Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на спортна кола
Свий
X
-
От: Избор на спортна кола
Силвията има ли живи съученици
Ако е това което съм виждал е бая злеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Това е снимка от Нета, защото нямам на оригинала. Нисана е черен и доста занемарен, но е в движение и си му плащат всичко. Миналата година беше обявен за продажба, но докато се обадя, го свалиха. Не знам цената, но действително се колебая заради липсата на място.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Едното място в гаража е заето от нея и няма къде да правя Нисана, а той си заслужава реставрацията. Имах Чери турбо и ще се пукна от яд, че го продадох.
От всички модели Силвия, този ми допада най-много. Май е N13.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Стига да е читаво скачай смело.Има доста инфо в бмв форума та можеш да попрочетеш кое и как.Но не е лошо да попрегледаш цените на резервните части първо да видиш как ти се виждат преди да скочиш в дълбокото.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Цените на частите мисля, че няма да са кой знае колко по - скъпи от на Аудито, което карах до сега. Разхода на гориво, мисля, ще е сходен, мъничко повече да гори М5. Динамиката също мисля ще е сходна, над 170 М5 би трябвало да върви повече уж. Искам V8, да му сложа прави тръби и да си го джиткам за кеф. Имам си кола за всеки ден.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Чети оттатък какво са казали хората.М5 не е в класа на аудито дето си имал.Там е по скоро М3,ама не съвсем.За цените най-лесно е да провериш директно в сайта на дару да речем и ще видиш кое и как.
Щом парите ти стигат няма какво да го мислиш.Успех.Няма страшно в умирачката...
Коментар
-
Моя братовчед има М-5 -десетцилиндров мотор -507кс,докара си го преди време от Америка,така му стои в гаража,изкарва го само на празник и когатао няма сняг.МОга да го питам да ли го продава щото има други коли и джипове.Но как ще си го караш за всеки ден ,ми е чудно като гори на дълго около 17-100.и има ли сняг въпреки всички системи два пъти с Патрола се налага да му помагаме да се качи на Боровец.
Коментар
-
Той иска предишното М5.В8 5.0 400 коня.
Това за което ти говориш ще му е над бюджета предполагам,а и там имаше някаква драма с мотора над определени километри по спомен,но така рано сутрин не съм баш сигурен.
Другото е както казваше един колега от бмв форума,че с неговото снимките от разходки били само по бензиностанции.
Огромен разход и не чак толкова голям резервоар с цел по ниско тегло и баланс.Не че е проблема в парите за бензина след като си купиш тази кола,но е дразнещо да заредиш догоре и да ти изпише,че имаш гориво за още 400км и то не при цялата газ,а тая кола си го може.
Поздрави и четене му е майката.Колата е стара и има доста ценно инфо из нета и за двата модела та е хубаво да се чете.Другото после си е на късмет.Няма страшно в умирачката...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар