Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Първо искам да покажа джантите които ми даде Цеко (галчо) за трайка благодаря му .
    15цола на 8 или8.5инча ако не се лъжа
    Много ще им ходят гуми 235по50.
    Честито за новата придобивка.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Ето и още снимки от днешната работа вече с кожена седалка и други халогени .
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        15цола на 8 или8.5инча ако не се лъжа
        Много ще им ходят гуми 235по50.
        Честито за новата придобивка.

15 цола са мисля че бяха 8 инча.

Коментар

15 цола са мисля че бяха 8 инча.
          Тапицера дето ти ги е правил има доста още да се учи.
          Цветовете и съчитанието от кожа ми се струва доста познато но не мога да се сетя от каде.
          Значи сега търсиш гуми 235на50 но си мисля че ще ти утеснеят калниците но пък ще изглежда доста свирепо.
          Прикачени файлове

Коментар

Тапицера дето ти ги е правил има доста още да се учи.
            Цветовете и съчитанието от кожа ми се струва доста познато но не мога да се сетя от каде.
            Значи сега търсиш гуми 235на50 но си мисля че ще ти утеснеят калниците но пък ще изглежда доста свирепо.

При теб е жълто с синьо а при мен е обратно жълтото са му от излишни парчета чесно да ти кажа и на мен не ми харесва как е направена (не е изпъната) и още други забелешки но няма избор на тапицери така че и на това се радвам .

Няма да са тесни калниците сега са 225 на 60 така че и да излязат от калниците малко не е проблем.

Коментар

Няма да са тесни калниците сега са 225 на 60 така че и да излязат от калниците малко не е проблем.

Абе при регистриране си е проблем. Не дават гумата да стърчи непокрита.

Дано не ти развалих настроението.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

При теб е жълто с синьо а при мен е обратно жълтото са му от излишни парчета чесно да ти кажа и на мен не ми харесва как е направена (не е изпъната) и още други забелешки но няма избор на тапицери така че и на това се радвам .

Намирането на гуми при мен беше голям проблем дано при теб да не е така.
                Вярно моите са 295по 50на15цола но ако намеря315по50на15цола ще бъда много щаслив.
                16цола се намират доста по лесно от15 но успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                  Абе при регистриране си е проблем. Не дават гумата да стърчи непокрита.

Дано не ти развалих настроението.

Неси ми развалил ти настроението а прогнозата за времето с тези дъждове през почивните дни. За регистрация сега не мисля ще се покефим тази година пък като стане време да регистрираме ще преправяме ние бързо работим.

Коментар

Намирането на гуми при мен беше голям проблем дано при теб да не е така.
                    Вярно моите са 295по 50на15цола но ако намеря315по50на15цола ще бъда много щаслив.
                    16цола се намират доста по лесно от15 но успех.

Да сега ще търся гуми но се чудя какъв размер ще понесът тези джанти и ще ги търся на 50 защото на 60 са високи като седнат двама и като друсне търкат в калнеците е вярно че сме по 100кг но нали за нас я правим така че трябва да се учи да ни носи.

Коментар

Аиди бе Жоре каде се загуби ние тука се скъсваме от писане а няма кои да ни отцени дори и в-.

Коментар

Да сега ще търся гуми но се чудя какъв размер ще понесът тези джанти и ще ги търся на 50 защото на 60 са високи като седнат двама и като друсне търкат в калнеците е вярно че сме по 100кг но нали за нас я правим така че трябва да се учи да ни носи.
                        Като се замисля моите са15цолана10инча и гумите са 295 значи на 8инча спокоино ще влезят гуми 265по 50на15цола.

Коментар

Според мен валчо си търси гуми от 60 нагоре штото жсички пътишта които илзизат от Бяла Слатина има дупки не дървета да садиш штото при дъжд стават на язовири!!!

С гуми на 50 ште се разлепват от джантите постояно без това цялата тежест е от задната страна!!!

Коментар

Като се замисля моите са15цолана10инча и гумите са 295 значи на 8инча спокоино ще влезят гуми 265по 50на15цола.

Аз си мислех за 235 или 245 иначе верно ще изфръкнат много и представи се че пради мен е минало стадо КРАВИ на какво ще приличам можеш ли да си представиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                              Според мен валчо си търси гуми от 60 нагоре штото жсички пътишта които илзизат от Бяла Слатина има дупки не дървета да садиш штото при дъжд стават на язовири!!!

С гуми на 50 ште се разлепват от джантите постояно без това цялата тежест е от задната страна!!!

И ти си прав за дупките (гьлове) ако сложа на 60 ще трябва да подигна малко задницата за да не докачат в калниците.

Коментар

Направо ми е мъгла утре как ще идем до Плевен 60 км поне час и 30 минути ако се напънем!!!

А иначе винетки данъци прегледи граждански незнам как неса измислили още някоя просототия за ощте пари!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X