Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=89642 Тази тема я отворих защото се появиха проблеми с кавазаната ако някои може да помогне за намиране ще бъда благодарен.

Коментар

Мутанта вече има и ново кормило +кормилни конзоли.
      Прикачени файлове
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        Мутанта вече има и ново кормило +кормилни конзоли.

Браво напредваш добре. Днес изкарах трайка на пистата намираща се в близос до градъ тъкмо започнахме и бяхме обезпокоени от МВР така че остана само карането на дълго много ми хареса как се държи на пътя със скорос 120-130км. Сега съм доволен от машината и ще натисна да оправя довършителните работи.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
          Браво напредваш добре. Днес изкарах трайка на пистата намираща се в близос до градъ тъкмо започнахме и бяхме обезпокоени от МВР така че остана само карането на дълго много ми хареса как се държи на пътя със скорос 120-130км. Сега съм доволен от машината и ще натисна да оправя довършителните работи.
          Полицаите заяждаха ли се много или мина само с мъмрене.
          130 тавана ли беше

Коментар

Полицаите заяждаха ли се много или мина само с мъмрене.
            130 тавана ли беше

Чесно да ти кажа бях учуден от държането им не се заяждаха само ни казаха да се прибираме и ме придружиха до градъ (караха по мен). За скороста на отиване към пистата е лек байр (нагорно) на връщане нямаше как да карам с повече от 80-90км МВР-то бяха зад мен .На отиване при 130км пробвах имаше още газ но ми се струва че няма да вдигне много повече най много 140-150км максимум.

Коментар

Чесно да ти кажа бях учуден от държането им не се заяждаха само ни казаха да се прибираме и ме придружиха до градъ (караха по мен). За скороста на отиване към пистата е лек байр (нагорно) на връщане нямаше как да карам с повече от 80-90км МВР-то бяха зад мен .На отиване при 130км пробвах имаше още газ но ми се струва че няма да вдигне много повече най много 140-150км максимум.
              Като видят колко труд и фантазия си събрал в машината с други очи гледат.
              Аз такъв случеи имам:спират ме полицаите на къмпинг Каваци(беше към23ч) и се почва един лаф колко вдига,колко струва, как сме го направили,за колко време за документи и за книшка дума не обелват както въри лафа единия вика що не ни дадеш да покараме а аз си викам що не дадох им го, запализа и заминаха да разхождат из комплекса а аз и моя човек останахме при патрулката върнаха се след 10 15м върнаха ни машината и всеки по пътя си.Два дена след това мотора падна от 70м височина на едни скали ама това е друга история.

Коментар

Като видят колко труд и фантазия си събрал в машината с други очи гледат.
                Аз такъв случеи имам:спират ме полицаите на къмпинг Каваци(беше към23ч) и се почва един лаф колко вдига,колко струва, как сме го направили,за колко време за документи и за книшка дума не обелват както въри лафа единия вика що не ни дадеш да покараме а аз си викам що не дадох им го, запализа и заминаха да разхождат из комплекса а аз и моя човек останахме при патрулката върнаха се след 10 15м върнаха ни машината и всеки по пътя си.Два дена след това мотора падна от 70м височина на едни скали ама това е друга история.

Триколката ли падна от тази височина и какво и стана по точно (остана ли нещо от нея).

Коментар

Eто още снимки от тръгването за пистата.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=20831&page=42 ето тук могат да се гледат големи.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от valio zila; 21-03-10, 21:50.

Коментар

И аз днес имах щастието да седна в тази прекрасна машина! Браво Вальо!
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Триколката ли падна от тази височина и какво и стана по точно (остана ли нещо от нея).
                      Правилно си ме разбрал.
                      Около 70м свободно падане добре че моя човек успя да скочи преди да полети .
                      След удара двигателя беше на 15м от рамата от удара гумите се бяха пръснали.
                      С две думи всичко стана на скрап
                      По вечето части ги извадихме но рамата е все още там
                      Всичко това се случи ден след направата на тази снимка.
                      Прикачени файлове

Коментар

Правилно си ме разбрал.
                        Около 70м свободно падане добре че моя човек успя да скочи преди да полети .
                        След удара двигателя беше на 15м от рамата от удара гумите се бяха пръснали.
                        С две думи всичко стана на скрап
                        По вечето части ги извадихме но рамата е все още там
                        Всичко това се случи ден след направата на тази снимка.

Значи си загубил една добре че не сте пострадали.

Коментар

Значи си загубил една добре че не сте пострадали.
                          Вярно но като загубиш нещо не знаеш не знаеш какво ще спечелиш.
                          За другото лято вече бях направил новата но все бързах да я подкарам и взе да дава много дефекти ядоса ме и я продадох.
                          От тогава се зарекох че ако трябва ще я правя 10г но ще стане както аз искам.
                          То като се зарече човек виж какво става правя я вече 8г.
                          Е останаха още 2г.
                          Надявам се да успея.
                          Прикачени файлове

Коментар

Вярно но като загубиш нещо не знаеш не знаеш какво ще спечелиш.
                            За другото лято вече бях направил новата но все бързах да я подкарам и взе да дава много дефекти ядоса ме и я продадох.
                            От тогава се зарекох че ако трябва ще я правя 10г но ще стане както аз искам.
                            То като се зарече човек виж какво става правя я вече 8г.
                            Е останаха още 2г.
                            Надявам се да успея.

8г. какво говориш навярно я правиш сам но пак е много време. Значи тази гоина няма на си с нея но ще изчакаме още малко. Да кажа че лепенката за гърбъ вчера дойде само да ми остане малко време и ще я сложа че нещо ме натисна много работа.

Коментар

8г. какво говориш навярно я правиш сам но пак е много време. Значи тази гоина няма на си с нея но ще изчакаме още малко. Да кажа че лепенката за гърбъ вчера дойде само да ми остане малко време и ще я сложа че нещо ме натисна много работа.
                              Лошото е че много мисля преди да направя нещо и пак го правя поне 2 пъти.
                              За лепенката нали знаеш че трябва да напръскаш първо с вода и после да я залепиш с водата по лесно ще искараш въздуха.

Коментар

Лошото е че много мисля преди да направя нещо и пак го правя поне 2 пъти.
                                За лепенката нали знаеш че трябва да напръскаш първо с вода и после да я залепиш с водата по лесно ще искараш въздуха.

Знам доста автомобилни стъкла съм затъмнил с фолио само незнам как ще понесе лака отгоре но ще пробвам в единия ъгъл пък после ще пръскам цялата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X