Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Очевидно някой с много богат опит редовно е правил всичко, отвсякъде, всеки един агрегат и детайл.
    Съответно се изказва тежко, категорично, и безапелационно.
    ХвалА на такива хора!
    Ще ни покажат Пътя!
    Ще се отажа от японската ми абитуриентка, за де са качА на чудо от съвтско време.
    Амин!
    Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
    0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Първоначално публикуван от Desert_Ant Преглед на мнение
      Много гниещите 3-ки са също пълни яко с парафин, дори да изглеждат страшно общо взето е това което виждаш. Интересното е че повечето немски, набедени за гниещи идват я от Германия, я от Австрия ( а там последните 10-тина години хвърлят нещо ужасно зимата) докато пък прекрасните японки/корейки са все внос от Италия.

Ладите от 80 и някоя също се пълнят с парафин, Мовил му викат руснаците (май нарицателно от първия производител).

По темата за болтчетата, тия от японсЦки си ги държа в отделни купичка, да не би случайно да ги сложа в автомобил.
      Това по ладите не е парафин а е текло от свещите на Попа
      Последно редактирано от New hope; 24-06-19, 20:57.
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
        Очевидно някой с много богат опит редовно е правил всичко, отвсякъде, всеки един агрегат и детайл.
        Съответно се изказва тежко, категорично, и безапелационно.
        ХвалА на такива хора!
        Ще ни покажат Пътя!
        Ще се отажа от японската ми абитуриентка, за де са качА на чудо от съвтско време.
        Амин!
        Недей Излиза скъпо удоволствие привеждането и във фабричен вид, но пък е възможно. Стига сте намесвали Класическите модели на Лада в темата, нямат много общо със съвременен автомобил. Тва до кога е правен... ми то старото Мини и Костенурката се правят след 2000г., което не ги прави модерен автомобил.
        После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Японски болт 10 мм съм късал съвсем леко, с тресчотка от не особено качествените. Просто трябваше да освободья витарския мост от плочката която държи шарнира на А рамото, а бързах, и напъвах по-сериозно. Все едно се късаха 6 мм болтчета, чак се изненадах колко лесно било да скъсаш болт 10 мм.

За мечовете и технологията им-легендата е, че първите мечове са правени от желязо от метеорити, което е намерено по бреговете на морето. Или по върховете на планитата ли беше... Али-бали. Колкото и да е била затворена държава, колкото и да са били бедни на желязо-все е имало някакъв внос на желязо. Както плочи на АC/DC и Deep Purple през комунизма.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Японски болт 10 мм съм късал съвсем леко, с тресчотка от не особено качествените. Просто трябваше да освободья витарския мост от плочката която държи шарнира на А рамото, а бързах, и напъвах по-сериозно. Все едно се късаха 6 мм болтчета, чак се изненадах колко лесно било да скъсаш болт 10 мм.

За мечовете и технологията им-легендата е, че първите мечове са правени от желязо от метеорити, което е намерено по бреговете на морето. Или по върховете на планитата ли беше... Али-бали. Колкото и да е била затворена държава, колкото и да са били бедни на желязо-все е имало някакъв внос на желязо. Както плочи на АC/DC и Deep Purple през комунизма.

Те за тва са с глава 14мм, вместо 17/18 като в автомобил - да работиш само с малката тресчотка.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              По кой начин ?! За мечовете де, другото не ми е интересно
              Не ме карай да обяснявам неща които знаеш по добре от мен
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бъди доволен от късмета, 2000г Мазда на са и чували за зони за деформация....................

roll:
                Баси мамата...
                Все се въздържам да не съм саркастичен, и да не съм конфликтен, особено със съфорумци които ми се виждат мислещи и умни.
                Но сега няма да се ограничавам:

ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ, ВИЖДАШ ЛИ КАКВА ОГРОМНА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ?
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

И? Луд, нормален, обичам факти... ма не ви харесвали, е и?

Коментар

Искаш ли да ти пратя снимки как изглежда Мазда с малко повърхностна ръжда, как гният усилките и как си върши работата пода.

Бъди доволен от късмета, 2000г Мазда на са и чували за зони за деформация, а доста години по-късно краш тестовете в ЕУ и САЩ (до ден днешен) се правят с 100% покритие в бетонна стена. АДАК, ИИСХ и подобните са частни и напълно доброволни (пише си им го на сайта)
                    Човече ти имаш някакви увреждания! Ако не съм ги виждал нещата да ти се вържа на глупостите, но при положение, че ги разглобихме и огледахме обстойно да ме убеждаваш в глупостите си...
                    А с вноса нещата по мои наблюдения са точно на обратно. Вкарват се масово най-евтините и скапани коли, не случайно българските сайтове за продажба даден модел е по-евтин от в немските сайтове за продажба. Гниещите се вкарват от Австрия и Германия с тръгнала ръжда, а от Италия се вкарват убити от карани и неподдържани. Купуват се само коли които за да преминат местния преглед искат сериозни инвестиции. Не, че няма читави коли там, но масово вкарваните са най-евтините кошници.
                    Сега карам 21 годишен Авенсис, да то го докарам да ми покажеш ръжда(освен на задна лява вежда 10х2 см. тръгналото)? Имам и 24 годишен Самурай(от Австрия), ама там ръждата е в изобилие и е пример за това което говориш. Макар, че го блъснах челно и го обръщах 3 пъти и ръждата не допринесе чак толкова за щетите, едва ли щяха да са много по-малко ако нямаше ръжда.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      roll:
                      Баси мамата...
                      Все се въздържам да не съм саркастичен, и да не съм конфликтен, особено със съфорумци които ми се виждат мислещи и умни.
                      Но сега няма да се ограничавам:

ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ, ВИЖДАШ ЛИ КАКВА ОГРОМНА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ?
                      Колега, не мой се нерви! Появи се следващия Гагич - дето го сърбят пръстите,

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:64617178_10214983916176025_7752404020680982528_n.jpg
Прегледи:1
Размер:109.1 КБ
ID:5816399Натиснете снимката за да я уголемите

Име:64745336_10214983915135999_7182566683473608704_n.jpg
Прегледи:1
Размер:236.0 КБ
ID:5816400

Убеден ли си че е точица?

Коментар

[ATTACH=CONFIG]990677[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]990678[/ATTACH]

Убеден ли си че е точица?
                          С това ще си кърпиш опела ли ?
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                            С това ще си кърпиш опела ли ?
                            Японско е Опел след 2000г проблем с ръждата няма...а да ти кажа честно кадет се прави по-лесно. ДУмичката "кърпя" не ми харесва - ползва се за чорапи, не за автомобили, пък били то и японски/корейски.

Коментар

Не че нещо но презряните опели са много напред от японското производство и като механика и като каросерии точно в годините в които гният яко.

Коментар

Това пък са леко тръгнали прагове. Това е гредата, част от клетката 2мм високоякостна стомана, станиола отвън не го броим

Изпратено от моят Nokia 5.1 Plus с помощта на Tapatalk

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X