Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Българските ВВС

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    Сега има тенденция да се приравнят към средно-световното ниво.
    Ще се равняват с най-добрите
    Президент Российской Федерации 21 июля 2009 года принял решение о воссоздании в Вооружённых Силах России института военного духовенства
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

И тия са догонващи. Е, по отношение на турците са с едни гърди са напред (че как) де.
      В исторически план, горе-долу имам понятие, ма след като Гоблин ме заля със всичките тези съвсем съвременни капелани...
      Баси!
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Аууу, тва генералите са ташацинарояци бе.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...ni_ot_nato_za/
        Сигурно не всичките, но тия с промитите мозъци по руските генералщабни академии, не са много умни. Те и руснаците нямат далавера да обучават на умност чужди "братски" генерали.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Е тия дето ги е учил бащата или е летял заедно се тях казва,че ставали та не знам.Виж Турците дето един път са по корем,а на другия ден по задник пък съвсем не разчитам
          Мен пък в соц военното училище ме учеха че турските летци били едни от най добрите в света (ти да видиш), ма сега с тоя Ердоган сигурно са останали само правоверните, не добрите. Така че и аз съм за поляците, и исторически няма какво да делим (поне аз не се сещам), а и ще дебнат руснаците по настървено.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
            Мен пък в соц военното училище ме учеха че турските летци били едни от най добрите в света (ти да видиш), ма сега с тоя Ердоган сигурно са останали само правоверните, не добрите. Така че и аз съм за поляците, и исторически няма какво да делим (поне аз не се сещам), а и ще дебнат руснаците по настървено.
            Критерия колко са добри едни пилоти са часовете нальот . До колкото си спомням минимума в НАТО е 180 часа годишно за да бъде един пилот допуснат до участие в бойни мисии и турците винаги са били около този нальот . За нашите пилоти чух че преди време се хвалеха че младите имали цели 40 часа а старите които летят на прехват на разни цели стигнали 80 .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Кое училище и кога?Като какъв?

и не говорим дали могат да летят,а като летят какво правят.Те и ония които свалиха руския не са били новобранци,но км резнаха крилете та от тая гледна точка ако подходим то кой гарантира и малко поне,че Турците ще прихващат или не дай си Боже да се наложи ще свалят руски отново?И да не е Руски,какъв ще да е,нищо против Руснаците нямам.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Няма що голям успех . Сръхзвуков изтребител свали фронтови бомбардировач който е с над 500 километра по бавен от него летящ сам без прикритие . Що не се пробваха после като ги прикриваха изтребители ?
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Що не се пробваха после като ги прикриваха изтребители ?
                  'Щото след това (в послето значи) престанаха да им нарушават въздушното пространство.

Коментар

Сигурно не всичките, но тия с промитите мозъци по руските генералщабни академии, не са много умни. Те и руснаците нямат далавера да обучават на умност чужди "братски" генерали.
                    Е той генерала от статията май и в щатите е бил по академии.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Защо определено добри летци се пъхат в политиката не ми е ясно. Може би ги бута и от вътре.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

За тоя генерал, дължа едно засвидетелстване на уважение, към наш дядо Владо.
                        По едно време, из тия теми (май онази за F-16 без конкурс) той се изказа - как да кажа - "хладно" по негово отношение. Ма генералът тогава правеше кобри и аз се прехласвах... Пуснах абсолютна фира думите на Владо, та даже малко го и остракирах.
                        Та - Има извиненията ми!
                        Последно редактирано от davc; 05-08-16, 09:57. Причина: гоуем член

Коментар

Това какво правиш като пилот и колко ставаш за генерал нямат нищо общо. А пък колко ставаш за политик и защо се буташ натам е съвсем трета тема.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            Е той генерала от статията май и в щатите е бил по академии.

Бил е сигурно, ама защо е бил?

Коментар

Ми явно някой е забелязал потенциал в двамата добри летци, доразвил ги е и готово. Ще развалим хубавата тема.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Това какво правиш като пилот и колко ставаш за генерал нямат нищо общо. А пък колко ставаш за политик и защо се буташ натам е съвсем трета тема.
                                Световната практика включва сума блестящи политици, бивши военни. Интересното е, че тук такива винаги са неуспешни в такова амплоа и се компрометират. И не говоря само за съвсем последната ни история - през цялото време на третата ни държава.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X