Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!
Свий
X
-
От: Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!
Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнениеТова се получи след доста труд[ATTACH=CONFIG]580373[/ATTACH]
и това се намира в България ?!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
Дай още снимки де, отвътре, отвън, отдолу, дори можеш да покажеш как е бил преди да го захванеш.
Още веднъж поздравления !
Коментар
-
Ето снимка преди да го започнем,беше доста изтормозенДръжки изпочупени,нова ръчна монтирах,нови накладки на всички колела,взех цилиндърчета от камион на 1000 км,но се наложи пак да ги разглобя и да сменя гумичките на всичките,гумички на спирачната помпа.Нови 6 см дъски за каросерия и изцяло нова конструкция.Смених и спирачната течност с препоръчаното от колегата
Два месеца труд и се получи задоволително.
Все пак ще ходи в гората,не е за парад
Коментар
-
И аз да питам - колега къде му дяна въздушният филтър? За предните спирачки е нормално да хващат малко по-рано, иначе има опасност от завъртане и така. Добре е станала машината. Аз също съм много заинтересован, как се държи с спирачките. Поздрави
Коментар
-
Привет на всички!
Аз също съм фен на Урал. И друга съветска военна техника съм покарвал. Обаче Жабата няма нищо общо с останалите. И като управление и като устройство. Гениално решение на инженерната мисъл.
Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеВъв Видин карах курсовете на УРАЛ страхотна машина. Жабата е с 2 Уралови двигателя, някъде съм качвал снимки но ето ги пак.
Това е автомобила:
Поздрави на всички
Коментар
-
Това му дават руснаците . Можеш да го сипваш спокойно . http://www.mssoil.ru/images/catalog/...1140270710.pdfБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар