай "бол бензиностанции" без да се интересувам каква е цената на горивото.
Благодарение на спестените пари от гориво успях да изуча детето си . Много ми е кеф , че 70% от парите които щях дадам за гориво не са отишли за ония циркаджии в парламента.
-
Де да беше само на олио, трансформаторно и отработено масло.
Приятел разправяше за някаква подобна алхимия която остава от някакви печатарски машини. И тя минавала през двигателите на тия с по-старички автомобили.
-
Мисля, че никога няма да се отлепим от дъното. Бях чел, че се кара и с трансформаторно масло и отработено олио 😆 Все още ми е трудно да си го представя, както и да разбера причината.
- Харесвани 1
Остави коментар:
-
Аз доста години се топлех на отработено олио с горелка Бабинктон, но сега колите които искат това гориво станаха три и не остава за отопление.
Остави коментар:
-
Приличен автоцентър доста зими изкара на котлета с горяло масло, но в момента, в който газовата тръба стигна до тях, минаха на газ. При това са няколко халета и административна сграда с ресторантПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНе зависи. Приятел беше купил такава печка. Разправяше, че била доста скъпа. Като започнали да наобикалят инспекторите с кочаните с глоби я махна и мина на друг вид отопление.
Щото първоначално се твърдеше че била предназначена за работа с горяло масло, пък след това се оказа, че била за дизелово гориво...
Работеше и с масло де, ама с дизелово горимо покрива съответните норми и инспекторите не се изморяват с писане на актове...
Остави коментар:
-
Не зависи. Приятел беше купил такава печка. Разправяше, че била доста скъпа. Като започнали да наобикалят инспекторите с кочаните с глоби я махна и мина на друг вид отопление.
Щото първоначално се твърдеше че била предназначена за работа с горяло масло, пък след това се оказа, че била за дизелово гориво...
Работеше и с масло де, ама с дизелово горимо покрива съответните норми и инспекторите не се изморяват с писане на актове...
Остави коментар:
-
Глобите са, за това което излиза от комина , а не какво влиза в котела. Ако сега ми направят замерване на въглищата и дървата , пак съм за глоба .
-
Зависи с какво го гориш. До нас един сервиз за смяна на масло се топли с такова, включително жилищна част. Ма котела не е направи си сам и струва доста. Идва даже италиянец да го пуска.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеГлобите за отопление на масло не са за пренебрегване...
Остави коментар:
-
Аз имах мераци за отопление на масло , но цените към момента не ме устройват .
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: