Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Българските ВВС

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    тя хич не е за отпреди хилядолетия.
    Хипербола, бе бате шефе
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
      Хм, няколко пъти съм бил с поляци, ма мнението ми е коренно различно.
      Е тия дето ги е учил бащата или е летял заедно се тях казва,че ставали та не знам.Виж Турците дето един път са по корем,а на другия ден по задник пък съвсем не разчитам
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Хипербола, бе бате шефе
        От това, по-ясно не ми става. В каква връзка Ердоган е назад, понеже в Австроунгария (очевидно през Първата световна) имало мюсулмански свещеници?
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Военни свещеници към частите не е имало никога. И американците не съм сигурен да имат - сега, става въпрос
          http://www.pravoslavie.bg/%D0%98%D1%...C%D0%B8%D1%8F/
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

... И американците не съм сигурен да имат - сега, става въпрос
            https://www.army.mil/chaplaincorps#org-about
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
              И преди, и сега никой не знае какво знаят другите за него. И изобщо не е невъзможно да изгъбаркаш някого, нищо, че някой друг знае. Какво като е НАТО и всички участници в евентуалната случка са му членове.
              Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Това са болшевизми, приписвани на Владимир Илич или на Феликс Едмундович. В НАТО отношенията са изградени на взаимно доверие Идеята, че има някакъв “Център“, който като Големия брат от “1984“ на Оруел знае във всеки момент всичко, също е съвеЦка - "За червените гащи знаеха само Щирлиц и Центъра" *.
              Така, че нашите селски тарикати ако рекат да скрият нещо, на първо време ще успеят. Може да лъсне по-късно, но ще бъде наистина късно
              Да, сега съм убеден, че наистина не разбирате за какво конкретно става въпрос, чисто технологично и технически. Но това не пречи на Боголюб да си развива констипативните теории, при които, всички знаем, има много напразни напъни, но нищо не излиза. Най-много някоя пръдня.

Весков, подвел си се, в конкретния случай теорията ти е неприложима. А и изглежда пропускаш, че не всички участници в евентуалната случка са страни-членки.
              Всеки трети е шести

Коментар

Самодържец, по-леко с подсечките и с постилането да не се гледаме тъжни после.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  Да, сега съм убеден, че наистина не разбирате за какво конкретно става въпрос, чисто технологично и технически.
                  Става ясно, че ти не си изобщо наясно "чисто технологично и технически". Твърдиш, че има "Централен радар на обединеното командване на НАТО", който вижда по всяко време какво става във въздушното пространство на Мамковината ни? Че Чичо Сам горе от сателита всичко вижда и всичко знае? Че има във всяко звено на руско-петоколонната ни армия имплантирани пекани натовски агенти, които веднага по... GSM-а, ли как, докладват за всеки такъв инцидент на... кого?
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    Самодържец, по-леко с подсечките и с постилането да не се гледаме тъжни после.
                    Няма никакви подсечки, няма това-онова. Предлагам ти да проследиш микро-дискусията, започни от пост №1940, ако се не лъжа. Вярвам, че ще успееш да схванеш за какво иде реч.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Става ясно, че ти не си изобщо наясно "чисто технологично и технически". Твърдиш, че има "Централен радар на обединеното командване на НАТО", който вижда по всяко време какво става във въздушното пространство на Мамковината ни? Че Чичо Сам горе от сателита всичко вижда и всичко знае? Че има във всяко звено на руско-петоколонната ни армия имплантирани пекани натовски агенти, които веднага по... GSM-а, ли как, докладват за всеки такъв инцидент на... кого?
                      Колега, няма какво да се коментира. Само ето това ти твърдение - QUOTE=Bogoljub Gagic;3001457] Твърдиш, че има "Централен радар на обединеното командване на НАТО"[/QUOTE] - е достатъчно показателно, ако ми посочиш къде изобщо съм споменавал "централен радар". Че си има технология, има си, че се провежда непрекъснат мониторинг с техническите средства също е ясно. Ако смяташ, че тия работи остават скрити-покрити, и че Алианса си е оголил задника, разчитайки на нашата "честна пионерска", си далече от истината. Като имай предвид, че и нашите средства също работят и в тази роля, и ние също допринасяме за с-мата за контрол и мониторинг.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Че си има технология, има си, че се провежда непрекъснат мониторинг с техническите средства също е ясно. Ако смяташ, че тия работи остават скрити-покрити, и че Алианса си е оголил задника, разчитайки на нашата "честна пионерска", си далече от истината. Като имай предвид, че и нашите средства също работят и в тази роля, и ние също допринасяме за с-мата за контрол и мониторинг.
                        И ти си запознат с тази технология по начина, по който си осведомен за обучението в турската армия?
                        Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Айде да не си разправяме вицове?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Нищо не пропускам, говоря единствено и само технически и то съм подчертал- всички участници са членки. Ако не са е за друга тема, там не знам. И да, връткат се непрекъснато. Това, че ние сме пропуснати изобщо не се дължи на нас, че искаме непрекъснато да водим хорото, там са ни турили.
                          Последно редактирано от veskov; 04-08-16, 21:26.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

си осведомен за обучението в турската армия?
                            Сигурно не е станало ясно -
                            Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            А за условията ... Много бих дал да мога да видя тези, които реват какъв чанч било в казармата, да минат през подготовката на турски мехметчик ...
                            - краткия ми коментар се отнася за първата част - за условията. Никъде не съм коментирал обучението, а дали съм не запознат с него е съвсем отделна тема, и касаеща моята персона, съвсем не е уместна за форума. Да, можеш и сам да се осведомиш, че съществуват турски военни поделения със ... ъъъ ... специфични порядки, битови условия и междуличностни взаимоотношения (обобщени във въпросните условия) , отговарящи на, и задминаващи далеч, така приетото у нас понятие чанч (за армейския такъв става въпрос). Сега, дали ще разглеждаме въпросния чанч като част от обучението и дали допринася за изграждане качества у боеца, също е една друга тема. И само за да не се спекулира - не съм и споменавал, че например у нас не е имало военни поделения с чанч, нито слагам на везните къде, кой чанч е по-гаден.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Никъде не съм коментирал обучението, а дали съм не запознат с него е съвсем отделна тема, и касаеща моята персона, съвсем не е уместна за форума.
                              И ти ли си рицар на плаща и кинжала? Старши разузнавач коя степен? Айде, минала е давност, нищо, че "няма бивши". Похвали се!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Е една страница назад де - сведоха ми вече
                                И съответно стигнах до резонния извод, че Турция и турската армия са най-светските и религиозно необвързани образувания от типа си към момента. Сега има тенденция да се приравнят към средно-световното ниво.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X