Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Българските ВВС
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Българските ВВС
Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнениеХм, няколко пъти съм бил с поляци, ма мнението ми е коренно различно.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеХипербола, бе бате шефеПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеВоенни свещеници към частите не е имало никога. И американците не съм сигурен да имат - сега, става въпросБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение... И американците не съм сигурен да имат - сега, става въпросНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеИ преди, и сега никой не знае какво знаят другите за него. И изобщо не е невъзможно да изгъбаркаш някого, нищо, че някой друг знае. Какво като е НАТО и всички участници в евентуалната случка са му членове.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТова са болшевизми, приписвани на Владимир Илич или на Феликс Едмундович. В НАТО отношенията са изградени на взаимно довериеИдеята, че има някакъв “Център“, който като Големия брат от “1984“ на Оруел знае във всеки момент всичко, също е съвеЦка - "За червените гащи знаеха само Щирлиц и Центъра" *.
Така, че нашите селски тарикати ако рекат да скрият нещо, на първо време ще успеят. Може да лъсне по-късно, но ще бъде наистина късно
Весков, подвел си се, в конкретния случай теорията ти е неприложима. А и изглежда пропускаш, че не всички участници в евентуалната случка са страни-членки.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеДа, сега съм убеден, че наистина не разбирате за какво конкретно става въпрос, чисто технологично и технически.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеСамодържец, по-леко с подсечките и с постилането да не се гледаме тъжни после.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеСтава ясно, че ти не си изобщо наясно "чисто технологично и технически". Твърдиш, че има "Централен радар на обединеното командване на НАТО", който вижда по всяко време какво става във въздушното пространство на Мамковината ни? Че Чичо Сам горе от сателита всичко вижда и всичко знае? Че има във всяко звено на руско-петоколонната ни армия имплантирани пекани натовски агенти, които веднага по... GSM-а, ли как, докладват за всеки такъв инцидент на... кого?Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеЧе си има технология, има си, че се провежда непрекъснат мониторинг с техническите средства също е ясно. Ако смяташ, че тия работи остават скрити-покрити, и че Алианса си е оголил задника, разчитайки на нашата "честна пионерска", си далече от истината. Като имай предвид, че и нашите средства също работят и в тази роля, и ние също допринасяме за с-мата за контрол и мониторинг.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАйде да не си разправяме вицове?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Нищо не пропускам, говоря единствено и само технически и то съм подчертал- всички участници са членки. Ако не са е за друга тема, там не знам. И да, връткат се непрекъснато. Това, че ние сме пропуснати изобщо не се дължи на нас, че искаме непрекъснато да водим хорото, там са ни турили.Последно редактирано от veskov; 04-08-16, 21:26.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеси осведомен за обучението в турската армия?Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеА за условията ... Много бих дал да мога да видя тези, които реват какъв чанч било в казармата, да минат през подготовката на турски мехметчик ...Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеНикъде не съм коментирал обучението, а дали съм не запознат с него е съвсем отделна тема, и касаеща моята персона, съвсем не е уместна за форума.И ти ли си рицар на плаща и кинжала? Старши разузнавач коя степен? Айде, минала е давност, нищо, че "няма бивши". Похвали се!
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
И съответно стигнах до резонния извод, че Турция и турската армия са най-светските и религиозно необвързани образувания от типа си към момента. Сега има тенденция да се приравнят към средно-световното ниво.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар