Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Алилуя! Отче, вербувай ги лапнишараните в някой друг форум, тук повечето хорица отбират малко от малко от тези неща, не мисилиш ли?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ludmil,

не се впрягаи, уважавам мнението ти по въпроса. Не знам дали съм фанатик или параноик, но знам че лесни пари няма, както и лесни икономий на горива. Ако беше толкова лесно щяха да го ползват не 75 а 7 500 000 човека. А и плановете нямаше да струват $150!

Относно глобалният заговор, срещу хората, съм съгласен че съществува. Не мисля обаче, че подобно устройство е лесно за произвеждане и е просто няколко тръбички. Може и да греша! Затова те призовах да го направиш и всички да го видим(наживо), а аз ще си призная че не съм бил прав. На филмчета по нет-а не вярвам. Гледал съм 6 серий междузвезни войно, които изглеждат съвсем реално, ама всички знаем че не са

Относно мистериозната смърт на пиятеля на приятеля, без да се обиждаш, миля че много филми с конспираций гледаш

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        Алилуя! Отче, вербувай ги лапнишараните в някой друг форум, тук повечето хорица отбират малко от малко от тези неща, не мисилиш ли?
        Кого вербувам, аз не лъжа никого??? ТОВА УСТРОЙСТВО Е ПАТЕНТОВАНО, което значи, че работи. Иначе никон няма да му издаде патент, особено пък в Америка.

Аз не продавам устройството.То е безплатно, взимай и прави. 75 човека, които са го внедрили и патентното бюро на САЩ не могат да грешат! Ето част от 75-те репликации, направени от хора от цял свят:

Коментар

То и приемането в "Свидетели на Йехова" и тем подобни дивотии е безплатно, ама нейсе... И там има "Милиони хора от цял свят повярваха и се излекуваха от неизцелими болести, повярвай и ти" и тн и тн..... И видео ще ти покажат, с това как парализирани стават и прохождат и слепи проглеждат... Не знам, но все ми се струва че голяма част от участниците във форума са направили по автомобилите си много повече, и са вложили труд, време нерви и материали много повече от три тръби на кръст и няколко кранчета... Така че най-малкото е обидно да отправяш обвинения в нерешителност и нежелание да се пробва към тези хора. Просто тук нещата са ясни от самото начало и е тъпо да се пробва даже.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

То и приемането в "Свидетели на Йехова" и тем подобни дивотии е безплатно, ама нейсе... И там има "Милиони хора от цял свят повярваха и се излекуваха от неизцелими болести, повярвай и ти" и тн и тн..... И видео ще ти покажат, с това как парализирани стават и прохождат и слепи проглеждат... Не знам, но все ми се струва че голяма част от участниците във форума са направили по автомобилите си много повече, и са вложили труд, време нерви и материали много повече от три тръби на кръст и няколко кранчета... Така че най-малкото е обидно да отправяш обвинения в нерешителност и нежелание да се пробва към тези хора. Просто тук нещата са ясни от самото начало и е тъпо да се пробва даже.
            Нека не намесваме религията. Тук говорим чиста наука, доказана и патентована. Ако преди да говориш срещу това изобретение, си беше дал труда да прочетеш поне малка част от статията (ако не знаеш Английски, има автоматични преводачи) щеше да разбереш, че този вариан показан с тръбите е мини-варианта, за експериментатори и за по-малки машини, като ел. генератори.

Коментар

Людмиле,

няма да ни убедиш със снимки и/или патенти, направи го и да го видим на живо!

Коментар

Първоначално публикуван от Ludmil
                Първоначално публикуван от Димитър
                интересно защо няма схема на химичния или физичен или какъвто е там процес ??
                Има, описано е на http://perso.wanadoo.fr/quanthommesu...tonefrance.htm
                То хубаво ама нищо не разбирам от френски или какъвто е там този език

Под схема имах предвид нещо от рода на 2Н + О2 = 2.Н2О + Е

Скептичен съм по въпроса на това устройство точно поради факта че накрая в сайта продават някакви схеми за смешните 150$. В щатите една прическа да ти направят струва почти толкова. Ефективно техническо решение едва ли ще се разпространява така почти безплатно. Веднага щеше да се организира масово производство.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                  Ludmil,

не се впрягаи, уважавам мнението ти по въпроса. Не знам дали съм фанатик или параноик, но знам че лесни пари няма, както и лесни икономий на горива. Ако беше толкова лесно щяха да го ползват не 75 а 7 500 000 човека. А и плановете нямаше да струват $150!

Относно глобалният заговор, срещу хората, съм съгласен че съществува. Не мисля обаче, че подобно устройство е лесно за произвеждане и е просто няколко тръбички. Може и да греша! Затова те призовах да го направиш и всички да го видим(наживо), а аз ще си призная че не съм бил прав. На филмчета по нет-а не вярвам. Гледал съм 6 серий междузвезни войно, които изглеждат съвсем реално, ама всички знаем че не са

Относно мистериозната смърт на пиятеля на приятеля, без да се обиждаш, миля че много филми с конспираций гледаш
                  Всъщност ползват го доста хора по света; със сигурност повече от 75 човека, тези 75 са документираните случаи.

У нас няма никакви сведения за това, затова реших да хвърля светлина по въпроса. Устройството очевидно няма универсално решение, всеки, който разбира принципа го нагажда според нуждите си. Но виж в по-горното съобщение, натисни на която искаш от снимките и ще видиш че хората го използват в трактори, багери, леки коли и т.н. Ясно е, че никой няма да рискува да съсипе багер или лека кола за 20-30,000 евро ако това нещо не е сигурно. Абсурдно е и да се твърди, че всичките снимки са монтажи и фалшификати. Ясно е че работи това нещо. Въпросът е вместо да спорим да го изпробваме. Аз залагам бензиновия си агрегат за тестовете. Ще опитам да го направя при първа възможност, нямам обаче оксижен и струг под ръка.

Коментар

... и после ще има във вестниците "сериен убиец на предприемачи"

абе Людмиле, ти да не те е страх да не те свитне някой, че не вземеш да я направиш тази модификация а ни зарибяваш нас да ни свитнат

Коментар

Аз имам приятели с такива, може да ти помогна за да видим какво ще стане.

Коментар

Темата е стара,има много измислени горива.Преди години в ВИМЕС Русе палиха един мотор ГАЗ-24 направен дизел и мешана 60% и 40% с вода работи половин час и скъса колянов вал.

Коментар

ДЕБИЛИ!!!!! Двигателя на Газ-24 е крайно олекотен бензинов двигател с колянов вал от чугун (а не стомана), как ще го правят дизел брей! Ама че кретени! Иде ми да ги застрелям... Да не говорим че корозията при високи температури и среда от изгорели газове е страшна - двигателя буквално се стапя като захарен за броени часове(километри)...Баси тъпаците, още ли има такива хора брей!

Коментар

Бре, че чудо

До снощи никой не бе взел отношение, а сега
                            Предлагайте кой какво има и да го направим, малко проби и малко труд
                            Само, че никъде не дават какво става с карборатора или инжекцията, дизеловата помпа или пак нещо не съм разбрал
                            Всичкото гориво ли се взема от това тубенце или само малко
                            Толкова ли сме зле всички с тези езици, пробвах с ТРАНСЛО но нещо се озорих с превода
                            На снимките и схемите видях, че се включва паралелно, как идва икономията не разбирам освен, че е вода с гориво

Коментар

Аз имам приятели с такива, може да ти помогна за да видим какво ще стане.
                              хахахаха зе да се ослушваш вече 5.2 на а майтап барзо яде всички хартийки по джобовете

Коментар

Абе ти добре ли си
                                Такова нещо на моята кола няма да има никога... Искам да го видя какво ще каже като го сглобим в свое оправдание, щото тогава няма да може да се оправдава с "на вас не ви се занимава"....
                                Мнението ми за тая световна глупост го има по-нагоре, ама нали трябва да покажем на Тома Неверни че го будалкат....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X