Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Знам доста автомобилни стъкла съм затъмнил с фолио само незнам как ще понесе лака отгоре но ще пробвам в единия ъгъл пък после ще пръскам цялата.
    Какво измисли ще слагаш ли газ на матора.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
      Мутанта вече има и ново кормило +кормилни конзоли.
      Имам един дребен въпрос:на тоя амортисьор,който ти е монтиран на предницата(евелла страшно се е получила) от къде му се налива масло?Имам чуството,че си го обърнал обратно.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Имам един дребен въпрос:на тоя амортисьор,който ти е монтиран на предницата(евелла страшно се е получила) от къде му се налива масло?Имам чуството,че си го обърнал обратно.
        Здравеи колега чесно казано не съм се замислял но това не е окончателен монтаж истенския го пратих за хромирване.
        Благодаря за забелешката.
        Прикачени файлове

Коментар

Здравеи колега чесно казано не съм се замислял но това не е окончателен монтаж истенския го пратих за хромирване.
          Благодаря за забелешката.
          По снимката съдя,че трябва да бъде с малкият цилиндър надолу,освен ако клапана не е разположен обратно!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Какво измисли ще слагаш ли газ на матора.

За сега ще го карам на бензин пък ако ми стане скъпо ще мисля за газ. Като гледам за вчерашната разходка нищо не ми изгори за 7км-отиване и 7км връщане и една две обиколки на пистата и малко из градъ.

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              По снимката съдя,че трябва да бъде с малкият цилиндър надолу,освен ако клапана не е разположен обратно!
              Днес разгледах по подробно амортисора и се оказа че си МНОГО ПРАВ.
              До сега не се бях замислял сложих го както ми изглеждаше по добре.
              Това само доказва че колкото и да знаеш винаги можеш да станеш за РЕЗИЛ.

Коментар

Днес купих нов акумолатор и огледала за задно виждане за трайка онзи ден като карах го разбрах че трябва огледала утре след като боядисам мотокара ще работя по него и ще пусна някоя снимка за да го видите защото ми се струва че го забравихте.

Коментар

Ами айде пусни няколко снимки , че се затъжихме за твоя проект .
                  Много ме радва твоя проект ,коро ще минавам през Бяла Слатина може да ме повозиш

Коментар

Днес боядисахме и този мотокар
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pavkone Преглед на мнение
                      Ами айде пусни няколко снимки , че се затъжихме за твоя проект .
                      Много ме радва твоя проект ,коро ще минавам през Бяла Слатина може да ме повозиш

Като минеш на сам обади се ако е хубаво времето ще се повозим .

Коментар

Не си мислете че цял ден съм работил по мотокара обърнах внимание и на трайка така че вижте и кажете как ви се струва днешната работа.
                        Прикачени файлове

Коментар

Има още снимки от днешната разходка до съседи села но са в телефона на братми и утре ще ги взема да ви ги покажа.

Коментар

Много добре е станала.Браво.
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Браво много хубава машинерия!!!Много труд си вложил ,респект!На живо може би е още по хубава?!
                              Надявам се следващия ти проект да е 4х4.Поздрави!
                              ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Разглеждам темата от началото, наистина много хубав проект, и много добре се е получил. Поздравления

Само се чудя откакто гледам финалните снимки, тези метални кутии няма ли да им е по добре ако са долу до седалката на шофьора, няккаи стоят неестествено там горе? Но все както по му харесва на майстора де

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X