Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на спортна кола

Има едно такова в София и много му се чудя. Лошото е, че нямам място, а иначе не бих се чудил.

NISAN SILVIA

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:280px-Mark_I_s12-200SX (Small).jpg
Прегледи:1
Размер:44.6 КБ
ID:5481284
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Силвията има ли живи съученици

Ако е това което съм виждал е бая зле
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това е снимка от Нета, защото нямам на оригинала. Нисана е черен и доста занемарен, но е в движение и си му плащат всичко. Миналата година беше обявен за продажба, но докато се обадя, го свалиха. Не знам цената, но действително се колебая заради липсата на място.

Коментар

Новата Силвия (искам да кажа следващия модел) ми допада доста повече, Божко. Ти какво направи с жабата?
          Тя е съвършената спортна карачка.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Едното място в гаража е заето от нея и няма къде да правя Нисана, а той си заслужава реставрацията. Имах Чери турбо и ще се пукна от яд, че го продадох.
            От всички модели Силвия, този ми допада най-много. Май е N13.

Коментар

Здравейте, малко със закъснение, но съвсем наскоро се сдобих с това. Е, не е мечтания спортен автомобил, но пък върви и вози прилично. За сега ме устройва...
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10563399_686187408118652_390739456_n.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5610280Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IVO_3965-2-2dd.jpg
Размер:74.2 КБ
ID:5610281Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10626531_689946427742750_8703975952737753733_n.jpg
Размер:187.9 КБ
ID:5610283
              Ако е машина, нека бъде немска!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Евала! Хубава колица си взел. Имам една S3-ка и съм доволен от нея. Аудито прави кеф,ще му се радваш
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

М5 Е39?
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Стига да е читаво скачай смело.Има доста инфо в бмв форума та можеш да попрочетеш кое и как.Но не е лошо да попрегледаш цените на резервните части първо да видиш как ти се виждат преди да скочиш в дълбокото.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

Цените на частите мисля, че няма да са кой знае колко по - скъпи от на Аудито, което карах до сега. Разхода на гориво, мисля, ще е сходен, мъничко повече да гори М5. Динамиката също мисля ще е сходна, над 170 М5 би трябвало да върви повече уж. Искам V8, да му сложа прави тръби и да си го джиткам за кеф. Имам си кола за всеки ден.
                      XJR 1200
                      ETZ 150
                      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Чети оттатък какво са казали хората.М5 не е в класа на аудито дето си имал.Там е по скоро М3,ама не съвсем.За цените най-лесно е да провериш директно в сайта на дару да речем и ще видиш кое и как.
                        Щом парите ти стигат няма какво да го мислиш.Успех.

Коментар

Моя братовчед има М-5 -десетцилиндров мотор -507кс,докара си го преди време от Америка,така му стои в гаража,изкарва го само на празник и когатао няма сняг.МОга да го питам да ли го продава щото има други коли и джипове.Но как ще си го караш за всеки ден ,ми е чудно като гори на дълго около 17-100.и има ли сняг въпреки всички системи два пъти с Патрола се налага да му помагаме да се качи на Боровец.

Коментар

Той иска предишното М5.В8 5.0 400 коня.
                            Това за което ти говориш ще му е над бюджета предполагам,а и там имаше някаква драма с мотора над определени километри по спомен,но така рано сутрин не съм баш сигурен.
                            Другото е както казваше един колега от бмв форума,че с неговото снимките от разходки били само по бензиностанции.
                            Огромен разход и не чак толкова голям резервоар с цел по ниско тегло и баланс.Не че е проблема в парите за бензина след като си купиш тази кола,но е дразнещо да заредиш догоре и да ти изпише,че имаш гориво за още 400км и то не при цялата газ,а тая кола си го може.
                            Поздрави и четене му е майката.Колата е стара и има доста ценно инфо из нета и за двата модела та е хубаво да се чете.Другото после си е на късмет.

Коментар

Да, става въпрос за Е39. Е60 едно че ми е над бюджета, друго, че искам V8 и ръчни скорости. Вярно е стара количка, но на мен лично ми харесва
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X