Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
    Еми честито Вальо! Да почерпиш

Не си дошъл не съм почерпил заповядай в къщи продължавам след хубавия агнешки банкет.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
      Еми честито Вальо! Да почерпиш

Драго намери ли фар и мигач за тази машина без тях не мога да започна.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
        ААААА забравих да се похваля дес бях на испит за С+Е вече съм професионален шофиор (тираджия) много е сложно взимането на такъв испит всичко трябва да си направиш сам да си заслужиш категорията не става с поткуп.
        Емиииииииииии ЧЕСТИТО
        Аз преди 2седмици вземах В+Е С си имам но не ми се даваха толкова парички да добавя Е кт.
        ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
          Емиииииииииии ЧЕСТИТО
          Аз преди 2седмици вземах В+Е С си имам но не ми се даваха толкова парички да добавя Е кт.
          Колега по добре да беше взел С+Е от колкото В+Е няма голяма разлика в парите.

Коментар

Колега по добре да беше взел С+Е от колкото В+Е няма голяма разлика в парите.
            В+Е 250лв
            С+Е 900лв
            Е в Севлиево

Коментар

В+Е 250лв
              С+Е 900лв
              Е в Севлиево

E при нас са други цените.

В+Е-250лв

С+Е-750лв

Коментар

И днес ми остана малко време да свърша нещо по трайка така че уших калъф и за другата дръжка и тръгнах да се повозя но след две преки изгасна какво да видя счупил се палеца на делкото и това е за втори път първия не се замислях защо се счупи но сега вече е проблем.
                Прикачени файлове

Коментар

Много бързо мина покрай мен на 24,бях спрял малко преди авто-гарата,хареса ми как превземаш ямите на пълна газ!!!
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                    Много бързо мина покрай мен на 24,бях спрял малко преди авто-гарата,хареса ми как превземаш ямите на пълна газ!!!

Малко трудно се кара из тези ями с триколка трудно се заобикалят аз предпочитам да прелитам над тях.

Коментар

Колеги днес като видях графиците за дежурства и профилактики разбрах че малко ми се объркали плановете за мото събора в Крошуна единия ден на профилактика другия дежурен така че няма начин да се освободя със сигорнос този събор ще е без мен.
                      Поне за събора на Монтана съм свободен.

Коментар

Колеги днес като видях графиците за дежурства и профилактики разбрах че малко ми се объркали плановете за мото събора в Крошуна единия ден на профилактика другия дежурен така че няма начин да се освободя със сигорнос този събор ще е без мен.
                        Поне за събора на Монтана съм свободен.
                        Ако работата пречи на удоволствията зарязваш работата.
                        Майтап де ама кво да се прави има и други сабори.

Коментар

Ако работата пречи на удоволствията зарязваш работата.
                          Майтап де ама кво да се прави има и други сабори.

Няма как да оставя работата заради удоволствието нали без работата няма пари за удоволствие.
                          Не е последния събор пък може и без събор да посетя прекрасната месност.

Коментар

След като изкупих всички палци из Бяла Слатина реших да видя защо ги чупи .
                            Дестрибуторната капачка е много близко до облегалката и като отнема газта двигателя мърда на пред капачката се надига и палеца се чупи та реших да я разрежа от тук от там да мръдна двигателя с сантим-два по на зад.
                            Сега се преобличам и отивам в гаража да започвамдо довечер.

Коментар

Сега влизам и не ми се занимава да качвам снимки за утре обещавам

Коментар

Ето няколко снимки.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X